-
geçen mesajlarda bazı üyeler birşeyler söylemişler yok sadece yama için mesaj atıyo yok mesaj sayılarına bakın yok kimisi banlayın kimisi de çeviren arkadaşlar gece gündüz çalışıyo falan! admin söylemiş zaten günde 25 bin çeşit insan giriyo diye burada herkes site kurallarına uyarak ve birbirine saygıda kusur etmeyerek görüşlerini yasalar çerçevesinde dile getirebilir sen beni 2 mesajımla sınayamazsın sen beni banlayamazsın ve ben senin gibi takdir ederek arkasından ahh ne zaman çıkar bu yama diye bekleyecek değilim burası bu işin merkezi ve ben ne zaman çıkacağını ancak buradan öğrenebilirim çeviri konusuna sorulan sorulara lütfen sorumlular dışında atlamayalım çok komik oluyo yok onlar zaten bizim için uğraşıyo falan! adı üzerinde sitenin gayet net ve açık "forum" ve ayrıca türklerinsporkapısı ve benim için şuanda foruma girmemdeki tek neden tr yama başka bir beklentim yada sorunum olursa yine girer ve halletmeye çalışırım birşeylerin ölçüsünü kaçırmadan birşeyler öğrenilebilinir şuan yamamız hakkında en güncel hal %65,9 başkada bi açıklama yapan yetkili olmadı bunca isteğe karşın , ancak herkesi özel hayat konusunda biraz duyarlı olamaya davet ediyorum
Mesaj Yetkileri