Anket Sonuçlarını Görüntüle: Celta Vigo - Fenerbahçe maçı nasıl biter?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Celta Vigo kazanır

9 26.47%
  • Fenerbahçe kazanır

15 44.12%
  • Berabere biter

10 29.41%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 123 sonuç

Konu: UEFA Kupası H Grubu: Celta Vigo - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbhce cok iyi mucadele etti ama gol pozisyonlarini iyi degerlendiremedi
    Hakeme gelelim ben kirmizi kart yokru o pozisyonda cunku bariz gol sansi yoktu deivid bir baska vigolu oyunucu cok yakindi hakem iyi mac yonetti lugano nun butun faulleri dogru idi aslinda son dakika verilen korner de kornel degildi

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    ben ümitliyim eintrachti yener cikariz
    eintrachtin macini izledim cok beceriksizler
    frankfurt genellikle beraberlige oynayan bir takim,ligdede bunu görüyorum zaten,ligde 14 macta 3 galibiyetleri,3 maglubiyetleri ve 8 beraberlikleri var,ama cok kolay gol yiyorlar.burada bochum macina gittim.frankfurt o macta 3-0dan 4-3 yenildi.yani defansi berbat.fenerbahce o maca tam olarak konsantre olabilirse rahat kazanir.ama amanatidis diye bir forvetleri var ve o fenerbahce defansini cok zorlayacak.

Bazı arkadaşlarımız ugur boralı sucluyor çalım atmakla..eee orta saha adamını defansın soluna koyarsan calımda atar hareket te yapar şutta çeker ordan.ya benim aklım mantığım almıyoooo sen o kadar pozisyona gir bir gol atamadan dön ya.yazık ya..ben varya kadıköydeki şahsen maçada güvenmiyorum..frankurt böle gelir şansa pansa bi gol atar çeker gider..bu deivid de souza yı derhal göndermeleri gerekiyor hiçbirşey yapamadı..ayrıca kimse zicoyu eleştirmisin.adam daha napsın.takım oynadı işte...sonuç yok ama..ya film gibi ya iyi oyna sora gel son dakkada gol ye.hep aynı hikaye........................çıldıracam ya

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

2 tane yanlış ofsayt kaldırdı hakem biri alex diğeri tuncat yada kezman içindi sanırım bence hakem çok rezil bir maç yönetti faul düdüklerini yanlış çaldı

Quote Originally Posted by jacke View Post
    Bazı arkadaşlarımız ugur boralı sucluyor çalım atmakla..eee orta saha adamını defansın soluna koyarsan calımda atar hareket te yapar şutta çeker ordan.ya benim aklım mantığım almıyoooo sen o kadar pozisyona gir bir gol atamadan dön ya.yazık ya..ben varya kadıköydeki şahsen maçada güvenmiyorum..frankurt böle gelir şansa pansa bi gol atar çeker gider..bu deivid de souza yı derhal göndermeleri gerekiyor hiçbirşey yapamadı..ayrıca kimse zicoyu eleştirmisin.adam daha napsın.takım oynadı işte...sonuç yok ama..ya film gibi ya iyi oyna sora gel son dakkada gol ye.hep aynı hikaye........................çıldıracam ya
    Ne yani orta saha oyuncusunu defansın solunda oynatınca çalım atmasını normal mi karşılamak lazım olur mu hiç öyle şey o bilmiyormu defansta oynadığını yaptığı bir hatanın nelere yol açacağını gayette iyi biliyor ama işte kibir denilen şey yok mu uğur boral gösterişi çok seviyor halbu ki o çalımların kimseye bir faydası yok

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

fb, franfurt'u yenerse grupta kacinci oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarı pek etkili değildik ama 2. yarı gerçekten güzel oynadık ama olmadı. O olaydan sonra fark atalım diye dua etmeye başladım ama olmadı 1 gol bile atamadık. Alex tabi sezon başından beri ilk penaltımız bu adam atmayı unutmuş biz ne yapalım

Siz boşverin bu maçı basket maçı daha heyecanlıydı, Avrupa'da çifte zafer bekliyordum bu gece ama futbolda zafer gelmedi. Bu maçı, GS'yi hafta sonu yenerek bize unutturur takımımız. Ben onlara güveniyorum son maçı alıp gruptan çıkacağız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    evet yine bir galatasaray maçı öncesinde yenildik şimdi pazar gününe daha farklı motive olacaktır oyuncular
    ama bu sefer bu sansiniz ters tepicek ve sizi yenecegiz allahin izniyle.ozaman sizin isiniz zor olur

