1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by dick View Post
    Takım isterse 239402384928034-0 yenilsin oyuncular hakkında böyle laflar etmeye hakkın yok

Bu arada arda zidanlık yaptı oyundan atıldı
    Nasil yok biz burada bunlarin yüzünden üzülüyoz,kahroluyoz,millete madara oluyoz.ben galatasaraya degil.geretse ve özhan canaydina laflari ediyom.arda konusunda ise hakliyim,ne bu simardi iyice,böyle sorumsuzca bir hakereket olamaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Nasil yok biz burada bunlarin yüzünden üzülüyoz,kahroluyoz,millete madara oluyoz.ben galatasaraya degil.geretse ve özhan canaydina laflari ediyom.arda konusunda ise hakliyim,ne bu simardi iyice,böyle sorumsuzca bir hakereket olamaz.
    Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.

Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Quote Originally Posted by dick View Post
    Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.

Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
    yaw kardesim simdi bizim takim onurlumu oynuyo,forumda simdi kime sorsan herkes benim dediklerim laflari tekrarlar.valla dick sinirliyim zaten.lütfen uzatma konuyu.

Mesaj Yetkileri