1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Fifa'dan Deivid'e övgü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fifa'dan Deivid'e övgü

FIFA'nın, futbolcuyla ilgili yorumunda, 27 yaşındaki başarılı futbolcu, Fransa ve Portekiz'deki zor günlerinden sonra Türkiye'de tekrar eski formuna kavuştu" ifadelerine yer verdi.

Yazıda, futbolun efsane ismi Pele'nin, Deivid de Souza için, "Brezilya Milli Takımı'nın gelecekteki starı" açıklamasını yaptığı kaydedilirken, "100. yılını kutlayan ve hem ligde hem Avrupa'da kupaları hedefleyen Fenerbahçe için bu yeniden diriliş memnuniyetle karşılandı.

İstanbul ekibinin yeni teknik direktörü Zico, takımın 2005-2006 sezonundaki maçlarını analiz ederek, Alex, Tuncay ve Mateja Kezman'ın yanına Deivid'i de transfer etmek için kulübü ikna etti" denildi.

FIFA'nın yazısı, Deivid'in taraftar diliyle gerçek Fenerbahçeli
    olabilmek için fırsat bulması halinde Galatasaray maçında gol arayacağı
    yorumuyla sona erdi.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi pele gibi futbol bilgisi olan biri 27 yaşındaki bir oyuncuya geleceğin milli takım starı demez hele ki arkada robinho, fred, kerlon gibi forvetler dururken

bence devid hicbir zaman brezilya milli takiminin degil stari brezilya milli takiminin kadrosunda bile olamaz,o kapasitede biri degil cünkü büyükpivotunda dedigi gibi orada robinho,fred,adriano,kerlon gibi yildizlar var veya yetisecek.deividi brezilya milli takiminin stari yapan fifa yi ben kaale almiyorum sahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    abi pele gibi futbol bilgisi olan biri 27 yaşındaki bir oyuncuya geleceğin milli takım starı demez hele ki arkada robinho, fred, kerlon gibi forvetler dururken
    pele den iyimi bilcen sen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://www.fifa.com/en/WorldLeagues/...ticleid=126263

Buradan FIFA'da yayınlanan habere bakabilirsiniz. Orada görürsünüz Pele demiş mi dememiş mi?

Deivid'i sergilediği performansla pek beğenmiyoruz çoğumuz ama 250'ye yakın golü var. Tabi ki büyük yıldız olamaz artık bu yaştan sonra ama bizim beğenmediğimiz Deivid'i FIFA överek haber yapıyor, ayrıca Pele bu konuda yorumda bulunuyor. Alın size reklam Deivid bile tanıtımını yapıyor FB'nin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fifa da çok mütevazi beni de Türk milli takımının gelecekteki yıldızı yaparlar heralde...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ver gazı )

En kötü önümüzdeki sezon başı apar topar gönderilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    ver gazı )

En kötü önümüzdeki sezon başı apar topar gönderilir..
    Devre arası olmasın, bir yabancı bulabilirlerse bence 2. devreyi göremez. Belki FB FIFA ile anlaşmıştır, haber yapın değeri artsın diye
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

gülüyorum...ağzımla da değil...pele bunamış mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Devre arası olmasın, bir yabancı bulabilirlerse bence 2. devreyi göremez. Belki FB FIFA ile anlaşmıştır, haber yapın değeri artsın diye
    sadece fifa değil peleylede anlaşmışlar heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

dediğimi sanırım yanlış anladınız ben size yalan haber yazıosunuz demedim ama pele gibi futbol bilgisi bu kadar yüksek olan bir insan deivid in 27 yaşında olduğunu ve bu yaştan sonra ne kadar geleceği olduğunu tahmin edebileceğini belirtmek istedim ama beni türkiye sınırlarının dışına atmaya çalıştınız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    dediğimi sanırım yanlış anladınız ben size yalan haber yazıosunuz demedim ama pele gibi futbol bilgisi bu kadar yüksek olan bir insan deivid in 27 yaşında olduğunu ve bu yaştan sonra ne kadar geleceği olduğunu tahmin edebileceğini belirtmek istedim ama beni türkiye sınırlarının dışına atmaya çalıştınız

Yazdığın mesajda demez demişsin, ben de dediğini belirtmek için koydum haberi yoksa Pele'ye ben de katılmıyorum. Arasan belki bir akrabalık da çıkar, ondan kayırmıştır Pele
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Yazdığın mesajda demez demişsin, ben de dediğini belirtmek için koydum haberi yoksa Pele'ye ben de katılmıyorum. Arasan belki bir akrabalık da çıkar, ondan kayırmıştır Pele
    Walla Pele'nin aklı çalışmıyor.Dünyanın en ii futbolcularından birinide R.Carlos demisti şaşmıştım.Demek artık iyice bunadı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

FM'de böyle açıklamalar yapıyor ya futbol alimleri, FM'den alıntı gibi durmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Deivid nedense bana çok antipatik geliyor.Ne yapsa hoşlanmıyorum.Sanki Zico'nun torpillisi gibi gözüküyor gözüme.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pele bu sozlerı soylerken kafası guzeldı heralde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

pele bu sözü deivid çok daha gençken söylemiş olabilir.çünkü deivid 22 yaşlarında falan (yamulmuyorsam santosta oynarken) takımının bankosuydu ve futbol mundiale konu olmuştu brezilyanın yeni yıldızı diye.hemen peleyi idam etmeyelim yani

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    pele bu sözü deivid çok daha gençken söylemiş olabilir.çünkü deivid 22 yaşlarında falan (yamulmuyorsam santosta oynarken) takımının bankosuydu ve futbol mundiale konu olmuştu brezilyanın yeni yıldızı diye.hemen peleyi idam etmeyelim yani
    evet gençken sölemiş olabilir çünkü haberde başka yerde bulamadığı formu türkiyede yakalamaya başladı diyor yani türkiyede kendini gösteriyormış fifa ya göre ama brezilya milli takımı için çok geççççç
    So what?
    Saike

yazık pele uçmuş adam 27 yaşında yahu ne geleceği

Nesil
    2006

Hadi Kezman veya Alex için dese inanırdım da ama Devied ne alaka?

Devied geçmişi hep gollerle geçmiş belki de şuan Türkiye'ye gelen en çok gol atan oyuncu ünvanınada sahip olabilir ama geleceğin starı demesi biraz kötü olmuş bu yaşdan sonra Brezilya forması giymesi zor.

Devied değil, Deivid bu arada

Deivid Brezilya milli takımında oynayacak kapasitede bir oyuncu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

yaa aslında hemen yüklenmeyelim Pele'ye.Gençken sölemiştir simdi diil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mesajları okuyorum da kimse Deivid'i beğenmiyor(benim gibi).Peki Zico nasıl oluyorda Kezman'ı oynatmayıp Deivid'i oynatıyor.(?)(?).Çok merak ediyorum Zico'nun düşüncelerini.

deived bence daha çok hava toplarında veya yandan gelen toplarda etkili bir oyuncu .... pivot st tarzında .... f.b orta sahası genelde atakları dikine paslarla ara paslarla yapıyor bu da daha çok kezman tipi oyunculara yönelik oluyor ... f.b nin kanatlarının da sorun olduğu da bir gerçek eğer f.b kanatlara bi çözüm bulursa bence deived daha yararlı olur ... ama bence şimdi bu taktikle kezman daha çok iş yapar ....

Mesaj Yetkileri