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hakem ince ince yedi fenerbahçeyi.Şanssızlık ve bireysellikle gelen kötü bir mağlubiyet
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

basiretimiz bağlanmış, ne yapalım :/

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ama bu sefer bu sansiniz ters tepicek ve sizi yenecegiz allahin izniyle.ozaman sizin isiniz zor olur
    temenni olmuş
    bakalım, güzel geçsin de maç önemli olan o ...

gene de Fenerbahçe alırsa iyi olur

mazlum reloaded

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

maçı seyretmedim ama fenerin bir penaltısı kaçmış ikide şutu direkten dönmüş yani kısacası fenere yazık olmuş ama frankfurtu yenerek çıkar bu gruptan fenerebahçe
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

walla yenilgiyi gerçekten haketmedik.ama bence yinede zico nun oyuncu tercihlerinde yanlışlık wardı.kezman sakat olmadığı sürece kesinlikle çıkartılmıcak bi adam.deivid den bööle bi maçta bi şey beklenemez.ayrıca alexin de 90 dakka oynaması bence haksızlıktı.penaltıyı kaçırdıktan sonra oyundan düştü.appiah yine maçın en iisiydi.yinede bööle oynayıp kaybetmek biraz koysada takımın bu şekilde oynaması iiyidi.artık frankfurtu burda yenip gruptan çıkıcaz ki bence fark bile olur.

S-B-Z Misafir

maçı izleyemedim ama sabah fenerin iyi oynadığını ve birde penaltı kaçırdığını öğrendim.gerçekten yazık oldu.Ama o penaltının ne şekilde olursa olsun kaçmaması lazımdı.Heleki alex gibi bir oyuncu hiç kaçırmamalıydı.Kaçırmasa sonuç bu şekilde olmazdı eminim.Ama fener gruptan çıkabilecek durumda.buda sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    frankfurt genellikle beraberlige oynayan bir takim,ligdede bunu görüyorum zaten,ligde 14 macta 3 galibiyetleri,3 maglubiyetleri ve 8 beraberlikleri var,ama cok kolay gol yiyorlar.burada bochum macina gittim.frankfurt o macta 3-0dan 4-3 yenildi.yani defansi berbat.fenerbahce o maca tam olarak konsantre olabilirse rahat kazanir.ama amanatidis diye bir forvetleri var ve o fenerbahce defansini cok zorlayacak.
    frankfurtta oturdugum icin onlari yakindan taniyorum
    fener gibi cok gol pozisyonu kacirdi onlarda dün aksam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dün akşam resmen biz oynadık futbolu.Onlar çok nadir geliyolardı.Ama olmadı işte.Her zamanki gibi bi son dakika golüyle yenildik.Çok sinirlendim valla.Alex'e yazıklar olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fener bu maçı kazana bilirdi çok şanssızdı ama futbol işte
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Newcastle ve Celta maçlarının ikisinide çok rahat yenerdik, en kötü ihtimal berabere kalmalıydık ama olmadı..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yazik oldu diycem ama cok klise olcak. artik yazik olmamasi gerek, bunu bizim saglamamiz gerek.
    4 puanla ust tura cikabilmek bize de nasip oldu BJK gibi

valla fener böyle oynarsa ve gol kaçırırsa frankfurt bilem yener valla bu ne böyle gol atamama adeti bizim maçta bu adet hiç olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'in penaltısına kadar az da olsa Celta Vigo üstünlüğü vardı.Alex penaltıyı kaçırınca takım daha iyi olmaya başladı özellikle ikinci yarı top oynatmadık çok daha fazla net pozisyonlar bulduk.Ama ABOOO nun da dediği gibi basiretimiz bağlanmıştı sonra Celta hiç haketmediği bir gol kazandı hakem ise rezildi 2 pozisoyunu ofsayt diye kesti Deividi gole giderken düşürüne sarı kart verdi her hakkını Celtaya kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Frankfurt maçında beraberlik yetiyor o 1 puanı da alırız bence

Fener dün çok şanssızdı ama Frankfurt'u burda yendiği takdirde çıkıyor gruptan sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

alexe nasıl dayandı 90 dakika ya...sadece duran top adamı dediğimde vıdı vıdı yapıyo millet...başka bi meziyeti var mı? hatta duran top adamı da değil.duran top ortacısı...

Fener bu maçı yener diğer maçtada en azından beraberlik alır ve 7 puanla çıkar diyordum ancak olmadı.Maçın ilk 20 dakikasını izledim yani penaltıyı izledim.Gerçekten kötü vurdu.alex çok iyi bir 10 numara ise o penaltıyı atması lazımdı.alex yine küçük maçların büyük yıldızı olduğunu kanıtla bna göre.Diğer maçta yenilmeyeceklerine eminim çünkü fener o maçta böyle oynasın ezer geçer gibi geliyor.Bizde bükreş maçında iyi oynamış ve 87.dakikada penaltıdan gol yiyip yenilmiştik.Fenerde iyi oynadığı maçta yenildi.Gruptan çıkacaklarına eminim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

maç için fazla üzülmedim çünkü deplasmanda oynamamıza rağmen gayet iyi oynadık oyunun kontrolü bizdeydi her an gol gelcek diye bekledik ama şansızlığımızı kıramdık zaten o penaltı gol olmuş olsa çok büyük bir ihtimal fark olucaktı neyse böyle iyi oynadığımız taktirde rakip farketmez kimi olsa yeneriz.

Gruptanda çıkarız ama bence gruptan çıkmak bir başarı değil heleki 4 puanla çıkmak bana göre başarı sayılmaz newcastle gibi alıcaksın 10 puan o zaman başarılı derim ama yani sadece 1 maç kazanıp çıkmak asla ve asla büyütülücek bir olay değil ceşta gibi şanslı olursun ve bir maç kazanıp bir üst tura çıkarsın o yüzden bir üst tura çıkarsak inşallah havaya girmez kimse

Sheriff Misafir

Maçı katleden isimler
    1-Alex;Penaltıyı kaçırdı hadi onu geçtik klübede oturup kenardan taraftar gibi bağırsaydı daha faydalı olurdu dün.çok sevdiği bir noktadan kazanılan serbest vuruşu bile gole çeviremedi..
    2-Deniz;En ufak olumlu hareketi yoktu..
    3-Hakem; Son zamanlarda gördüğüm en berbat hakemdi..

Gustavo Lopez bitmiş.Nerde Arjantin milli takımında oynayan Celta'yı sırtlayan Lopez.Sadece sahada artistik yapıyo millete.Daha fazla kendini rezil etmeden futbolu bırakmalı..

Ayrıca çok şanssızdık.Celta kadar şanslı olsaydık maç farka giderdi..

Nesil
    2006

İyi oynayarak yenilmek varya insanı sinir ediyor. Topa kullanan bizdik. Pozisyona giren bizdik. Penaltı bulupta kaçıran da bizdik gel görkü bir serbest vuruşdan gol yedik ve maçı kaybettik. Biz üzülmeyelim de kimler üzülsün?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe dün iyi mücadele etti. Uğur Boral defansif yönden iyi değildi, çok top kaptırdı. Ayrıca Celta Vigo'da iyi oynadı. Kaleye gitmeye çalıştılar baya ama Lugano toplara hep kayarak ataklarını önledi. Alex'de vasatı aşamadı. Alex gibi bir adam o penaltıyı nasıl kaçırır anlamış değilim. Ayrıca Kezman'da iyi değildi. Appiah çok iyi mücadele etti, çok koştu. Aynı şekilde Tuncay'da öyleydi. Ve şunu da belirmek isterim ki; Celta Vigo kalecisi de çok iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1.Sanal reklamdan nefret ediyorum ve maclarda uygulanmasına cok gıcık oluyorum
    2.Ugur Boral Fenerbahce'de en sevdıgım ısım olmasına ragmen dun cok basıt bır hatayla bızı 1 puandan ettı.Ugur hala kendını o sol acık oynayan Ugur zannedıyor cok calıma gırıyor.
    3.Zico Deniz'in top kaptırmaktan baska bır ıse yaramadıgını ogrenemedı.
    3.Appiah Aurelio ve Denız bir T.D bir maca 3 tane defansif orta sahayla cıkarmı karsımızdakı takım Real Madrıd degıl Celta Vıgo.
    4.Rakip teknık dırektor mactan once bızden cekındıgını acıkca bellı etmıstı bu kadro anlayısınada yansıdı baktıki Fenerbahce iyi oynayamıyor hemen 22. dk da Gustavo Lopez i yanılmıyorsam bir defans oyuncusunun yerıne aldı(penaltıyı yaptıran oyuncu)
    5.Alex o penaltıyı atsa su an cok farklı seylerı konusuyor olabılırdık.
    6.Son macta Frankfurt'u kesınlıkle yenmelıyız beraberlık bıle bıze yetebılır ama kesınlıkle yenmelıyız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri