-
67 mac oldu resmi koyamıyorum berabere kalırsam veya yenilirsem resmi koyucam
-
-

buyrun belgesiyle halada yenilmedim berabere kaldım
-
74 maç ve devam ediyor
-
arkadaşlar ben türkiye ikinci lig b den idç ile oynadım 7 maç yenilmedim takımım o kadar iii degildi ama ben yine yenilmedim...
-
-
Bende Fenerle 128 maç yenilmedim...Her babayigidin harcı deildir..SS istemeyin elimizde kalmadı..inşallah ilerleyen zamanlarda gösteririm..
-
FB ile 3.ncü sezondayım,
57 maç
-

ligin bitimine 11 hafta kala sampiyonluk ve yenilmezlikte yanılmıyosam yukardada belirtmiştim tahminen 88 falan
-
08.Aralık.2006, 22:45
ligde 31 mac yenilmedim aralıksız tüm kupaları hesaba alırsak 50 mac falan
-
08.Aralık.2006, 23:11
88 demiştim ama 91 maç mış,,,,,
-
bayern münich ile bir sezon hiç yenilmedim.ama son maçlarda şamp.garanti olduğudan yedekleri soktum o arada 1-2 defa yenilmiş olabilirim.ŞL de de yarı final ya da çeyrek finalde elendim
-
oynadigim oyunda trabzonspor 25 maclik namaglup serisine sahip olmasina ragmen sampiyonluktan oldukca uzak.ilginc bir ayrinti. bu sezonki ankaraspor gibi
-
NAC Bredayla nağmağlup bi sezon geçirdim
-
ben atmadan harbi soliim fbyle 8 mac
-
Yaa benim oyunun başından 2011 e kadar olabilirdi. ya salak salak yenilgiler aldım. Türkiye kupasında deplasmanda trab. 5-0 yendim. içerde 3-2 yenildim. Barcelona deplasmanına çıktım. bütün G. amerikalılar milli takımlara gitmiş 1-0 yenildim. O milli takım olayını hiç sevmiyorum. Ş.Ligi finaline çıkıyorum G. amerikalılar yok.
-
ligde 61 maç yenilmemezlik. Galatasaray ile
-
beşiktaşla 32 maç
daha iyi olucaz umarım,takım olarak daha çok çalışmamız lazım
-
-
-
ya arkadaslar herkes bişiler solemişde sadece 2 3 tane ss war yane yasanlar koysada bisde gorsek..yanlıs anlamayın yalan soluosunus demiorm ama ss olsa daa ii olur
-
galatasaray ile 3.sezondayım,ilk sezon yenilmedim,2.sezon 12.hafta yenildim 46 maç şu anda rekorum
-
-
Juventusla yeni başladım ve tüm maçlarımı kazandım.. şuan için 20 maç..
-
fenerbahceyle 12 mac oldu
-
eskisehir spor 8 maç
-
sanırım galatasaray ile 20 mac galıbıyet serim war yanilmemezlik rekorum ise 35 filan tam hatırlayamadım en az 35 dir.
-
benimki 26 maçtı fenere yenildim saraçoğluda ama acayip içime oturdu haa
vanspor a yenilip te ünvanımı kaybetsem bu kadar dert etmezdim
-
ben de byern ile ligi namağlup bitirmiştim
-
Mesaj Yetkileri