Quote Originally Posted by meddah View Post
Örnekleri çoktur, evet.. Kimse üstüne gitmez bunların, unutulur gider..

Hatta daha somutunu söyleyeyim ben size; Altay'ın düştüğü sene oynadığı son İstanbulspor maçıyla ilgili kasetler havada uçuşuyordu bir ara.. Takım bazında değil, şike yaptığı, prim aldığı söylenen oyuncular bazında olsun, soruşturmanın bir adım ötesine gidilebildi mi?

Türk Futbol Tarihi'nde Gökdeniz olayı milattır, çok feci tongaya düşürdüler Gökdeniz'i, eğer Gökdeniz panik yapmasaydı bir allahın kulu bir gıdım ceza almazdı o olayda..
Aynen kabul ediyorum.Gökdeniz'i günahım kadar sevmem.Trabzonspor'un değerlerini ayaklar altına almış,iğrendiğim ve nefret ettiğim bir adamdır.Ancaaak büyük bir tuzağa,kumpasa getirilmiştir.Gökdeniz ben yapmadım deseydi.Çıkıp da itiraf etmeseydi Allah'ın kulu ceza veremezdi.

Benim diyeceğim şu bekleyip görelim.Hiçbir şey kesin değil.Devlet olaya el atsın eğer Trabzonspor'un kirlisi de varsa çıksın ortaya benim istediğim bu.Herkes objektif olsun.

Cihan Oskay üzerinden yorum yapmayı bırakalım.Dünyanın en sahtekarı bile olsa ortaya bir şey koymuştur.Kayıtları Serhat ile yapsa bile umrumda değil.Önemli olan o telefonların gerçek hayatta yapılmış olup olmamasıdır.

Bekleyip görelim...