Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 148 sonuç

Konu: Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Şöyle birşey var iki adamda cihan bilmemnenin PARA Bahsine cevabı aynı.he he evet tarzı birşey..ve konuşma boyunca da paradan bahseden tek cihan bilmemne..
    Şimdi bugün ben bi konuşmayı istediğim gibi deiğiştirr miyim sıralarını ? evet
    e açıkça paradan bahseden olmadığı için adam açıkça yalancı..
    metinleri okursa oktayın kayınbiradir o maç 3-1 falan olsaydı parayı alırdık demiş tamer tunada abi oktayın salaklığına uyduk allahtan olmadı falan dedi yani para lafı geçiyor

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

şike olduğunun itirafıyla alakalı kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Bu yüzden şike ve teşvik verildiği yönünde kesin bir kanıt gösterilemediği için tam olarak bu olaya inanmıyorum. Yakın bir zamanda gerçeklerin tam olarak Türk futbol camiasında yer alacağını düşünüyorum. Erkenden cevap vermek ve şike var demek yanlış olur.

Star tv de itirafçı sıfatıyla çıkan kişinin şike itirafı içerisine isimleri geçen şahıslar haklı olarak kendilerini savunmaya geçecektir. Üstelik büyük kulüplerimizin adının böyle bir olayda anılması sonrası verdikleri tepkide çok normaldir.

Programda yorumcularında söylediği gibi şike iddalarının içerisinde yer alan oyunculara kurulan telefon tuzaklarında yer alan ses kayıtlarında çok açık bir kanıt yok. Bu gibi artık temiz futbol olsun diye ortaya tek başına çıkmanın bir işe yaramadığını gördük dün gece. Eğer böyle bir iddanız varsa daha sağlam deliller ve işin içinde olan diğer insanlarla birlikte çıkarsınız. O bunu yaptı şu bunu yaptı demek elimde kasetler var demek yanlış olur. Üstelik 4,5 yıl aradan sonra aklının başına gelmesi insanın kafasında soru işareti bırakıyor.. Artniyetli birisi olsa bu kasetleri istediği gibi uyarlayabilir. Bu teknolojik olarak mümkün..

Üstelik itirafçının ortaya attığı iddalardan sonra kendisine yöneltilen bugün basından takip ettiğim kadarıyla çok değişik iddalar var.

Ben genel olarak Telegol'ü sevmem, sebebi işin hep magazin kanadındalar ve ben bu kişilerin Türk futbolunun hep karanlık pislik işlerini kurcaladıklarını, yönetim, yöneticiler arasında tartışmalara sebebiyet vererek ortam oluşturduklarını düşünüyorum.

İtirafçı böyle bir amaç içerisinde olsaydı, televizyon programlarında ortaya çıkıp reklamını yapmak, hayatını riske atmak ve açıkçası reyting yapmaz, paşa paşa gider TFF ile iddalarını delil olarak tarif ettiği kasetleri evrakları paylaşırdı.

Dün TV de gördüğümüz kadarıyla TFF olayı araştıracağını söyledi. Sonucu hep beraber bekleyip göreceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

C.O. Oktay’la birlikte olalım bir gün. Şeyde buluşalım The Marmara 603 numaralı odada. Unutamıyorum onu, hayatımda bir kere girdiğim bir şey.
    T.T. Ya biz hiç bulaşmazdık abi Oktay’ın aptallığı.
    C.O. Ama bir işe yaramadı ki. Beceremedik yani. 4 tane yediniz ne yapayım.
    T.T. Bir işe yaramadı abi. Allah yaşatmasın öyle şey.
    tamerle konuşması
    diğerini yazıcaktımda uzun geldi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bi kere hiç bir konuşma kaydında kesin olarak he evet şike yapılmış denebilecek sözler yok.Adı üstünde komplo kasetleri..Yani adam baskı yoluyla zarf atarak ağızlarından laf almaya çalışıyor.Ayrıca Vieri çok haklı elinde belgen olur gidip önce ahmet çakara teklif yapıp arkasından o kabul etmeyince telegole gitmek tamamen reklam kokan hareketlerdir.Ayrı bi konu bu kadar sene sonra vicdanının sızlaması ve nedense bu sızı iflas ettiği borç batağına girdiği bir dönemde olması.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bi kere hiç bir konuşma kaydında kesin olarak he evet şike yapılmış denebilecek sözler yok.Adı üstünde komplo kasetleri..Yani adam baskı yoluyla zarf atarak ağızlarından laf almaya çalışıyor.Ayrıca Vieri çok haklı elinde belgen olur gidip önce ahmet çakara teklif yapıp arkasından o kabul etmeyince telegole gitmek tamamen reklam kokan hareketlerdir.Ayrı bi konu bu kadar sene sonra vicdanının sızlaması ve nedense bu sızı iflas ettiği borç batağına girdiği bir dönemde olması.
    Birkaç yerden okudum Aziz Yıldırım onun iş yerlerini kapattırmış ve o kendini kullanılıp atılmış gibi hissedince bunları açıklamış.

Çebi soyadlı Fenerbahçe kongre üyesinin aziz yıldırım için söylediklerini duydunuzmu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ahmet Cakar Oskay'i Bombaladi

Bir adet ruh hastası bir yalancı. Bu insanın yalancılık hastalığı var.
    Bende çok önemli belgeler var bilgiler var, yalnız konuştuklarımızı Kazım Bey ve Gürcan Bey duymasın dedi. Sizin programınıza katılmak istiyorum. Sizin programınıza katılmak için 10.000 Euro ve eşimi ve çocuklarımı Hollanda’ya götürmek için uçak bileti istiyorum dedi. Uçak biletleri dahil 15.000 Euro`luk bi paketle önümüze geldi. Biz bunu etik olarak kabul etmedik. Parayla haber olmaz. Peki dedim ne anlatacaksın. Televizyonda söylediklerinin biraz yumuşağını anlattı. Ben bunlar doğru mu dedim bir kısmı doğru dedi, fakat ben paraya göre istediğim gibi uzatırım dedi.

"AZİZ YILDIRIM`A KOMPLODUR"

Ben şuna dikkat ettim, heyecanlandığı ve sıkıntıya girdiği vakit, ağzı oynuyor. Eşinin ameliyatı falan yok. Bir restorant patronu, parasal suistimal yaptığını söylemiş.
    Bu Aziz Yıldırım’a düzenlenmiş bir komplodur. Bu olaylar tamamen hayal ürünü değil, topyekün yalan olmayabilir fakat mübalağa dolu. Bu bir operasyondur. Yaklaşan federasyon seçimleri öncesi Aziz Yıldırım’a karşı düzenlenen bir komplodur. Bana şöyle bir laf etti. Eskiden Aziz Yıldırım ile dosttuk, daha sonra dostluk bitti dedi."

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Bir adet ruh hastası bir yalancı. Bu insanın yalancılık hastalığı var.
    Bende çok önemli belgeler var bilgiler var, yalnız konuştuklarımızı Kazım Bey ve Gürcan Bey duymasın dedi. Sizin programınıza katılmak istiyorum. Sizin programınıza katılmak için 10.000 Euro ve eşimi ve çocuklarımı Hollanda’ya götürmek için uçak bileti istiyorum dedi. Uçak biletleri dahil 15.000 Euro`luk bi paketle önümüze geldi. Biz bunu etik olarak kabul etmedik. Parayla haber olmaz. Peki dedim ne anlatacaksın. Televizyonda söylediklerinin biraz yumuşağını anlattı. Ben bunlar doğru mu dedim bir kısmı doğru dedi, fakat ben paraya göre istediğim gibi uzatırım dedi.

"AZİZ YILDIRIM`A KOMPLODUR"

Ben şuna dikkat ettim, heyecanlandığı ve sıkıntıya girdiği vakit, ağzı oynuyor. Eşinin ameliyatı falan yok. Bir restorant patronu, parasal suistimal yaptığını söylemiş.
    Bu Aziz Yıldırım’a düzenlenmiş bir komplodur. Bu olaylar tamamen hayal ürünü değil, topyekün yalan olmayabilir fakat mübalağa dolu. Bu bir operasyondur. Yaklaşan federasyon seçimleri öncesi Aziz Yıldırım’a karşı düzenlenen bir komplodur. Bana şöyle bir laf etti. Eskiden Aziz Yıldırım ile dosttuk, daha sonra dostluk bitti dedi."

KAYNAK
    adamın ağzı oynayabilir,her ağzı oynayan manyak olacak diye bir kural yok,tik olabilir.

bilet istemesi doğaldır tabiki artık Türkiye'de güvende olması imkansız.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Birkaç yerden okudum Aziz Yıldırım onun iş yerlerini kapattırmış ve o kendini kullanılıp atılmış gibi hissedince bunları açıklamış.

Çebi soyadlı Fenerbahçe kongre üyesinin aziz yıldırım için söylediklerini duydunuzmu?
    Evet duyduk kişisel görüşüdür peki sen o kasetteki şu cümleyi duydun mu ?
    "Evet cihancım olayı yaşayan kişi sensin tabi sen daha iyi bilirsin"
    burdan ne anlaşılıyor demekki o çebi olayı yaşaamamış sonradan anlatılanlardan biliyor yani kulaktan dolma ne anlatılmışsa onu biliyor.

S-B-Z Misafir

sürekli bu tip iddialar ortaya atılıyor ama hiçbirinden bir sonuç çıkmıyor.
    kime sorsan ligimizde şike vardır diyor.ama ne hikmetse bu iddiaların üzerine gitmesi gerekenler hazırolda beklerken.serhat ulueren gibi bir komedyen gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

adamın ağzı oynayabilir,her ağzı oynayan manyak olacak diye bir kural yok,tik olabilir.

bilet istemesi doğaldır tabiki artık Türkiye'de güvende olması imkansız.
    Paraya gore uzatmak ne oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet bu itirafçı hakkında bir sürü idda var ortada dolaşan. Öncelikle Kazım Kanat yıllar önce onun arkadaşıymış, başından geçenleri ve yaptığı düzenlerden bahsetti, Gürcan Bilgiç, o dönemde başkanı olduğu dernekten kendi bilgisi olmadan 4 milyar aldığını söyledi ve Ahmet Çakar'ın anlattıkları...

Bir de Ziya Kaptan Aziz Yıldırımla aranız nasıl diye sordu, konuşmuyoruz dedi, vicdanı Aziz Yıldırımla kavga edince mi depreşmiş?

Bekleyip göreceğiz, Aziz Yıldırım bir basın toplantısı yapacakmış bu konuda adı geçen tüm şahıslarla. Ayrıca neden şimdi? ATV'den neden para istedi? Ayrıca madem ki kendisi yeni beyaz bir sayfa açılmasını istiyor Telegol ekibi gibi, neden çıkıp tvde bunları açıklıyor, kim çıkıp yaptıysa bile ben yaptım der mi? Gidersin yetkililere, olmadı polise başvurursun, polisle işbirliği yapar onların gözetiminde telefonları dinlersin, adı geçenleri ani baskınla alırsın merkeze o şaşkınlıkla sorgularsın mutlaka açık veren olacaktır.

Ayrıca Ahmet Çakar yine yaptığım istihbarata göre son 15 gündür üst düzey federasyon yetkilisyle çok sık telefonlaşmış diyor, ha diyeceksiniz ki bu konu hakkında ama kendi söylediğine göre bu konu hakkında hiçbir federasyon yetkilisi ile görüşmemiş. Bu istihbaratları FB Kulübü de yapacaktır, ve ben o açıklamayı bekliyorum.

Dün gece Ali Şen Fenerbahçeli taraftarlar rahat olsun, hiç kimse bu camiaya çamur atamaz dedi, Divan Kurulu Başkanımız da bugün iddaların asılsız olduğunu söyledi. Şimdilik bu açıklamalar bana yeter, göreceğiz zamanla kim haklı, kim değil?
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Paraya gore uzatmak ne oluyor.
    Orasını bilemem,stara yanında Kuran getirip çıktı isterseniz el basarım,anlatıklarım doğrudur,tek kuruş almadım diyor.

her zaman biri çıksa yüreklice şu herkesin bildiklerini anlatsa diye çağrıda bulunuluyordu.

şimdi itiraf etmeyi karar vermiş birine ağzı balık gibi oynuyor,manyak,ruh hastası,yalan söyleme hastalığı var dersen tabi kimse çıkmaz.

aydın sen bilirsin bu adam para aldı mı?? ayrıca her olayı federasyona yıkmaya çalışmakta komik aziz yıldırımda tam komplo teoricisi olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    sürekli bu tip iddialar ortaya atılıyor ama hiçbirinden bir sonuç çıkmıyor.
    kime sorsan ligimizde şike vardır diyor.ama ne hikmetse bu iddiaların üzerine gitmesi gerekenler hazırolda beklerken.serhat ulueren gibi bir komedyen gidiyor.
    Bide reklamlarında Asrın Olayı falan diyorlar.Dedim Dünya'nın sonu geldi heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    aydın sen bilirsin bu adam para aldı mı?? ayrıca her olayı federasyona yıkmaya çalışmakta komik aziz yıldırımda tam komplo teoricisi olmuş
    Bu bir komplodur diyen Ahmet Cakar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Orasını bilemem,stara yanında Kuran getirip çıktı isterseniz el basarım,anlatıklarım doğrudur,tek kuruş almadım diyor.

her zaman biri çıksa yüreklice şu herkesin bildiklerini anlatsa diye çağrıda bulunuluyordu.

şimdi itiraf etmeyi karar vermiş birine ağzı balık gibi oynuyor,manyak,ruh hastası,yalan söyleme hastalığı var dersen tabi kimse çıkmaz.
    Adamın müslüman olduğunu nerden biliyoruz ?

bence bu olay ister doğru olsun ister yalan hiçbir sonuç çıkmaz hatta fenerin %100 suçlu olduğu kanıtlansın yine bişey olmaz

Bu bir komplodur diyen Ahmet Cakar.
    aziz yıldırımda dedi
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/5514...3144&oid=1&l=1

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bir kere aziz yıldırımın kişileri ihtiyacı olduğu kadar kullanıp sonra da bi kenara attığını biliyorsunuz.en azından eren hariç biliyo herkes=) eren kesin muhalefet olcak...bu adamın da belli ki kuyruk acısı var...

ayrıca da nasıl net değilmiş telefon kayıtları onu da anlamadım...adamın biri seni arayıp princess otel hakkında konuşcak teşvik primi hakkında konuşacak sen de suçsuzsun ve diyeceksin ki birşeye de yaramadı 4 yedik...suçsuz olan adam birader sen manyak mısın der kapatır suratına...ayrıca da oktayın bacanağımıdır kayınbiraderimidir nedir bi şike yaptım demediği kaldı konuşmalarda...

benim fikrimi soracak olursanız adam kuyruk acısıyla çıkmış meydana...doğru yanlış birşeyler söylüyo ki bence itirafcıdan çok iftiracı gibi...türkiyenin en büyük kulüplerinden biri olan fenerbahçeyi töhmet altında bırakıyor...umarım şike yapılmamıştır.ki ben azizi yıldırımdan beklerim ama yapılmadığını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adamın ses kayıtları yeniymiş eskiye ait değil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Günaha giriyorum belki ama Kuran'a el basacağım diye getirmiş,(herşeyi kurmuş yani) ayağının yanındaki çantada tutuyor. Allah aşkına bu adamın ettiği yemine bile inanmam ben. Hadi çantada getirdi, o heyecanla çıkarmayı unuttu ve yere koydu. Sonra yemin etmek için Kuran'ı çıkardı, yemin etmedi sadece şovunu yaptı ve yere koyuyordu Kuran'ı. O anda Ziya Kaptan uyarmasaydı çok büyük bir saygısızlık yapmış olacaktı. Allahım günah yazma ama ben bu adamın ettiği yemine inanmam...
    "YÜCE ATATÜRK"

Daha kesin değil hiçbir şey ondan pek yorum yapmak istemiyorum.Cihan Oskay sahtekarın en önde gideni olduğunu zaten belli ediyor ne belli dediklerinin doğru olduğu.Ama bi yandan da telefona bağlanan(Oktay,Tamer,Yücel,Mustafa)ilgili kişiler adam akıllı bir cevap veremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    bence bu olay ister doğru olsun ister yalan hiçbir sonuç çıkmaz hatta fenerin %100 suçlu olduğu kanıtlansın yine bişey olmaz

aziz yıldırımda dedi
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/5514...3144&oid=1&l=1
    Benim kopyaladigim yazidaki komployu diyorsun sandim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    (Oktay,Tamer,Yücel, Mustafa)
    valla ben bişe yapmadım...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    valla ben bişe yapmadım...

sen değil

o zamanki samsun antrenörü

şu anda milli takımdan teklif aldığını ama bu olaylar yüzünden Fatih Terim'in kendisini aramadığını söylüyor ancak Fatih Terim onu aramayalı 1 ay olmuş olaylar dün çıktı orada bir hata yaptı sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by comandante View Post
    bir kere aziz yıldırımın kişileri ihtiyacı olduğu kadar kullanıp sonra da bi kenara attığını biliyorsunuz.en azından eren hariç biliyo herkes=) eren kesin muhalefet olcak...bu adamın da belli ki kuyruk acısı var...

ayrıca da nasıl net değilmiş telefon kayıtları onu da anlamadım...adamın biri seni arayıp princess otel hakkında konuşcak teşvik primi hakkında konuşacak sen de suçsuzsun ve diyeceksin ki birşeye de yaramadı 4 yedik...suçsuz olan adam birader sen manyak mısın der kapatır suratına...ayrıca da oktayın bacanağımıdır kayınbiraderimidir nedir bi şike yaptım demediği kaldı konuşmalarda...

benim fikrimi soracak olursanız adam kuyruk acısıyla çıkmış meydana...doğru yanlış birşeyler söylüyo ki bence itirafcıdan çok iftiracı gibi...türkiyenin en büyük kulüplerinden biri olan fenerbahçeyi töhmet altında bırakıyor...umarım şike yapılmamıştır.ki ben azizi yıldırımdan beklerim ama yapılmadığını düşünüyorum..
    ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

yok hani sen sağlam fenerlisin ya abi=)dedim eren fener konusunda böyle düşünmüyodur...

sen değil

o zamanki samsun antrenörü

şu anda milli takımdan teklif aldığını ama bu olaylar yüzünden Fatih Terim'in kendisini aramadığını söylüyor ancak Fatih Terim onu aramayalı 1 ay olmuş olaylar dün çıktı orada bir hata yaptı sanırım.
    evet ona bende takıldım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

adam kanıtlarla ,kasatlerle gelmişş.. şaşırmamak gerekırr fener her zaman yapıyo bunu

ne ilginçtirki 5 sene önce olan olay şimdi patlak verio.neden acaba???ne ilginçtirki fenerbahçenin avrupada başarılar yakalamaya başladığı bi anda olay şimdi patlak verio.neden acaba???ne ilginçtirki fenerbahçenin yüzünyılını kutladıdığı bi anda olay patlak verio neden acaba???acaba,acaba ,acaba.....

KOMP(U)LO-SOY

Sabrın sonu selamettir. Bekleyelim görelim diyicem ama ne kada rbelenirse beklensin bu konudanda hiç bir sonuç çıkmayacak kanısındayım...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri