real madrid ile 35 mac
real madrid ile 35 mac
By joelrifkinn
Besiktasla 95 mac!!!
Galatasaray ile 98 maç aslında daha da olurdu da 34. hafta da Beşiktaş Sami Yen de 3-1 yenince tabi rekor falan da kalmadı![]()
Beşiktaşla 42 maçlık bi serim war ve devam ediyor
Bend Kayserispor ile en fazla 58 maçlık seri yakalayabildim sonra gittim Orduspor'a yenildim delirecem!!!!!!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bknz. Kariyer Ligleri " Herşey Sarı Forma Adına"
Benim rekor 42 miydi neydi unuttum.![]()
fm 2007'de Roma ile 50 küsür maçlık bir serim vardı...
21rekorum. chelsea ile
15 fenerbahçede
arkadaşlar ben fenerle oynuyorum bi yandan fm 06 diğer yandanda fm 07 oynuyorum şu an 32 maç yenilmedim ankaraspor a yenildim hersene beni yeniyor zaten
29 walla ama yakında 50 fln olur her maç fark![]()
iyi hosta bi ss koysaniz da gorsek su yenilmezliginizi
Sevilla ile oynarken 4 1 3 2 sistemiyle 63 mac yenilmemiştim avrupa dahil.2. sezonumun sonunda baslamıstı bu seri en cok zevk aldıgım oyunlarımdan biri olmustu.
Yenİ Basladİm Sezona Vede Gs Ye Transfer Dahİ Yapmadİm 10 Kez Üst Üste Kazandİm Sampİyonlar Lİgİnde Psv Yİ 1-0 Dan 2-1 Yendİm O Benİm İcİn Çok GÜzel Bİr Duyguydu...
kayserisporla 18 mactır yenilmiyom uefa kupasındada gruplara kaldım sevillayı eledim
heralde yalan olmasın sadeCe 32 yada 33 olması lazım idi.
valla buyuk takimlarla galibiyet seriasi kolay ben kucuk takimlarla oynayan kisiye helal olsun derim fenerbahce ile seri yapmak tabiki kolay cunku turkiye ligindeki obur oyuncular cok kotu
Evet KÜcÜk Takimlarla Serİ Yapmak Çok Zor Ama Oynamasİnİ Bİlen Vede Oyuncularİ İyİ Tanİyanlar Bu Serİyİ Yapar.
şuan sadece türkiye liginde 53maç hala dewam ediyorum.
60 maç yenilmedimm
Ben Feneerbahçe ile 14 maçlık bir rekorum var. Rekorumu Beşiktaş bozmuştu. Bir daha böyle bir seriye başlayamadım.
NOT: 14 maçlık yenilmezlik dediğime bakmayın 10 maç üstüste kazandım.![]()
daha 2007`de yeniyim ama 2006`da 201 maclik rekorum vardi![]()
201? öeh derim sadece... hangi takımdı ki o? cm 03/04 ile Atletico Madridle 2 sezon yenilmediğimi bilirim ama 2012 yılında 190+ potansiyele sahip deli deli adamlar olunca takımda pek kolay oluyor. fm07de 14 maç galibiyet, 39 maç yenilmezlik yaptım henüz 2. sezonun ortasındayım gerçi henüz erken...
ayrıca ilk dediğim örnekte atletico madridden önce man utd menejeriydim (kovulmak için saçmaladım :P ) ligi son maça kadar kazandım ama en son maçta liverpool ile 1-1 berabere kalmıştım off... rekorum odur benim, ondan sonraki sezonda zaten nisan ayında kovdurttum kendimi... goixoitxea gibisinden ilginç bir generate oyuncu vardı databasede, atletico madridde 25 maç oynayıpta güzel güzel 30 gol atıyordu... 1M€ fiyatla aldım man utdden, eski öğrencim işte peeh :P ama nedense fm07de sheff wed ile başarılı olamadım ki eski oyunlarda pek severdim, orada da 7 galibiyet serisi vardı, birde 21 maç yenilmezlik (championshipe çıkınca ilk sezonda vardı bu, bilen bilir championship için sheff wed biraz kötüdür, ama çoook ballı bir şansa yaptım bu serileri ama olsun seri seridir :P )