Quote Originally Posted by paco View Post
adnan polat böyle bişey açıklamdı ... ben bişey olucağını zannetmiyorum ... bi ceza geleceğini sanmıyorum ... yalnız ben bi f.bli olsam galatasarayda zamanında bunu yaptı diyeceğime keşke doğru düzgün bunlara gerek kalmadan şampiyon olsaydık diye düşünürdüm ... yani zamanında galatasaraya böyle bişey yapmış olması sizin bu suçunuzu hafifletiyor mu ... biraz daha etraflı düşünün ... at gözlükleriyle bakmayın ... ben galatasaray zamanında şike yaptığına dair bi kanıt olmamasına rağmen yaptığını düşünüyorum (ankaragücü maçı için) ve buna çok üzülüyorum bence sizde biraz üzülün ....
Eski MHK Başkanı Ufuk Özerten'in ilk görevinden sonra "Galatasaraylıyım" diye bir açıklama yapmasının hemen ertesinde..
Hatta spor kamuoyunda bu durum Özerten'in açıklamalarıyla oluşan gündemi değiştirme çabası olarak yorumlandı.. Üstünde bir gıdım duran da olmadı zaten. Sözkonusu maçın üzerinden 10 seneye yakın bir zaman geçmişti, Özerten mevzuu daha tazeydi, kim ilgilenirdi balık hafızalı milletimin çoktaaan unuttuğu bir anlamsız mevzunun eşelenmesiyle..

Öbür taraftan Fenerbahçeli olduğumu nerden uydurdun bilmiyorum ama şu halde at gözlüğü seninki gibi bir önyargıya daha çok yakışıyor.. "İşime gelmeyen bir laf eden kesin Fenerbahçelidir" gibisinden..

Ha, işine yarayacaksa tarihinde iki defa şike yaptığı tespit edildiği için oturaklı ceza almış bir takımın feci derecede sempatizanıyım.. Yapmadı da demem, yapmıştır, bananedir..