1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Turksportal İnceleme Bölümünde İnceleme Yazmak İsteyen Üyerin Dikkatine!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    İstersen siteyi tamamen kaldıralım sadece forum kalsın
    Forum insanların konusması tartısması birbirlerine tavsiyelerde önerilerde bulunabilecekleri bir platform..Oda siteye bağlıdır zaten..forumla siteyi ayrı düşünme
    Fakat burdaki üyelerin %90'ı siteye uğramadan foruma giriyor. Dolayısıyla da incelemeleri görmüyor olabilir. Forumda o kadar çok kategori var, o eklenirse bir zararı olacağını tahmin etmiyorum. Aksine faydası olur.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Fakat burdaki üyelerin %90'ı siteye uğramadan foruma giriyor. Dolayısıyla da incelemeleri görmüyor olabilir. Forumda o kadar çok kategori var, o eklenirse bir zararı olacağını tahmin etmiyorum. Aksine faydası olur.
    Dediğim gibi ozaman herşeyi forumda toparlayabilirdik site hiç olmasada olurdu...
    Buradaki üyeler bir site olduğunu biliyor.Nasıl türkçe fm için Fm demo için siteye uğruyorlarsa inceleme okumak isteyenlerde uğrar...

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    Dediğim gibi ozaman herşeyi forumda toparlayabilirdik site hiç olmasada olurdu...
    Buradaki üyeler bir site olduğunu biliyor.Nasıl türkçe fm için Fm demo için siteye uğruyorlarsa inceleme okumak isteyenlerde uğrar...
    elbette uğrar burak ama buradada olması daha güzel olur.çünkü emek verilmiş ve birşeyler yapılmış.bunun değerlendirilmesi lazım.ben baktım pek çoğuna yorum bile yapılmamış yada 1-2 tane yorum var.Şahsen bende can gibi forumdada olmasının zararı değil yararı olacağını düşünüyorum.Takdir sizin.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    elbette uğrar burak ama buradada olması daha güzel olur.çünkü emek verilmiş ve birşeyler yapılmış.bunun değerlendirilmesi lazım.ben baktım pek çoğuna yorum bile yapılmamış yada 1-2 tane yorum var.Şahsen bende can gibi forumdada olmasının zararı değil yararı olacağını düşünüyorum.Takdir sizin.
    Bunun daha kolay bir yöntemi var..Mesela Mert kendince bir yöntem bulmuş..Yazılarını imzasına ekliyor..
    Benzer yöntemler olabilir bir konu açarak incelemeler hakkında yorumlar görüşler değerlendirmeler alınabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ben ilk türksportala girdiğimde incelemeler çok hoşuma gitmişti forumla bir iki ay sonra tanışmıştım bence incelemeler foruma eklenirse bir anlamı kalmaz sitenin ama forumda iyi bir reklam yapılırsa incelemelerin okunması sağlanabilir
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri