Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş Transfer Haberleri

Gökhan Zan Arsenal'de İddiası!
    Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan, sezon sonunda Arsenal yolcusu. Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Milli oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan, İngiliz kulübünün uzun bir süredir Gökhan Zan'ı izlediğini belirterek, "Allah bir kaza veya sakatlık vermezse Gökhan, sezon sonunda Arsenal'e gidecek." şeklinde konuştu.

Çalışkan, Gökhan'ın transferiyle ilgili Arsenal'in çalıştırıcısı Arsen Wenger'in Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'yı telefonla arayarak genç oyuncu ile ilgili detaylı bilgi aldığını da ifade etti. Çalışkan, Türkiye'ye yabancı oyuncuları getirmenin zorluğuna da değinerek, "John Carew'i Beşiktaş'a getirdiğimizde 'çok paraya alındı' diyerek eleştirdiler. Carew'in, Lyon'da yaptıkları ortada. Şimdi aynı eleştiriler, Delgado için yapılıyor. Bu isimleri Türkiye'ye getirmek çok zor. Anelka için de durum aynıydı. Camiye gittiğinde 20 tane kameraman bekliyordu. Böylesi dünya starlarını rahat bırakmak gerekiyor." yorumunu yaptı. "

24.11.2006
    Kaynak : Zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Yok daha neler.Gökhan Türkiye Ligi için kaliteli olabilir ama avrupayı helki Arsenal'i taşıyamaz..
    Bence balon...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bi kere gökhan çok ağır. orda oynaması çook zor..

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

ingizliler hızlı oynar, gökhan gitsese oynayamaz. üstteki arkadasa katiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Senderos'tan iyi olacağı kesin...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arsenain izlediğini duymuştum hayırlısı olsun işin ilginç tarafı geçen sezon tigana gökhan zanın yollanmasını istemişti demirörenden demirören o beşiktaşın geleceği olan oyunculardan diyerek reddetmişti bunu duyduğumda çok şaşırmıştım tigana yıldız oyuncu yetiştirir diye biliyorduk adam gökhanı satın demiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

İlhan abi Senderos'tan nasıl iyi olsun...
    Gökhan çok yavaş ve top kapma kabiliyetide çok yüksek değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Senderos'tan iyi olacağı kesin...
    Aynisini dusunuyorum Senderos'un oynadigi yerde Gokhan'in oynamamasi icin hicbir neden yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

arkadaşlar ben geçen hafta şeref tribünü diye bi program var onu izliyodum konuğu fifa kokartlı menejeri ceylan çalışkandı...ve oda orada bunu söyledi..eger burda herşeyi açık konuşacaksak söylüyorum tigana arsene wengere gökhanı önerdi ve wenger buraya scout göndermiş gökhanı izlemesi için..bence balon haber değil ceylan çalışkan söylediyse çünkü ağzından duydum.

Nesil
    2006

Gökhan Zan iyi bir oyuncu bu sezon da bunu Beşiktaş forması altında gösterdi ve milli takımda da oynuyor gönül iaterki Gökhan böyle bir takımda oynasın ama böyle bir transferin olacağını sanmıyorum çünkü Arsenal istese Gökhan daha da iyisini bulabilir. Belki Gökhan İngilterede oynayabilir ama bu West Ham, Newcastle gibi takımlar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nasıl senderostan ıyı ya senderos 5 tame gokhan eder

Nesil
    2006

Arsenal napacak gökhan zanı bir sürü defans var zaten takımda orada eksiklik yok.Geçen yıl şampiyonlar liginde 900küsür dakika gol yemediler rekor kırdılar bir tek sol campbell gitti onun yerini de genç oyuncularla dolduruyorlar.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

arkadaşlar abartmayın ne arsenali yaa...öhh...ağır ve dengesiz.serseri mayın gibi heran penaltı yapmaya meyilli.

commandante'ye katılıyorum.

