1 ile 30 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

kusura bakmayın arkadaşlar bence her iki tarafta hem haklı hemde haksız. turksportal ekibi bu yamayı yapmak zorundamı değil o yüzden sonuna kadar haklılar ama türkçeleştirme çalışmalarına başlayıp ondan sonra ben buna mecbur değilim demek olmaz bu yüzdende haksızlar. userlerde adminlerin özel hayatına saygı göstermeliler. ben evliyim benden geçti ama hangi arkadaşım dışarda manitasıyla buluşmak yerine vaktini bilgisayar başında geçirir. ayrıca fm06 da bilgisayarım/c/program files/sports interactive/data/events/match events içine girerse türkçeleşen kelimeleri görebilirler. bir oraya bakın ondan sonra adminler hakkında yorum yapın.
    herkese saygılar

Quote Originally Posted by devriyel View Post
    ayrıca fm06 da bilgisayarım/c/program files/sports interactive/data/events/match events içine girerse türkçeleşen kelimeleri görebilirler.
    ewet hakkaten türkçe olmuş bu turksportalın işimi peki?

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    ewet hakkaten türkçe olmuş bu turksportalın işimi peki?
    ya kardeş benim dediğim fm06 fm07 değil. fm06nın türkçe yaması zaten vardı. bende turksportal dan indirmiştim. ben bu örneği türkçeleşen kelimeleri görmek açısından söledim. hani bazı arkadaşlar diyor ya bu iş bu kadar zormu diye ben o açıdan söledim.

Quote Originally Posted by devriyel View Post
    ya kardeş benim dediğim fm06 fm07 değil. fm06nın türkçe yaması zaten vardı. bende turksportal dan indirmiştim. ben bu örneği türkçeleşen kelimeleri görmek açısından söledim. hani bazı arkadaşlar diyor ya bu iş bu kadar zormu diye ben o açıdan söledim.
    benim 2007de de türkçe gir bak istiyosan

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    benim 2007de de türkçe gir bak istiyosan
    bende fm 06 var. daha 07 yi almadım. türkçe yaması çıksın onuda alıcam

Mesaj Yetkileri