Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

insallah bir haftaya cikar

bekliyoruz..

geçen mesajlarda bazı üyeler birşeyler söylemişler yok sadece yama için mesaj atıyo yok mesaj sayılarına bakın yok kimisi banlayın kimisi de çeviren arkadaşlar gece gündüz çalışıyo falan! admin söylemiş zaten günde 25 bin çeşit insan giriyo diye burada herkes site kurallarına uyarak ve birbirine saygıda kusur etmeyerek görüşlerini yasalar çerçevesinde dile getirebilir sen beni 2 mesajımla sınayamazsın sen beni banlayamazsın ve ben senin gibi takdir ederek arkasından ahh ne zaman çıkar bu yama diye bekleyecek değilim burası bu işin merkezi ve ben ne zaman çıkacağını ancak buradan öğrenebilirim çeviri konusuna sorulan sorulara lütfen sorumlular dışında atlamayalım çok komik oluyo yok onlar zaten bizim için uğraşıyo falan! adı üzerinde sitenin gayet net ve açık "forum" ve ayrıca türklerinsporkapısı ve benim için şuanda foruma girmemdeki tek neden tr yama başka bir beklentim yada sorunum olursa yine girer ve halletmeye çalışırım birşeylerin ölçüsünü kaçırmadan birşeyler öğrenilebilinir şuan yamamız hakkında en güncel hal %65,9 başkada bi açıklama yapan yetkili olmadı bunca isteğe karşın , ancak herkesi özel hayat konusunda biraz duyarlı olamaya davet ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

birazcık katılıyorum...

Default ne diyelim

Quote Originally Posted by yugi View Post
    birazcık katılıyorum...
    ben epeyce katılıyorum

bende katılıyorum sırf oyunumdan zevk almak için giriyorum bu siteye.Çünkü bu siteden başkası bu işleri doğru dürüst yapmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emre_fb_58 View Post
    bende katılıyorum sırf oyunumdan zevk almak için giriyorum bu siteye.Çünkü bu siteden başkası bu işleri doğru dürüst yapmıyor...
    evet sonuna kadar haklısın ama beklemekten başka çaremiz yok...

Turksportal ekibine gönülden teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

tabi canım bi yama gec cıktı yada cıkmadı diye onların önceden birsürü sey icin doktugu teri hice saymak asla olmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    eskisehir

Kimse turksportal.net ten ii türkce yama yapamaz sakın indirmeyin bu siteye üye olup indiren warsa tespit edilsin ve hemen atılsın.ŞAMPİYON TURKSPORTAL.NET

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

yok canım okadarda degil... isteyen indirir isteyen indirmez onada karısılamaz ama sitede baska bi türkce yama verilmesine karsıyım..

herkes sabirli olsun ben subatta askere gidecem dert etmiyorum...15 ay sonra gelicem ve fm 2008 cikmis olacak... sizin bu sabirli olmayisiniz bu insanlarin elini ayagini birbirine doluyor..birakinda en iyisini yapsinlar

ee son elişmeler neler acaba biraz bilgi verirseniz türkçe olmadığı için insan elini sürmüo fmye hem artık eski hava yok nirdesin cm

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

bencede ya bende eski havayı bulamadım fm'de.. konu kaydı herkesten özür.. türkce hazır oldugunda cıkacak calısmalar sürüyor..

ßence yıLbasını buLacak qbi öLe qörünüo...

16. Default

Bence ne zaman cikacagina dair tahminler bile insanlari yaniltabilio o yuzden bu isi
    sadece bilenlere birakmali we beklemeliyiz.Zaten turksportal en iyisini yaptiginda bizde onu kullanicaz zamanin onemi pek yok sonunda yamanin gelcegini bilmek bile yeterli

Thumbs up

Bu kadar zaman aldığına göre çok süper bi yama bizi bekliyo bence
    Herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum türkçe Fm07'yi
    Bunun için çalışan herkese kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Burada Volkan abi yeterli bilgiyi vermiş:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25061

vermis de qünceLLeme tarihine bakmadın qaLiba : 29 ekim...
    ßuqün ayın 28 yarın 29 kasım... tam 1 ay öncesi o
    1 ay oLdu bence onu yeniden bi qünceLLeme yapıp biLqilendirme yapsalar qüzeL oLur..

Quote Originally Posted by vLKn34 View Post
    vermis de qünceLLeme tarihine bakmadın qaLiba : 29 ekim...
    ßuqün ayın 28 yarın 29 kasım... tam 1 ay öncesi o
    1 ay oLdu bence onu yeniden bi qünceLLeme yapıp biLqilendirme yapsalar qüzeL oLur..
    aynen katılıyorum ayda bir hiç yoktan iyidir ağzımdan aldın..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu kadar uzun sürdüğüne göre %80-85 aşağı olmaz gibime geliyo.zaten 29 ekimde %65 miş. Bir ayda da %20 lik bir kısmını çevirmişlerdir diye düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşlar exe konumuna getirelim çıksın her hafta güncelleme çıkartırız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    arkadaşlar exe konumuna getirelim çıksın her hafta güncelleme çıkartırız
    çıksın her gün güncelleriz

yawf vieri kardes bi acıkLama yapsan walla ya % kac suan ?
    tahmini bi tarih versen su tr fm 07 hakkında kesin demiorum b** tahmini bi tarih yawf

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oy oy oy...

Bakın soru sormayın diye imzama bile yazdım, bir yenilik olduğunda duyuru yapılır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

geç kalındı gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

merakla bekliyoruz ama geç kalındı gibi

28. Default

gec kalindi gibi laflara ne gerk war ki cikmasi gereken tarihte yama cikacaktir. sirf biz turkce oynicaz die ozel yasamlarinida hice sayacak degiller ya.bu kadar bekledik bi bu kadar daha bekleriz yeterki en iyisi olsun.bunu da bi tek turksportal yapar.

Geç kalındı diyenler biraz düşünseler acaba bu çeviriyi yapan insanları?? Onlarda insan robot değil.Sadece Türkçe Fm yapmak için yaşamıyolar.Özel hayatları var.. Çok kolay bir işte değil bu çeviri.. Lütfen onlarada saygı gösterin.Ben inanıyorum sizde inanın onlar hiçbirimizin ayıramayacağı kadar zaman ayırıyor bu çeviriye..Çevirideki herkese çok çok teşekkür ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet arkadaşlar bekledik biraz daha bekleyelim yapımcı arkadaşlarıda göz önüne alıp yorum yapalım lutfen

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri