Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ınamoto zaten kotu oynamıyorkı adam elınden gelenı yapıyor topda mudahale edıyor

ama ne yapalım takımda ıstek yok soldada cok kotu cıhan oynarsa hele sabrı dahada beter

julıettı aradı ok kafayı mac basındada hasana laflar atıyordu kendını yere falan attı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi daha düne kadar arda için 10-15 milyon euroyu az bulanlar şımarıcagını sanmıyorum diyenler ne laflar ediyor hayret dogrusu bunu demek istemezdim ama ben daha dogrusu benim gibi bikac arkadaş bunu tahmin etmişti...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    abi daha düne kadar arda için 10-15 milyon euroyu az bulanlar şımarıcagını sanmıyorum diyenler ne laflar ediyor hayret dogrusu bunu demek istemezdim ama ben daha dogrusu benim gibi bikac arkadaş bunu tahmin etmişti...
    malum türk basını işte
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

şımarıcağını ben zaten biliyordum.Malesef hep harika diyince şımarıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hey gidi yurdum insanı.. İki maçla kahraman, bir maçla alaşağı..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by meddah View Post
    işte futbolun bi gerçeği daha

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    şımarıcağını ben zaten biliyordum.Malesef hep harika diyince şımarıyorlar
    akli basina gelene kadar paf takimda kalsin,bak ozaman simarma neymis görecek.bu takim gururlu takimdir,disiplinli takimdir.öyle gerizekaliliklar yaparsan cekersin cezayi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kimler şımarttı yada kendi şımarmayacak kadar biri değil mi
    Katılıyorum.Kendisi harika zannediyor kendisini bir anda Pele sandı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bır kafa attı sımardı demek ıyı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Katılıyorum.Kendisi harika zannediyor kendisini bir anda Pele sandı
    eh yani

taraftarlar gene bağırmaya başladı ama bence daha çevrilmez bu maç (ama futbol bu heran herşey olabilir)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    bır kafa attı sımardı demek ıyı
    düşünsene bi gencecik bi futbolcu birisine kafa atıcak olucak iş değil.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    eh yani

taraftarlar gene bağırmaya başladı ama bence daha çevrilmez bu maç (ama futbol bu heran herşey olabilir)
    ya yok ya sen gol atacagimizimi saniyosun.en fazla 1 gol atariz.ya yokmu bi cözüm yönetimi istifaya cagiralim.galatasaray.orga mesajlar atalim.bi cözüm bulalim yaa.biz bu yönetimle gidersek durumumuz vahim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kafa atmak moda oldu.Nesilden nesile giden birşey.Zidanla başladı.Ardayla devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bordo maçında takımın hata kahramanı Cihan.Evet Cihan bir ön libero oyuncusu.Hagi döneminde oynadığı mevki sağ bek olarak ayarlandı.Bu mevkiide bekleneni veremedi.Gerets sola çekti.Ve bizim Cihan denen adam gidiyor tüm gollerde Liverpool maçı olsun Bordo maçı olsun yenen gollerde yaşanan gol pozisyonlarında baş kahraman.
    Gerets bu Cihan denen adamı futbolla uzaktan yakından alakası olmayan adamı neden hala bu takımda hemde şampiyonlar ligi gibi bir önemli kulvarda oynatıyor?

Evet arkadaşlar.O çok eleştirilen adam japon çekirdeği denen adam İnamoto Bordeux maçının yıldızı!Kestiği toplar,dağıttığı toplar her yönüyle mükemmel bir maç sergiledi.Ve en sonunda geldi golunu attı...
    Bana kalırsa İnamoto forvet arkası oynamalı..

Yıllar önce bir Slovak hakemin, Fransa'da bizi nasıl kaytığını kimse unutmadı, haçlı zihniyeti de hiç değişmedi.

Sen gel 60 dakika hiçleri oyna, futbolunla Zidane olma, git bir kafa vur adama da oyundan atıl. Avrupa'yı çok seviyor ya Arda, bilsin ki o Avrupa'nın yarısı sildi Zidane'ı bir kafa yüzünden !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bu sözün altına imzamı atarım...

Maç böyle bitecek heralde.Ben yine de galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum her ne olursa olsun.Sonuna kadar arkasındayım alınan sonuçlar ne olursa olsun,oynanan futbol ne kadar kötü olursa olsun farketmez ezele kadar galatasaraylıyım...
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Zidane 35 yaşında, kariyerinin son maçında kafa attı. Arda 19 yaşında ve kariyerinin tam dönüm noktasında kafa attı ve bundan sonra Arda yok mu olur yoksa eski performansına geri mi döner bilinmez. Ama şu bir gerçek ki ilerleyen zamanlarda bu kafa olayı her zaman Arda'nın önüne çıkacaktı.

Ayrıca maçı izlerken şöyle 7 sene öncesine geri döndüm.. 12 yaşımda 1999 yılında Okan, Hakan, Hasan, Ergün gibi isimleri izliyordum, şimdi bakıyorum hala bu isimler takımda oynuyor.

Ya köklü değişiklik olacak, ya olacak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ya yok ya sen gol atacagimizimi saniyosun.en fazla 1 gol atariz.ya yokmu bi cözüm yönetimi istifaya cagiralim.galatasaray.orga mesajlar atalim.bi cözüm bulalim yaa.biz bu yönetimle gidersek durumumuz vahim
    dediğim gibi bu futbol 5 dk da 10 gol bile olabilir ardarda

ama artık çok geç

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Afferin Ayhan, Cihan, Tolga, Hasan Şaş, Hakan.. Laubaliliğiyle Sabri.. Her şeyiyle takım..

Futboluyla değil kafasıyla Zidane olmaya çalışan Arda.. Sana bir şey söyleyim mi Arda, bu kafayla bir şey olmaz senden Arda !

Rezilsiniz, utanıyorum sizden..

1. gol= CİHAN+song
    2.gol = CİHAN+tolga
    3.gol = CİHAN!!!!

ve buna ragmen hasan şaş çıkıp ergun giriyor...gerets bu maçta sınıfta kaldı..goller kişisel hatalar evet ama oyuncu değişiklikleri yanlış,kadro seçiminde hatalar var..cihanın iyi niyetinden hiçbirimizin şuphesi yok bundan eminim ama bu oyuncuda neden bu kadar ısrarcılar bunu da anlamış değilim..olmadı gerets

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    sen rahat ol serhat yine o parayı eder herkes hayatında hata yapar önemli olan hatadan ders almaktır...şimdi herkes sinirle arda paf takıma gitsin ezelim onu diyor...acaba doğru olan bumu? yoksa ona yaptığının hata olduğunu hatırlatıp en fazla 1-2 maç kesip gerçekten bunu öğrenmesini sağlamakmı? düşünsene koskoca zidane bile kariyerinin sonunda bu haraketi yapıyosa daha 19 yaşında bir gencin bir anlık duygusallıkla bunu yapması (doğru demiyorum tabiki doğru değil) onu bitirmemizi gerektirmiyor....

Ölümüne Galatasaray dedik bir kere, yenilsende yensekte, arkandayız dedik..
    Arkanda olmasına arkandayızda, senin arkanda olanlar bize bu çileyi çektiremez. Biz renklere aşığız, takıma aşığız..

Bu saatten sonra tek isteğim var, o da yönetimin istifasıdır. Madem Galatasaraylıyım, bunu istemeyede hakkım var. Büyük başkan Ali Sami bize gidin rezil olun demedi, taraftara acı çektirin demedi.. Siz onun sözünü dinlemediniz, bizde sizin verdiğiniz ve tutmadığınız sözleri dinlemiyoruz..

YÖNETİM İSTİFA!

su ise bak liverpool 2-0 önde psv karsisinda.bari bu macta bir beraberlik alsaydik,liverpoolu kendi sahamizda yenerdik,onalar yedek kadroyla cikacaklardi.GERETS,CANAYDIN DERHAL GITSIN BU TAKIMDAN:BÖYLE BIRINDEN BIZE BASKAN OLMAZ.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gecmiş olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kafamdan kamyonlar geçiyor sanki. Inamoto'nun golü daha da sinirlendirdi beni.. Kuruluşundan beri ilk defa 2. olup, bu sene çıktığı 22 maçta yanlızca 18 gol atabilmiş bir takımdan, böyle abuk subuk goller yerse bu takım, ben bundan utanırım.

Seneye ımıs seneye adam gıbı takım kurcakları malum senın sol bek sag bek yok daha ıyı stoper lazım ooooooooo parada yokkkkkkk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm takıma yazıklar olsun hepsi berbat oynadı arda,cihan,tolga,hepsi berbattı avrupada buray kadarmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

gücümüz anca fark yemeğe yetti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçmiş olsun bari diğer takımlarımız mücadeleye devam etsin avrupada ülke puanımız iyice düştü zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Inamoto

200 bin dolara oynuyor bu adam yıllık ve en yüksek ruhla savaşan isimdi.

Kendisinden 10 kat fazla paraya oynayan, takımın "ağaları"nda yüz varsa ucundan bakarlarda örnek alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ınamoto takımın en ıyısıydı cıhanda en kotusu bu cıhan nasıl futbolocu olmus anlamıyorum bizim mahalleye gelse takıma almayız biz onu ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

mac bitti uefa umutlarıda bitti suclu bence cihan degil onu hayatı boyunca defansın solunda oynamamış olmasına ragmen orada oynatmaya calışan geretstedir...

Ne umutlarla geldik biz sampiyonlar ligine.mlada yi 5-2 yendigimizde galiba bu sefer sampiyonlar liginde basari gelecekti diye düsünmeye basladik.sonra mlada ile 1-1 berabere kaldik,ama ortaya konulan futbol iyiydi defansifti.ve sampiyonlar ligindeydik.Özhan canaydin hene o meshur palavralarini ati "bekle bizi atina!" diyordu.bütün taraftarlar heyecanli,bordeaux macinda istedigimizi alamadik ama biz bu guruptan cikariz diyoduk.liverpool macinin ikinci yarisinda süper oynadikl ama kaybettik.ama hala cikariz biz bu guruptan diyoduk.psv maclarinda biz iyi oynadik ama kisisel hatalardan kaybettik,bu sefer uefa diyordu meshur palavraci özhan bey(ben buna baskan demem artik).ve bordeaux maci herkes heyecanli,ümitli ama bizim sivrizekali gerets yapiyor gene yapacagini ve bok gibi bir takimla maca basliyor,ve bordeaux a cok kötü bir sekilde yeniliyoruz.ben artik cok merak ediyorum,yarin bizim palavraci özhan bey ne yalanlar söyleyecek.ama artik galatasaray taraftarlari akillandi,senin yalanlarina inanmayacak özhan bey.bu takimdan sen ya gidersin yada gidersin.senin gibi cürümüs elmalari bu takimin basinda görmek bize en büyük utanctir:YARIN TOPLA PIRINI PIRTINI YALLAH BU KULÜPTEN.AMA YANINDA GERETSIDE GÖTÜR.BU TARAFTARLAR SIZLERI GÖRMEK ISTEMIYOR GALATASARAYIN BASINDA.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri