Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 148 sonuç

Konu: Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Bunun Gibi daha nice saçmalıklar wardı Programda. Sabri Ugan Herkes Bağlanabilir diyor Ancak Ahmet Çakar Bağlanamıyor. Belki adan önemli şeyler sölicek. Nie Bağlanmıyor peki SN. Serhat ULUEREN'in ve SAZ ARKADAŞLARININ oyunları bozulmasın die
    Ayrıca ilk saatlerde ben neden kimse aramıyor, doğru mu acaba dedim, meğer ki kimseyi telefona bağlamıyorlarmışi Serhat Ulueren bir de adı geçenler arayabilir dedi. Ama arayanlar 2 saattir bekliyorum, bağlanamadım falan dediler. Ayrıca Ahmet Çakar adı geçmedi, neden bağlansın dedi Ulueren ama Ahmet Çakar adı geçmişti. Aslında bugünkü basın toplantısında gereken herşey söylenmiş, Aziz Yıldırım'ın da dediği gibi Devlet koruma altına alsın yoksa adama birşey olursa yine Aziz Yıldırım diyecekler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Default Kimse Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ve Başkanı’nı bu şekilde karalayamaz

Bugün gazetelerde yayınlanan ve Kulübümüzü töhmet altında bırakan haberleri hayretle ve esefle okuduk. 100 yıllık şanlı ve şerefli bir geçmişi olan Kulübümüze ve Başkanımız Aziz Yıldırım’a yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Asla, aslı ve astarı olmayan böyle bir iddianın Kulübümüze mal edilmesi mantık dışıdır. Aradan geçen bunca yıl sonra böyle bir iddianın neden bugün ortaya atıldığını açıklamak mümkün değildir. İddia sahibi kişinin bu ithamlarının altında art niyet aramak kadar çıkar beklentisi olduğu da açıktır. Ancak yıllardır Kulübümüze yakın olduğunu söyleyen ve Fenerbahçeliliğinden dem vuran bu kişinin bu ithamlarıyla birilerine hizmet ettiği ve neler amaçladığı tahminlerimizin dışında değildir.
    Kimse Fenerbahçe Spor Kulübünü ve Başkanını bu şekilde karalayamaz. Burada yapılan şey "Çamur at izi kalsın " eylemidir. Meşhur olmak ve adını gündemde tutmak isteyen bu kişi hakkında Adli mercilerde hesap sorulacaktır. Kaldı ki maç günü formalarını terlerinin son damlasına kadar ıslatıp maçı kazanmak suretiyle bu şerefli şampiyonlukta yer alan sporcularımıza yapılan bu ithamı kabul etmemiz mümkün değildir. O sporcular ki; bugün hepsi hayatta olup, çeşitli kulüplerde oynarken bu ithamı vicdanlarında kınamışlardır. Bu kişi eğer dürüst ve şerefli bir insan olsaydı ne böyle bir işe bulaşabilir, ne de bu kadar yıl bekleyebilirdi. Fenerbahçemizin bugünlerde kutlamaya başlayacağımız 100. yılında yapılan bu çirkin ve asılsız iddianın Kulübümüzü karalamaya yönelik ve tamamen gerçek dışı olduğunu, Tv ve diğer haber kanallarında bu gibi haber niteliği ismi altında yapılan tüm yayınları bundan böyle takip edeceğimizi ve bu tür asılsız haberleri Adli mercileri getirmeye kararlı olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiririz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Yüksek Divan Kurulu Başkanlık Divanı adına
    Başkan
    Yüksel Günay

Nesil
    2006

Default Hodri Meydan!

Başkanımız Aziz Yıldırım Cihan Oskay`ın Telegol programında iddia ettiği şike ile ilgili olarak medyanın karşısına çıktı. Yıldırım`ın bir başka canlı yayın yüzünden gecikmeyle başladığı basın toplantısına Orduspor eski Başkanı Mustafa Çebi de katıldı.. Toplantıyı rekor sayıda gazetecinin takip ettiği toplantıya Yıldırım kurmaylarıyla birlikte geldi. Telegol`deki şike iddiaları ve Santra programındaki karşı iddiaların görüntüleri basın toplantısı başlamadan gazetecilere izletildi.

Asbaşkanımız Ali Koç, görüntüler bittikten sonra toplantının "basın toplantısı" değil, basın açıklaması olduğunu söyleyerek, "Toplantı bitiminde gazetecilerin sorularına cevap verilmeyecektir" dedi.

Ali Koç, iddiaları ortaya atan Cihan Oskay`la ilgili şu bilgileri verdi: Ekonomik ve psikolojik bunalım yaşıyor. Karşılıksız çek vermekten hakkında ihbarlar var... Ailesi, kendisiyle ilgili `kayıp` ilanı vermiştir. Eski iş arkadaşlarını dolandırmıştır. Oskay`ın Star TV`nin kapısında "devlet büyüğü" gibi karşılanmasını esefle kınıyoruz.

Telegol ekibinin "ilgili kişileri telefonla canlı yayına alacağız" demelerine rağmen, hiç kimse yayına alınmamış veya saatlerce bekletilmişlerdir. Fenerbahçe adına Şekip Mosturoğlu programa bağlanabilmek için kanalın üst düzey yöneticilerini devreye sokarak bağlantı kurabilmiştir.

Koç, şike konuşmalarının birkaç ay önce yapıldığını belirterek iddialardan Telegol programını sorumlu tuttu. "Ali Akdeniz golünü atmıştır güya Oktay boş kaleye gol atamamıştır. Bu kayıtlar 6 yıl önce yapıldığına dair hiçbir mantık yoktur. Bu kayıtlar kısa süre içinde yakın zamanda yapılıp tezgah düzenlenmiştir. Program yönetimi tam manasıyla gazetecilik yapıyoruz diye karalama kampanyası başlatmışlardır. Taraftarlar dimdik ayakta dursun. Bu tür olayların çok sık olabilir." diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu `Ulusal bir kanalda bir kişi çıkıp profesyonel iftiralara ortaya atmıştır. Bunun dışında biz bu yayınla ilgili Radyo Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli başvurularımızı yapacağız. Gerekli tazminat davalarını hem biz hem taraftarlarımız açacak. İzinsiz ses kayıtları için yasal haklarımızı kullanacağız. Bunlar yapacaklarımız. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Tahir Kıran, Başbakan yardımcısı Şahin`e gerekli konularla ilgili başvurmuştuk." dedi Mosturoğlu haber yayınlandıktan sonra basının 48 saat içinde gösterdiği duruş için teşekkür etti.

AZİZ YILDIRIM konuşmasına `Bugün hem benim hem de Türk futbol tarihi için önemli bir gün` diyerek başladı. Bir kişi bizi arayıp ne dediği bize sorulmadan yayına iddiaları veriliyor. Cihan Oskay`ı tanıyorum. Çapari denen restaurantta futbolcularımızla yemek yemesi, kulübümüzün orada düzenlediği yemeklerde kendisini restaurant müdürü olarak tanıdım. İlişkimiz bu kadar.

Bu adam benim şirketimiden 150 bin dolar aldığımı söylüyor. O adam benim şirketime girsin benim odamı bilmez. Ayrıca benim şirketime gitmeme gerek yok. Beni tanıyorsunuz açarım muhasebeciye bana 150 bin dolar getir derim. Getirir.

Futbolcuları karalıyorlar. Futbolcular aldıkları bedelleri hak ederek oynamaya çalışıyorlar. Şimdi burada söylediği birbirine uymayan, sonunda komplo için kurulduğu hadiseyi bilinçsizce birbirine bağlıyor. Konuşmalarını dinlemedim. Bana verilen dökümandan okuyorum. Yalnız Star TV`de Serhat Ulueren bu konuları da araştırmalıydı. Bu işi bilmesi gerekir. Bunlar bugünün hadisesi değil. Geçen sene kongrede korktuğumu söyledim. Değişim için gelen federasyonun değişmeyeceğini söyledim. Ben Başkanlığı bıraktıktan sonra gelişmeler devam etti.

Tahir Kıran, federasyondan diğer yetkililer ve Trabzon maçının hakemi Bülent Demirlek bir gece kulübünde eğlenirken görülmüştür. Nihat Özdemir`in hakemle ilgili açıklamalarının nedeni gece kulübündeki bu eğlencedir.

İddialar araştırılsın, kaçmıyoruz. Federasyon el koymadan doğrudan devlet tarafından araştırılmasını ve bu olayın bir milat olmasını istiyoruz.

Yayınlanan söz konusu kaset 2 ay önce Federasyon Başkanı ve diğer yetkililer tarafından Almanya`da izlenmiştir. Kasetin yayınlanması için neden 2 ay beklenmiştir?

İddiaları ortaya atan Cihan Oskay devlet korumasına alınsın, bir şey olması halinde benim üzerime kalacak, yine bana yıkacaklar diye korkuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Artık tüm Türkiye gerçekleri öğrendi benim asıl merak ettiğim o adamın arkasında bulunanlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Artık tüm Türkiye gerçekleri öğrendi benim asıl merak ettiğim o adamın arkasında bulunanlar?
    Cevabı Çok basit, Star TV

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cihan Oskay degilmiydi 1 sene öncesıne kadar Aziz Yıldırım'ı yere goge sıgdıramayan ? Bir insan 1 sene içinde nasıl bu kadar degisebilir ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Örnekleri çoktur, evet.. Kimse üstüne gitmez bunların, unutulur gider..

Hatta daha somutunu söyleyeyim ben size; Altay'ın düştüğü sene oynadığı son İstanbulspor maçıyla ilgili kasetler havada uçuşuyordu bir ara.. Takım bazında değil, şike yaptığı, prim aldığı söylenen oyuncular bazında olsun, soruşturmanın bir adım ötesine gidilebildi mi?

Türk Futbol Tarihi'nde Gökdeniz olayı milattır, çok feci tongaya düşürdüler Gökdeniz'i, eğer Gökdeniz panik yapmasaydı bir allahın kulu bir gıdım ceza almazdı o olayda..
    Aynen kabul ediyorum.Gökdeniz'i günahım kadar sevmem.Trabzonspor'un değerlerini ayaklar altına almış,iğrendiğim ve nefret ettiğim bir adamdır.Ancaaak büyük bir tuzağa,kumpasa getirilmiştir.Gökdeniz ben yapmadım deseydi.Çıkıp da itiraf etmeseydi Allah'ın kulu ceza veremezdi.

Benim diyeceğim şu bekleyip görelim.Hiçbir şey kesin değil.Devlet olaya el atsın eğer Trabzonspor'un kirlisi de varsa çıksın ortaya benim istediğim bu.Herkes objektif olsun.

Cihan Oskay üzerinden yorum yapmayı bırakalım.Dünyanın en sahtekarı bile olsa ortaya bir şey koymuştur.Kayıtları Serhat ile yapsa bile umrumda değil.Önemli olan o telefonların gerçek hayatta yapılmış olup olmamasıdır.

Bekleyip görelim...

Mayıs'ta Cihan Oskay bir gazetede Aziz Yıldırım'ı övüyor ve bununla da yetinmeyip Telegol'ü kötülüyor.

Ama aynı şahıs, görüyoruz ki Aziz Yıldırım düşmanı olmuş, Telegol hayranı Baksanıza, hiçbir kuruş almadan Telegol'de itirafta (!) bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İşte olay adamın çelişkileri
    Cihan Oskay’ın, "2000-2001 yılında Samsunspor-Fenerbahçe maçı için Aziz Yıldırım’dan 150 bin dolar aldım ve Samsun’a gönderdim. Trabzonspor’a da 250 bin dolar teşvik primi götürdüm" iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Şike ve teşvik primi iddialarının sahibi Oskay’ın ifadelerini tek tek incelendi. İşte Oskay'ın sözleri ve sözlerinin doğruluğu:

İDDİA 1
    "Trabzonsporlu futbolculara 250 bin dolar teşvik primi götürdüm. The Marmara Oteli’ne otoparktaki arka kapıdan girdim, yangın merdiveninden 6. kata, 603 nolu odaya girdim."

The Marmara Oteli’nin Güvenlik Müdürü Seyhan Başlangıç O kapıdan otele giremez. Gelsin girsin de biz de görelim açıklaması yaparken Yangın merdivenin de uluslararası güvenlik standartlarına göre dışarıdan otele girişi imkansız kıldığının altını çizdi.

İDDİA 2

Oskay, 250 bin doları Oktay Derelioğlu ile Tamer Tuna’nın kaldığı 603 numaralı odada Tamer’in yatağının üzerine serdiğini söylüyor.

The Marmara Otelinde 603 nolu oda şu anda french bed (iki kişilik) diye isimlendirilen tek yatak var. Ancak 603 nolu oda şu anda twin diye adlandırılan ve iki kişinin ayrı ayrı yataklarda yattığı odalardan değil.

İDDİA 3

Oskay, Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar’ın babasının petrolcü olduğunu ifade etmişti

Samsunspor’un eski teknik direktörü Yücel Uyar’ın babası petrolcü değil. Uyar’ın babasının petrol işiyle ilgisi olmadığı ve nakliyecilik yaptığı belirtiliyor.

İDDİA 4

Cihan Oskay, Samsunspor takımının her zaman Sinop’ta kamp yaptığını ve Fenerbahçe maçı için yine Sinop’ta kampa gireceğini iddia etmişti.

Samsunspor’un o dönemde Sinop’ta hiç kamp yapmadığı ortaya çıktı. Oskay’ın bu ifadesini Samsunsporlu hem yöneticiler, hem teknik heyet, hem de futbolcular yalanlıyor.

İDDİA 5

Oskay, Samsunspor’un, Fenerbahçe maçı için Aziz Yıldırım’ın isteği üzerine kampa girmediğini iddia etmişti.

Oskay’ın bu ifadesinin de yanlış olduğu ortaya çıktı. Samsunspor’un Fenerbahçe maçı için kampa girdiği belirlendi.

Kaynak:www.hurriyet.com
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

bu adam gerizekalının önde gidenidir amacı gündemde kalmak ve para kazanmaktır..
    gördüğünüz gibi iddalar yalan..
    Aziz Yıldırım gayet rahat net bir şekilde meydan okumuş..
    Bu iddalar sonucunda başı ağrıyacak isim Cihat Oksay dır..
    Bende gayet tarafsız bir şekilde yazılanlardan yola çıkarak bunları söyleyebiliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    bu adam gerizekalının önde gidenidir amacı gündemde kalmak ve para kazanmaktır..
    gördüğünüz gibi iddalar yalan..
    Aziz Yıldırım gayet rahat net bir şekilde meydan okumuş..
    Bu iddalar sonucunda başı ağrıyacak isim Cihat Oksay dır..
    Bende gayet tarafsız bir şekilde yazılanlardan yola çıkarak bunları söyleyebiliyorum..

Bence başı ağrıyacak kişi Serhat Ulueren. Gözü kararmış böyle bir haber bulunca hemen kullandı ama karşı taraftan kimseyi dinleme gereği duymadı veya programına çıkarma gereği. RTÜK yasalarına göre her kişinin kendini savunma hakkı var ve Ulueren istemese de adı geçen herkes bu programa çıkıp hakkında söylenenlerin yalan olduğunu söyleme hakkına sahip. Benim merak ettiğim konu bu adamın oyununa bilip ya da bilmeden giren Ulueren ne yapacak bu hafta?

Ahmet Çakar ATV'de Kazım Kanat telegol ve yorumcuları hakkında atıp tutarken ben arkadaşlarıma laf söyletmem dedi ama Ulueren haftaya kasetlerini yayınlıcam onların gerçek yüzünü diye kendini aklama çabasına girdi bir anda. Bakalım bu hafta hala o adamı çıkaracak mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Bu adana sorum var? Eğer F.Bahçe şike yaptıysa geçen yıl ki Denizlispor maçında da şike yapardı çünkü ikiside aynı durumda...

Konu uzun süre konuşalacağı için sabitledim.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Bence başı ağrıyacak kişi Serhat Ulueren. Gözü kararmış böyle bir haber bulunca hemen kullandı ama karşı taraftan kimseyi dinleme gereği duymadı veya programına çıkarma gereği. RTÜK yasalarına göre her kişinin kendini savunma hakkı var ve Ulueren istemese de adı geçen herkes bu programa çıkıp hakkında söylenenlerin yalan olduğunu söyleme hakkına sahip. Benim merak ettiğim konu bu adamın oyununa bilip ya da bilmeden giren Ulueren ne yapacak bu hafta?

Ahmet Çakar ATV'de Kazım Kanat telegol ve yorumcuları hakkında atıp tutarken ben arkadaşlarıma laf söyletmem dedi ama Ulueren haftaya kasetlerini yayınlıcam onların gerçek yüzünü diye kendini aklama çabasına girdi bir anda. Bakalım bu hafta hala o adamı çıkaracak mı?
    iddaların sahivi Cihat Oksay olduna göre onnda başı arıycaktr..
    Serhat Ulueren de dükkanı kapatıp gider artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    iddaların sahivi Cihat Oksay olduna göre onnda başı arıycaktr..
    Serhat Ulueren de dükkanı kapatıp gider artık
    gitsin gargamel federasyon dan da konuşanlar oldu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

aziz yıldırım olayların arkasında federasyon var dedi...sert çıktı valla adam...

oksayın kuyruk acısıdır...eceli gelen köpek cami duvarına işermiş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bekleyip görücez(!)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hic birsey olcagi yok boyle bisey varsa bile aritik zaman asimina ugradi

Quote Originally Posted by Fanatik
    Temiz olan el kaldırsın

Bizim gazetemiz de dahil olmak üzere pek çok gazetede dün ‘şok’ ibaresi bulunuyordu. Peki; gerçekten bir şok muydu bu, yoksa herkesin bilip de konuşmadığının ya da konuşamadığı hikayelerden birinin ulusal bir kanalda dile gelmesi mi?
    29.11.2006
    Futbolumuz kirli olmasına kirli de bunun temizlenmesinin yolu bir camianın ya da onun başının seçilerek imha edilmesi mi?
    Futbolumuzdaki şike, teşvik ve hatta hakem ayarlanması hikayeleri üzerine konuşulanlar ve anlatılanlar derlenmeye kalkılsa emin olun ki, ansiklopedik bir eser olur.
    Şimdi oturun ve sakin sakin, taraftar alt kimliğinizi bir kenara bırakarak düşünmeye başlayın.

* Beşiktaş 100. yılında şampiyon olurken bu tip ilişkiler konuşulmadı mı?
    * 101. yılda Beşiktaş-Akçaabat Sebat ve Rize-Beşiktaş maçlarına ilişkin, içinde dinleme kayıtları da olan bilgiler yayınlanmadı mı?
    * Galatasaray 14 yıl aradan sonra şampiyon olurken, Malatya’ya giden arabalar defalarca yazılmadı mı?
    * Beşiktaş-Denizli maçında, Denizlisporlu futbolcuların 2’şer milyon lira aldığı iddia edilmedi mi?
    * 8-0’lık Galatasaray-Ankaragücü maçı hâlâ ağızlarda sakız değil mi?
    * Ankaragücü’nün Galatasaray’ı yendiği maçta teşvik primi dağıtıldığına ve parayı aktif yönetici Hamdi Akın’ın gönderdiğine dair haberleri unutmuş olabilir miyiz?
    * 2-3 sene önce Diyarbakırspor-Elazığspor maçının devre arasında, Başkan’ın soyunma odasına girip silah gösterdiği iddiaları unutuldu mu?
    * Altay küme düşerken, Başkan Ahmet Taşpınar’ın o zamanki Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl’ı suçlaması...
    * Diyarbakırspor-Konyaspor ya da İstanbul Belediye-Diyarbakırspor maçlarında yaşananlar herkesin gözü önünde olmadı mı?
    * Aynı Levent Kızıl, daha birkaç ay önce Kulüpler Birliği toplantısında, “Beyler, bu işleri fazla kaşımayalım. Hepimiz bu yalaktan su içtik” dediğinde tepki veren Başkan oldu mu?
    * Geçen sene Rize-Denizli maçındaki iddialar, Gaziantep- Malatya maçına ilişkin iddialar ne oldu? Bir başkan diğerine, “Siz kupayı bize bırakın, son maçta gerekirse biz de size yardımcı oluruz. Komşuyuz” demiş midir?
    * Bu ülkede yaptıkları şikeyi itiraf edenler ve mahkemelerde şike olduğu kanıtlanan maçlar cezasız kalmadı mı?
    Bu ve buna benzer daha pek çok olayı hepiniz hatırlayacaksınızdır.
    Teşvik primi ve şike gibi olaylar, futbol dünyası içerisinde hep konuşulur, ama bunların belgesi olmaz.
    Önceki gün yayınlananlar da belge değil, eski anıların ya da yaşananları yaşadığını iddia eden kişinin dile getirmesiydi.
    Belge-bilgi işi medyanın değil, devletin işi... Devlet sorumluluğunu almaz, teknik takip yapmazsa hiç kimse yakalanamaz.
    Suç üstü yapılmadığı müddetçe de futboldaki kirlilikle başa çıkılamaz.
    Temiz futbol isteyen (tabii eğer gerçekten varsa) devlete gider ve yasayı yaptırır.
    Kulüpler Birliği’nin ‘Sayın ve etik’ Başkanı Özhan Canaydın;
    İddaa payı, yayın payı, federasyon seçimi gibi sığ gündemleri bir kenara bırakıp, yarından tezi yok, devletin kapısını çalmalı, ‘Bizi bu bataktan kurtaracak yasal düzenlemeleri yapın’ diye başvuruda bulunmalıdır.
    Geçmişimize bir çizgi çekmeyi başaramazsak, geleceğimizi kurtarmamızın imkanı yok.
    Eğer sezon sezon konuşmaya başlarsak, gidilecek noktalar, takımını sevmekten başka hiç bir lüksü olmayan taraftarı kırmaktan başka işe yaramaz.

EVET; ÜLKEMİZDE ŞİKE VAR…
    EVET; ÜLKEMİZDE TEŞVİK VAR…

Yapan kim mi?
    Aklınıza gelen neredeyse herkes.
    Çünkü sistemimiz bunu gerektiriyor.
    Çünkü temiz kalmak isteyen bile kalamıyor.
    Bugün suçlanan Aziz Yıldırım, daha dünlerin birinde Genel Kurulu’na çıkıp, “Ben Türkiye’de nasıl şampiyon olunacağını artık öğrendim” diye samimi ve acı bir itirafta bulunmadı mı?
    Herşeyin başı sistem ve bunu kurabilecek tek yer de devlet.
    Olmazsa, ne olur derseniz...
    Sadece çocukların, gençlerin, bu oyunu gerçekten sevenlerin hayallerini çalmaya, yıkmaya devam ederiz. Bugün de yarın da.

“O KİRLİYMİŞ” DİYENLERE SORUYORUZ:
    TEMİZ OLAN EL KALDIRSIN…
    çok güzel bir yazı...

Nesil
    2006

Fanatik gazetesi gerçekten çok iyi bir yazı yazmış tebrik ediyorum yazan spor adamını temiz olan el kaldırsın ama bu gün Aziz Yıldırım sanırım bu eli kaldırdı. İlk kez Aziz Yıldırımı bu kadar sinirli gördüm sanırım bunlar bu olayın yalan olduğunu belli ediyor çünkü Federsayonun ispata davet etti. Şuçlu olduğu halde bir insan neden eder ki gün geçtikçe ve yapılan demeçlerle F.Bahçe'ye iftara atıldığı anlaşılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hepsi aynı bence ve hiçbir ceza da gelmez çünkü türkiye de kanunlar her zman güçlüden yanadır.kararlar onların lehine çıkar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Fanatik gazetesi gerçekten çok iyi bir yazı yazmış tebrik ediyorum yazan spor adamını temiz olan el kaldırsın ama bu gün Aziz Yıldırım sanırım bu eli kaldırdı. İlk kez Aziz Yıldırımı bu kadar sinirli gördüm sanırım bunlar bu olayın yalan olduğunu belli ediyor çünkü Federsayonun ispata davet etti. Şuçlu olduğu halde bir insan neden eder ki gün geçtikçe ve yapılan demeçlerle F.Bahçe'ye iftara atıldığı anlaşılıyor.
    yani bi temiz aziz yıldırım mı?illa pay çıkartacaksınız yani batuhan.abi adama şike yaptın diyorsun tabi ki sinirlenecek gevrek gevrek gülüp olabilir mi diyecek?en iyi savunma hücumdur...

Quote Originally Posted by e_mali View Post
    Ben cok anlayisliyimdir ama anlayisimin sınırını bilen bilir.
    O yuzden gereksiz mevzuyu uzatma.

Konuya donelim...
    şurda iki dak. yorum ya***az diye seni tanımak zorunda değilim benide tanıyan tanır ... ve bencede konuya dön artık ... bana dönme konuya dön ... benim yorumlarımda seni bu kadar kızdıran ne anlamadım .. ben ne meddaha ne senin takımına aşağlıyıcı bişey yazmadım .. başka bi nedeni vardır ....
    neyse konuya dönelim ...

Göbeğiniz beraber mi kesildi Adnan Polat'la? Nasıl yani? Sen duymadıysan yapmamıştır..

Neyse.. Bir milyon defa da okusan anlamayacaksın, kafada yer etmiş bir kere: "meddah Fenerbahçelidir... Bu mesajı da Galatasaray'ın şikelerini gündeme getirmek için yazmaktadır.. Adnan Polat böyle bir açıklama yapmamıştır.. Dünya da yuvarlak değil dikdörtgendir.."

M. Ali Abi ne demek istediğimi de özetlemiş, herhangi bir olayı başka bir olayla bağdaştırdığım falan yok, başka bir şey de demeye gerek yok herhalde.. Yine de birilerine "Sen Fenerbahçelisin, sen Galatasaraylısın, sen Beşiktaş'a düşmansın" falan filan bla bla demek için öncelikle eski mesajlarını falan okuyun en azından..

Mahkeme kararıyla tescil edilmesi bana yetiyor..
    Tamam tamam, biraz oturaksızdı..
    adnan polatla göbeğim bir kesilmedi ... eğer adnan polat böyle bişey söylese yeryerinden oynardı cihan oskayın söylediklerinden bi farkı olmaz çünkü ... ha ben aptalım 1 milyon kere okusam anlamıcam ama siz hemen anlıyosunuz ... baravo size ... yani işinize gelmeyen her yoruma bi kılıf bulmayın ....

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yahu, uçan kuşun bildiği şeyi söyledi diye mi yer yerinden oynayacaktı? Millet Özerten'in saçmalamalarına takılmıştı, kimse umursamadı..

Öbür taraftan hala benim "Fener yaptıysa Galatasaray da yaptı" demek istediğimi sanıyorsun ya, helal olsun, ne diyeyim.. Aptal değilsin muhakkak, biliyoruz da, ama feci derecede inatçısın anlaşılan.
    İlkokul ikinci sınıf talebesine teorik fizik anlatsak daha kolay olurdu, en azından "Anladım" der çeker gider, kendini yormazdı..

Bulmayız paşam her yoruma bir kılıf bundan sonra ne yapalım; Galatasaray'dan bahsetmeyiz, ki Fenerbahçeli sanmasınlar.. Fenerbahçe'den bahsetmeyiz, ki Beşiktaşlı sanmasınlar.. Beşiktaş'dan bahsetmeyiz, ki Galatasaraylı sanmasınlar..

Yahu, uçan kuşun bildiği şeyi söyledi diye mi yer yerinden oynayacaktı? Millet Özerten'in saçmalamalarına takılmıştı, kimse umursamadı..

Öbür taraftan hala benim "Fener yaptıysa Galatasaray da yaptı" demek istediğimi sanıyorsun ya, helal olsun, ne diyeyim.. Aptal değilsin muhakkak, biliyoruz da, ama feci derecede inatçısın anlaşılan.
    İlkokul ikinci sınıf talebesine teorik fizik anlatsak daha kolay olurdu, en azından "Anladım" der çeker gider, kendini yormazdı..

Bulmayız paşam her yoruma bir kılıf bundan sonra ne yapalım; Galatasaray'dan bahsetmeyiz, ki Fenerbahçeli sanmasınlar.. Fenerbahçe'den bahsetmeyiz, ki Beşiktaşlı sanmasınlar.. Beşiktaş'dan bahsetmeyiz, ki Galatasaraylı sanmasınlar..
    tamam valla ben pes ettim ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Konuya dönersek, 5-6 sene sonra açıklanan bu tür bilgi-belgelerden somut bir şey çıkmaz.. Çıksa çıksa kavga çıkar.. Aha işte, yukarda da yazıyor, Aziz Yıldırım Federasyon'a saldırmış.. Yarın öbürgün Federasyon Binası'nın kapısına da dayanır.. Yücel'in dediği gibi, bizzat kendisi yaptıysa bile "Yaptım" diyecek hali yok ya.
    Birinci ağızdan itiraf olmadıkça işlem yapılamaz bu tür konularda.. Hoş olsa da iki üç kişinin kellesini alır bırakırlar, İtalya mı burası..

Türkiye'de bu işler 2-3 gün gündem yaratır, 2-3 gün sonra unutulur gider.. Boşuna konuşuyoruz çünkü Türkiye'de yaşıyoruz..

Bunu yazın bir yere güzel oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by paco View Post
    şurda iki dak. yorum ya***az diye seni tanımak zorunda değilim benide tanıyan tanır ... ve bencede konuya dön artık ... bana dönme konuya dön ... benim yorumlarımda seni bu kadar kızdıran ne anlamadım .. ben ne meddaha ne senin takımına aşağlıyıcı bişey yazmadım .. başka bi nedeni vardır ....
    neyse konuya dönelim ...
    Tarzini hic begenmedin, biraz daha dikkatli olmani onerimim bundan sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default "Şampiyonluk Galatasaray'a verilmeli!"

"Şampiyonluk Galatasaray'a verilmeli!"
    Şike iddiaları hakkında konıuşan Lucescu: "Galatasaray-Ankaragücü maçı araştırılsın" dedi

F.Bahçe'nin şampiyon olduğu 2000-2001 sezonunda, Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu, o sezonun çok şaibeli olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam Lucescu, şike iddialarının iyi araştırılması gerektiğini ifade etti. Pazartesi günü Star TV'de yayınlanan Telegol Özel programında Cihan Oskay'ın Aziz Yıldırım'ın talimatıyla şike yaptırdığı iddialarını yorumlayan Lucescu, "Siz asıl 32. haftada oynadığımız Galatasaray-Ankaragücü maçına bakın. Eğer bu iddialar doğruysa şampiyonluk G.Saray'ın hakkıdır." dedi.

Dün telefonla Zaman Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, "O sezonun sonuna doğru anormal şeyler olmaya başladı. Galatasaray şampiyonluğa doğru koşuyordu. Ancak gizli bir el ortalığı karıştırmaya başladı. Hiçbir iddiası olmayan rakiplerimiz, büyük bir motivasyonla oynarken, hakemler de bizi ateşe atıyordu. Özellikle son iki haftaya girildiğinde bu şaibeler daha da arttı. Ankaragücü maçını yöneten hakem Bülent Uzun'un nasıl maçı katlettiğini herkes biliyor. Okan'ı ilk yarıda haksız yere oyundan attı. Maç boyunca adeta Galatasaray yenilsin diye uğraştı. Ali Sami Yen'den 2-1 mağlup ayrıldık. Fenerbahçe işte bu oyunlarla şampiyon oldu. Bence Samsun-spor maçı, Trabzonspor maçı çok da önemli değil. Eğer araştırılacaksa Galatasaray-Ankaragücü maçı araştırılsın." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin bir Avrupa ülkesi olduğuna ve gelecekte Avrupa Birliği'ne gireceğine dikkat çeken Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Lucescu, "Bakın futbolda İtalya neler yaptı? Türkiye de bu kararlılığı artık göstermeli." açıklamasında bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2000-2001 sezonunda şike yapıldığını tespit etmesi durumunda şampiyonluğun G.Saray'a verilmesi gerektiğini ifade eden 61 yaşındaki tecrübeli hoca, "Juventus'un şampiyonluğu elinden alındığı gibi Fenerbahçe'nin de alınabilir." yorumunu yaptı.

Türkiye'de bazı gazetelerin konuşmadığı halde kendi ağzından haber yaptıklarını belirten Rumen teknik adam, "Ben, sadece güvendiğim bir iki gazeteye konuşurum. Onlardan biri de Zaman'dır." dedi. Beşiktaş'a gelmesinin mümkün olmadığının altını çizen Lucescu, "Ukrayna'dan çok Türkiye'de konuşuluyorum. Shakhtar'la sözleşmem var. Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur için az bir şansımız var. Ancak UEFA Kupası için iddialıyım. Asla bu takımı yarı yolda bırakmam." diye düşüncesini belirtti.

Del Piero_10 Misafir

32.hafta belli zaten

kantinciye bile gitti teşvik.

itirafçı Cafer'de 9 köyden kovuldu.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri