Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 251 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar konumuz gökdeniz değil GS - Bordo maçı .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Arda futbolun icindeki bir yanlisa girdi odulu kaybetti. gokdeniz ciddi bir suc islemis biri ona verilmesi tabi yanlis hemen niye kiziyorsun arkadasim.
    biraz sert oldu özür dilerimde şimdi bu adam hiç bi ödül almayakmı geçmişte yaptıgı bi hata yüzünden o zaman gerets te şikeye karşmış oda hiç ödül almasın yılın teknik adamı falan.. bu arada nedvedmania haklı artık kapatalım bu konuyu saptı biraz başlık...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Evvela, "Eylül ayının altın adamı" diyor, bunu bir düzeltelim..
    Ha madem "Bu sene yahut bu ay içinde Gökdeniz'in adının şikeye karıştığını görmedim, o eskidendi", aynı şekilde eylül ayı içerisinde Arda'nın kimseye kafa attığını da görmedim..

Gökdeniz ödül almasın, Gerets ödül almasın, Mustafa Keser ödül almasın falan diyen yok, birinin elinden bir gerekçeyle o ödülü alıyorsanız, onun yerine verdiğiniz adama da dikkat edersiniz..

Ben de şimdi sana, "Okuduğunu anla da öyle konuş" diyeyim, birazdan da özür dilerim..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Konu dagilmamasi adina Gokdeniz ve Arda olayiyla ilgili son mesaji atayim.
    Meddah'in dedigi su: "Arda'dan odulu alirken ortaya koydugunuz gerekce, Gokdeniz icin de kullanilabilecek bir gerekce. Yani Arda'dan aliyorsaniz, Gokdeniz den de alin odulu verin ucuncuye."
    Yani Ardaya odul verilmesin, Gokdenize odul verilmesin demiyor. Sadece odul veren komiteyi elestiriyor aldigi celiskili karardan dolayi.

Bu konuyu normal seyrinde devam ettirelim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bu maçın üzerine bir de utanmadan yarın sivas maçına gitcem yaaa...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

vay utanmaz vay saka saka git abi gslılık maç kazanmak değil ki. tamam şl den elendik ama ligde şu an tırmanıyoruz. geçen seneyi unutmayalım. Türkiye liginde şampiyonluk hiçbir zaman hiç bir takım için kesin değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

abi biraz sert konuştum özür diledim ona bile kusur buluyonuz yaw tamam daha yazmam düzeninizide bozmam

Öyle deme Yücel.. Biz o maça yönetim istifa demeye gidiyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

beyaz mendil mi sallasak ya=) aslında organize olunsa süper olur...

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    abi biraz sert konuştum özür diledim ona bile kusur buluyonuz yaw tamam daha yazmam düzeninizide bozmam
    kardeş saçmalama yaaa...yaz istediğini düzen bozduğun yok.sadece o takımı tutuyoruz diye yanlışları doğru olarak görmemeliyiz bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray'in formasinda Avrupa maclarinda Turk bayragi olmasi gerekmiyormuydu hicbir macta goremedimde merak ettim nedenini bilen varmi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Galatasaray'in formasinda Avrupa maclarinda Turk bayragi olmasi gerekmiyormuydu hicbir macta goremedimde merak ettim nedenini bilen varmi
    olmaması gerekiyor o yüzden yok, fbnin formasında görebiliyor musun böyle birşeyi
    uefa böyle istiyor

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri