Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Default Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi FM 2007 çıkar çıkmaz Türkçe çalışmalarımızı hızlandırmıştık. Amacımız FM 2007 nin çıkmasından çok kısa bir süre sonra Türkçe yamayı çıkarmaktı. Ancak internette son zamanlarda dolaşan 2006 salt dil dosyalarımız 2007 için kendileri tarafından yapıldığını iddia edenlerle dolmaya başladı.

İnternette %60- %80 %85 gibi oranlarla Türkçe FM 2007 olarak dağıtılan yamaların tamamı Turksportal FM 2005 ve 2006 dil dosyalarıdır. Bu dosyalara lütfen itibar etmeyin, itibar ederseniz diğerlerinin bundan sonra çalıp yayınlayacağı bir Türkçe FM olmayacaktır, dolayısı ile sizlerin de hersene binlerce yeni çeviri ile oynayacağınız bir Türkçe FM olmayacaktır.

Oyun için çıkan Türkçe yamaları lütfen sitemizden indirin. Sitemizden indirmediğiniz yamalar için oyununuzda veya bilgisayarınızda doğacak problemlerden dolayı hiçbir yardım alamazsınız

Emeğimize hiç düşünmeden darbe vurmaya çalışan bu kişilere gerekli yaptırımları uygulatıyoruz, ancak bu kişiler yüzünden yamamızın güvenliğini yeniden elden geçirmek durumunda kalıyoruz.

Bu da sizin kısa süre içinde FM 2007 oynama düşlerinizi bir süre daha erteleyeceğe benziyor.

Forumlarda dağıtılan FM 2007 dil dosyalarının hepsi 2006 içindir ve bu dosya ile 2007 dosyası arasında bariz farklılıklar vardır. Lütfen bu dosyalara itibar etmeyiniz. yayınlandıkları yerleri bize öm yolu ile bildirirseniz gerekli uyarıları yapabiliriz.

Tüm amacımız sizlere daha iyi bir Türkçe FM oynatmakken bu tür insanların pirim yapmasına mani olmanızı diliyorum.

Bu konuda yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi FM 2007 çıkar çıkmaz Türkçe çalışmalarımızı hızlandırmıştık. Amacımız FM 2007 nin çıkmasından çok kısa bir süre sonra Türkçe yamayı çıkarmaktı. Ancak internette son zamanlarda dolaşan 2006 salt dil dosyalarımız 2007 için kendileri tarafından yapıldığını iddia edenlerle dolmaya başladı.

Emeğimize hiç düşünmeden darbe vurmaya çalışan bu kişilere gerekli yaptırımları uygulatıyoruz, ancak bu kişiler yüzünden yamamızın güvenliğini yeniden elden geçirmek durumunda kalıyoruz.

Bu da sizin kısa süre içinde FM 2007 oynama düşlerinizi bir süre daha erteleyeceğe benziyor.

Forumlarda dağıtılan FM 2007 dil dosyalarının hepsi 2006 içindir ve bu dosya ile 2007 dosyası arasında bariz farklılıklar vardır. Lütfen bu dosyalara itibar etmeyiniz. yayınlandıkları yerleri bize öm yolu ile bildirirseniz gerekli uyarıları yapabiliriz.

Tüm amacımız sizlere daha iyi bir Türkçe FM oynatmakken bu tür insanların pirim yapmasına mani olmanızı diliyorum.

Bariz farklar ve Hatalar mevcut..Hata'dan kastım 2007 dil dosyalarından bahsediyorum.İnternet kültürümüz hazırcılığa dayanıyor malesef..En sevmediğim şeylerden biride Copy Paste..Nedense bir özet ya da özerk yazı yok.Heryerde aynı yazılar mevcut.Allah razı olsun o ilk yazıyı yazandan.Aynı şekilde Türkçe Fm Yaması'da böyle..Tembelliğe alışkın bir internet kültürü ancak bu kadar yaratıcı olabiliyor ve sadece İSİM değişiklikleri ile yamayı biz yaptık diyebiliyorlar.

Çeviri Ekibindeki birçok arkadaşımın zaten kısıtlı olan vakitlerini harcadıklarını ve belli bir emek verdiklerini göz önünde bulundurursak 'O' tür insanlara prim yaptırmamamız gerektiğini anlıyorum ve bu konuda destek veriyorum sonuna kadar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hala bilgi yok

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Merhaba arkadaşlar,

bu çeşit insanlara karşı her zaman yanınızdayız ve üzerimize düşeni en azından kendi adıma yapacağım
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Arkadaşlar; bizim daha iyi FM oynayabilmemiz için yaptığınız Türkçeleştirme çalışmaları için çok teşekkür ederim. Türkçeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Başka kişilerin eserlerini kendi eserleriymiş gibi gösterenleri de kınıyorum. İnşallah yakında Türkçe FM en güzel şekliyle çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bunun en kolayi google le fm 2007 turkce yazin bir suru forum sitesi geliyor ordan uyari yapin

Nesil
    2006
    Yer
    Şanlıurfa

Yav allah aşkına sırf türkçeyi bekliyorum diye hala oynamadım.Sabırsızlanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şimdiye kadar yaptığınız çalışmalar için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ama bunların yaptıkları tam bir ........

gördüğüm yerde anında ihbar edicem

yukarda Allah var bu dünyada olmasa bile öbür dünyada görürler onlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

9. Default

ben araştrıdım buldum 3 site ve zaten VoLkaN BaROs a yolladım iyi fmler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ne diyim allah sabır wersin.. baskasının emegini calmak kadar kötü bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    fenerbahçe cumhuriyeti

Quote Originally Posted by hassim86 View Post
    Yav allah aşkına sırf türkçeyi bekliyorum diye hala oynamadım.Sabırsızlanıyorum.
    aynen bende nerdeyse 1 ay oldu hala bekliyorum ama başka bir siteden yamayı indirmek gibi bir fikrimde yok bi defa güvenemem başka bir sitenin yaptığına napalım daha bekliycez demek ki

Evet başka siteye güvenmem ben zaten.Allah onları bildiği gibi yapsın.Bu arada çeviri istatiskleri bayadır güncellenmedi :S

Nesil
    2006
    Yer
    İST

desenize yılbasına kadar turkce fm cıkmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    balıkesir

Quote Originally Posted by emre_fb_58 View Post
    Evet başka siteye güvenmem ben zaten.Allah onları bildiği gibi yapsın.Bu arada çeviri istatiskleri bayadır güncellenmedi :S
    ewet size sonsuza kadar güveniyoruz zaten diğer siteler yapsa bile buradaki kadar kaliteli olmayacağı kesin

bu arada emre arkadaşıma katılıyorum şu çeviri istatistiklerini bi güncellesenizde bizde görsek abicim

ya pff o zaman fmden sogudum ya

Thumbs down hadeee ammaaa

ya vallaaa yaa bi türkçe fm çıktı dediler bi baktım fm 2006 dil dosyaları hemen sildim amma siz de biraz acele edin yaaw bizde i
    nsanız yane sonunda di mi boru deil

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

programlarımızı kırıp nette dağıtırlarsa, sizler de indirip teşekkür ederseniz o adamlara TSI de bundan sonra Türkçe yapmaz...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

arkadaşlar şimdi fm*7 çıkmıyomu biri açıklama yapsın açıkca hala ingilizce oynuyorum ben sizin türkçe yamanızı nekliyorum sizden iyi yapan olamaz çünki şimdiden teşk iyi çalışmalar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet çıkıyor, çıkacak ve çıktı.........

Lütfen, ama lütfen bir konuya cevap atmadan önce konuyu bi okuyun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çıktı mı bu ne demek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben mi anlatamıyorum? Yoksa siz mi anlamıyorsınuz? İlk mesaja bakın, anlarsınız çıkıp çıkmadığını... Çalıntılar çıktıkça işler kötüleşir. Burada size düşen ihbar etmek.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ben mi anlatamıyorum? Yoksa siz mi anlamıyorsınuz? İlk mesaja bakın, anlarsınız çıkıp çıkmadığını... Çalıntılar çıktıkça işler kötüleşir. Burada size düşen ihbar etmek.
    tamam görünce şüpheniz olmasın ihbar edeceğiz

Bende ciddiden indirdim bi baktımki türksportal'ın 2006 1. versiyonu yazmasına rağmen adam kendim yaptım diyor allahtan yedeği almıştım dil dosyasının hemen değiştirdim. Burada suç ciddi yöneticilerindede var. Şikayetler gelmeye başlayınca sadece konuyu kilitlediler. Sonradan bende mesaj göndererek konunun silinmesini istedim. Sonuç itibarı ile emeğe saygısızlık yapan arkadaş hala banlanmadi, ancak konu silinmiş. Bu tür kişilere yaptırım olması lazım ceza alsınlarki bir daha bu tür kişiler cesaret edemesin böyle şeylere. Ama yaptırım olmazsa bu tür kişiler emeğe saygısızlık edenler çoğalıcaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

çalışmalarınızı heyecanla bekliyorum.
    En iyi çalışmayı Turksportal'ın yapacağından eminim

ne soyleyeyim biran once cikmasi dilegiyle

emreirrmak Misafir

peki ne zaman yayinlanacak turkce biri cevap yaza bilirmi tarih verirseniz sevinirim

Benim gibi çoğu kişide evinde bilgisayarına fm 2007 i kurmuş ama 5 dk bakıp çıkmıştır bu oyunu deli gibi oynamak için tek beklediğim bu yama günde defalarca bakıyorum bi gelişme varmı diye.Sonuna kadar haklısın burda verdiğiniz emeği çalmaya çalışan insanların düştüğü durum ortada.Bu arada yakında marka haline geleceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"orginal türkçe" taklitlerinden sakının arkadaşlar. vede şu güncelleme olursa iii olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işin komik tarafı o Türkçe yama görünümlü dosyaları indirip bazıları bu sitede paylaşmaya çalışıyor çok ilginç...

Thumbs up

Türkçe FM 2007 Çeviri İstatistikleri ni güncelleye bilirmisiniz ordan takip edelim yine size zahmet teşk

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri