-
Evet bu itirafçı hakkında bir sürü idda var ortada dolaşan. Öncelikle Kazım Kanat yıllar önce onun arkadaşıymış, başından geçenleri ve yaptığı düzenlerden bahsetti, Gürcan Bilgiç, o dönemde başkanı olduğu dernekten kendi bilgisi olmadan 4 milyar aldığını söyledi ve Ahmet Çakar'ın anlattıkları...
Bir de Ziya Kaptan Aziz Yıldırımla aranız nasıl diye sordu, konuşmuyoruz dedi, vicdanı Aziz Yıldırımla kavga edince mi depreşmiş?
Bekleyip göreceğiz, Aziz Yıldırım bir basın toplantısı yapacakmış bu konuda adı geçen tüm şahıslarla. Ayrıca neden şimdi? ATV'den neden para istedi? Ayrıca madem ki kendisi yeni beyaz bir sayfa açılmasını istiyor Telegol ekibi gibi, neden çıkıp tvde bunları açıklıyor, kim çıkıp yaptıysa bile ben yaptım der mi? Gidersin yetkililere, olmadı polise başvurursun, polisle işbirliği yapar onların gözetiminde telefonları dinlersin, adı geçenleri ani baskınla alırsın merkeze o şaşkınlıkla sorgularsın mutlaka açık veren olacaktır.
Ayrıca Ahmet Çakar yine yaptığım istihbarata göre son 15 gündür üst düzey federasyon yetkilisyle çok sık telefonlaşmış diyor, ha diyeceksiniz ki bu konu hakkında ama kendi söylediğine göre bu konu hakkında hiçbir federasyon yetkilisi ile görüşmemiş. Bu istihbaratları FB Kulübü de yapacaktır, ve ben o açıklamayı bekliyorum.
Dün gece Ali Şen Fenerbahçeli taraftarlar rahat olsun, hiç kimse bu camiaya çamur atamaz dedi, Divan Kurulu Başkanımız da bugün iddaların asılsız olduğunu söyledi. Şimdilik bu açıklamalar bana yeter, göreceğiz zamanla kim haklı, kim değil?
Mesaj Yetkileri