Gökhan Zan Türkiye ligi için bile çok iyi bir oyuncu değil bana göre. Sivasspor maçını hatırlayın, nasıl adam kaçırdığını. İngiltere'de 1 maç bile oynayamaz Gökhan Zan, deli ederler orada onu forvet oyuncuları Hiçbir Türk defans oyuncusu Avrupa'da forma giyemez, bu bir gerçek.

gökhan zan ingiltere liginde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu degil,cok yavas ve bu yavasligi onun basina cok büyük dertler aciyo.oda servet gibi ikiside hava toplarinda cok iyiler,iyi pres yapiyolar ama cok cabuk adam kaciriyolar.ingiltere liginde cok hizli ve biticiriligi cok yüksek forvetler var,ve orada gökhanin isi cok zor olur.bence haber yalan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bnede ınanmıyorum cunku hataları bellı agır oyuncu hele adada oynamak daha zor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    commandante'ye katılıyorum.

Gökhan Zan Türkiye ligi için bile çok iyi bir oyuncu değil bana göre. Sivasspor maçını hatırlayın, nasıl adam kaçırdığını. İngiltere'de 1 maç bile oynayamaz Gökhan Zan, deli ederler orada onu forvet oyuncuları Hiçbir Türk defans oyuncusu Avrupa'da forma giyemez, bu bir gerçek.
    aaa cihan var orhan ak var lütfen=)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Deniz Barış Chelsea'de Gazı!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

sok sok sok sok......
    besiktas arsenalin gokhan zani almasi icin uzerine para verdi..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    sok sok sok sok......
    besiktas arsenalin gokhan zani almasi icin uzerine para verdi..
    muahauahu bir ara Fenerbahçe yöneticileri de Kocaeli'ye gidip izledikleri oyuncu yerine başkasını alıp gelmişlerdi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

belli mi olur arsenalin amaci baska adamlar belki denizi ingiltereye goturecek bu bi tuzak olabilir chelseayi gokhan zana yonlendirip denizi alacaklar

ya yok artık türkiye milli takımının bile en sıkıntılı mevkisi olan defanstan bir adam gidicek arsenal e oldu daha neler

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    muahauahu bir ara Fenerbahçe yöneticileri de Kocaeli'ye gidip izledikleri oyuncu yerine başkasını alıp gelmişlerdi
    5 yıl önce kaka yerine Aziz yıldırım Simao'yu almış haberleride var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yok canım daha neler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    onu biliyoz zaten

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

emurafu avatarındaki özhan canaydına sanki cin girmiş=)

S-B-Z Misafir

en komik yanı arsen wenger'in tiganayı arayıp gökhan hakkında malumat istemesi.bu kadar olur

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    en komik yanı arsen wenger'in tiganayı arayıp gökhan hakkında malumat istemesi.bu kadar olur
    zaten başka bir şey de beklenemezdi ....

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by cengizvarts View Post
    zaten başka bir şey de beklenemezdi ....
    arsen wenger- ya tigana merhaba,eee sana şu bizim gökhanı soracaktım hani şu soyadı zan olan
    tigana-takımı zirveye çıkarmadan kimse bu takımı bırakmamı beklemesin
    arsen wenger-ya ne saçmalıyosun allahaşkına
    tigana-bu hafta ligde kazanırsak uefa'da grupta lideriz
    arsen wenger-öf ya.tamam istemiyorum oyuncu falan kapat şu telefonu yeter

diyalog bu şekildeymiş
    kaynak:fotomaç

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    O öyle değil, Kaka'nın bonservisi 10 M $'ın üzerindeydi o dönem.
    Fenerbahçe istese de alamazdı, menajerler bir çok büyük takım ile görüşüyorlardı.Ayrıca o genç milli takımı jenerasyonunun en iyi potansiyele sahip oyuncusu iken çok ciddi bir şekilde izleniyordu..

Simao kötü oyuncu değildir, çok yaşlı geldi doğal olarak performansı düşük olacaktı.Simao Brezilya Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu ödülü gibi ödüller almış biridir..

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri