1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi daha düne kadar arda için 10-15 milyon euroyu az bulanlar şımarıcagını sanmıyorum diyenler ne laflar ediyor hayret dogrusu bunu demek istemezdim ama ben daha dogrusu benim gibi bikac arkadaş bunu tahmin etmişti...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    abi daha düne kadar arda için 10-15 milyon euroyu az bulanlar şımarıcagını sanmıyorum diyenler ne laflar ediyor hayret dogrusu bunu demek istemezdim ama ben daha dogrusu benim gibi bikac arkadaş bunu tahmin etmişti...
    malum türk basını işte
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

şımarıcağını ben zaten biliyordum.Malesef hep harika diyince şımarıyorlar

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    şımarıcağını ben zaten biliyordum.Malesef hep harika diyince şımarıyorlar
    akli basina gelene kadar paf takimda kalsin,bak ozaman simarma neymis görecek.bu takim gururlu takimdir,disiplinli takimdir.öyle gerizekaliliklar yaparsan cekersin cezayi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    sen rahat ol serhat yine o parayı eder herkes hayatında hata yapar önemli olan hatadan ders almaktır...şimdi herkes sinirle arda paf takıma gitsin ezelim onu diyor...acaba doğru olan bumu? yoksa ona yaptığının hata olduğunu hatırlatıp en fazla 1-2 maç kesip gerçekten bunu öğrenmesini sağlamakmı? düşünsene koskoca zidane bile kariyerinin sonunda bu haraketi yapıyosa daha 19 yaşında bir gencin bir anlık duygusallıkla bunu yapması (doğru demiyorum tabiki doğru değil) onu bitirmemizi gerektirmiyor....

Mesaj Yetkileri