1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...

Hybrid View

Quote Originally Posted by e_mali View Post
    Ya ne kadar inatcisin.
    Meddah sunu demek istemis;
    Eger bu iddialar sonucunda bisi ariyosaniz hic bisi cikmaz cunku su zamanda soyle bisi olmustu. ve ornek olarak o olayi vermis
    Bimem anlatabildim mi, bilmem anlamak istiyor musun?
    iyide adnan polat meddahın dediği gibi öyle bişey açıklamdı ... sorunda o ya... aksine yalanladı ....
    o yüzden o olay bu bağdaşmıyor ... umarım sende beni anlamışsındır ... bilmem anlamak istiyomusun. ...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by paco View Post
    iyide adnan polat meddahın dediği gibi öyle bişey açıklamdı ... sorunda o ya... aksine yalanladı ....
    o yüzden o olay bu bağdaşmıyor ... umarım sende beni anlamışsındır ... bilmem anlamak istiyomusun. ...
    Ben cok anlayisliyimdir ama anlayisimin sınırını bilen bilir.
    O yuzden gereksiz mevzuyu uzatma.

Konuya donelim...

Quote Originally Posted by e_mali View Post
    Ben cok anlayisliyimdir ama anlayisimin sınırını bilen bilir.
    O yuzden gereksiz mevzuyu uzatma.

Konuya donelim...
    şurda iki dak. yorum ya***az diye seni tanımak zorunda değilim benide tanıyan tanır ... ve bencede konuya dön artık ... bana dönme konuya dön ... benim yorumlarımda seni bu kadar kızdıran ne anlamadım .. ben ne meddaha ne senin takımına aşağlıyıcı bişey yazmadım .. başka bi nedeni vardır ....
    neyse konuya dönelim ...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

şurda iki dak. yorum ya***az diye seni tanımak zorunda değilim benide tanıyan tanır ... ve bencede konuya dön artık ... bana dönme konuya dön ... benim yorumlarımda seni bu kadar kızdıran ne anlamadım .. ben ne meddaha ne senin takımına aşağlıyıcı bişey yazmadım .. başka bi nedeni vardır ....
    neyse konuya dönelim ...
    Tarzini hic begenmedin, biraz daha dikkatli olmani onerimim bundan sonra...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Göbeğiniz beraber mi kesildi Adnan Polat'la? Nasıl yani? Sen duymadıysan yapmamıştır..

Neyse.. Bir milyon defa da okusan anlamayacaksın, kafada yer etmiş bir kere: "meddah Fenerbahçelidir... Bu mesajı da Galatasaray'ın şikelerini gündeme getirmek için yazmaktadır.. Adnan Polat böyle bir açıklama yapmamıştır.. Dünya da yuvarlak değil dikdörtgendir.."

M. Ali Abi ne demek istediğimi de özetlemiş, herhangi bir olayı başka bir olayla bağdaştırdığım falan yok, başka bir şey de demeye gerek yok herhalde.. Yine de birilerine "Sen Fenerbahçelisin, sen Galatasaraylısın, sen Beşiktaş'a düşmansın" falan filan bla bla demek için öncelikle eski mesajlarını falan okuyun en azından..

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    milan olmasın lütfen ikincisi oturaksızdı
    Mahkeme kararıyla tescil edilmesi bana yetiyor..
    Tamam tamam, biraz oturaksızdı..

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Göbeğiniz beraber mi kesildi Adnan Polat'la? Nasıl yani? Sen duymadıysan yapmamıştır..

Neyse.. Bir milyon defa da okusan anlamayacaksın, kafada yer etmiş bir kere: "meddah Fenerbahçelidir... Bu mesajı da Galatasaray'ın şikelerini gündeme getirmek için yazmaktadır.. Adnan Polat böyle bir açıklama yapmamıştır.. Dünya da yuvarlak değil dikdörtgendir.."

M. Ali Abi ne demek istediğimi de özetlemiş, herhangi bir olayı başka bir olayla bağdaştırdığım falan yok, başka bir şey de demeye gerek yok herhalde.. Yine de birilerine "Sen Fenerbahçelisin, sen Galatasaraylısın, sen Beşiktaş'a düşmansın" falan filan bla bla demek için öncelikle eski mesajlarını falan okuyun en azından..

Mahkeme kararıyla tescil edilmesi bana yetiyor..
    Tamam tamam, biraz oturaksızdı..
    adnan polatla göbeğim bir kesilmedi ... eğer adnan polat böyle bişey söylese yeryerinden oynardı cihan oskayın söylediklerinden bi farkı olmaz çünkü ... ha ben aptalım 1 milyon kere okusam anlamıcam ama siz hemen anlıyosunuz ... baravo size ... yani işinize gelmeyen her yoruma bi kılıf bulmayın ....

Mesaj Yetkileri