-
Ne umutlarla geldik biz sampiyonlar ligine.mlada yi 5-2 yendigimizde galiba bu sefer sampiyonlar liginde basari gelecekti diye düsünmeye basladik.sonra mlada ile 1-1 berabere kaldik,ama ortaya konulan futbol iyiydi defansifti.ve sampiyonlar ligindeydik.Özhan canaydin hene o meshur palavralarini ati "bekle bizi atina!" diyordu.bütün taraftarlar heyecanli,bordeaux macinda istedigimizi alamadik ama biz bu guruptan cikariz diyoduk.liverpool macinin ikinci yarisinda süper oynadikl ama kaybettik.ama hala cikariz biz bu guruptan diyoduk.psv maclarinda biz iyi oynadik ama kisisel hatalardan kaybettik,bu sefer uefa diyordu meshur palavraci özhan bey(ben buna baskan demem artik).ve bordeaux maci herkes heyecanli,ümitli ama bizim sivrizekali gerets yapiyor gene yapacagini ve bok gibi bir takimla maca basliyor,ve bordeaux a cok kötü bir sekilde yeniliyoruz.ben artik cok merak ediyorum,yarin bizim palavraci özhan bey ne yalanlar söyleyecek.ama artik galatasaray taraftarlari akillandi,senin yalanlarina inanmayacak özhan bey.bu takimdan sen ya gidersin yada gidersin.senin gibi cürümüs elmalari bu takimin basinda görmek bize en büyük utanctir:YARIN TOPLA PIRINI PIRTINI YALLAH BU KULÜPTEN.AMA YANINDA GERETSIDE GÖTÜR.BU TARAFTARLAR SIZLERI GÖRMEK ISTEMIYOR GALATASARAYIN BASINDA.
Mesaj Yetkileri