1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: -19 Puanla Başlayan FIORENTINA Kariyerim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler güzel kariyer başarılarının devamını dilerim toni yi satman bence doğru ve yeni yaptığın transferler de çok iyi bence
    -19 puanla başlamasaydın seni şu anda serie A şampiyonu olarak görecektik ama ilerleyen sezonlarda olacağına hiç kuşkum yok
    Paylaştığın için teşekkürler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by real_footballer View Post
    kardes cok iyi bir kariyerin var bende juve ile oynuyorum seri b de ilk sezon bitsin bende konu açacam
    Sağol.

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    tebrikler güzel kariyer başarılarının devamını dilerim toni yi satman bence doğru ve yeni yaptığın transferler de çok iyi bence
    -19 puanla başlamasaydın seni şu anda serie A şampiyonu olarak görecektik ama ilerleyen sezonlarda olacağına hiç kuşkum yok
    Paylaştığın için teşekkürler...
    Beğendiğin için teşekkürler. Doğruyu söylemek gerekirse Toni'yi sattığıma pişmanım. Onun kadar iyi değil çünkü Soren Larsen.. Bu sezon UEFA'yı almak istiyorum; umarım alabilirim..

(Acaba oyuna girsem mi ya canım çekti şimdi .)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Beğendiğin için teşekkürler. Doğruyu söylemek gerekirse Toni'yi sattığıma pişmanım. Onun kadar iyi değil çünkü Soren Larsen.. Bu sezon UEFA'yı almak istiyorum; umarım alabilirim..

(Acaba oyuna girsem mi ya canım çekti şimdi .)
    benim de prensiplerim arasında 30 yaşından büyük oyuncuyu satıyorum tabiki oyucuya göre toni kaliteli bir oyuncu 2-3 sezon daha oynar sonra satsan da az paraya satarsın iyi bir fiyata satmışsın soren larsen onun kadar iyi değil ama uzun bir oyuncu kafa golleri çok oluyor yanına hızlı teknik bir forvet alırsan kimse durdurumaz seni...

Mesaj Yetkileri