Bursaspor
13 galibiyet üst üste
Bursaspor
13 galibiyet üst üste
premier lig,zor lig Arsenal'le en uzun 13 maç yenilmedim..serimi bozan takım ise Fulham oldu..
beyler aslinda serisi olanlar ss koysa suer olur
24 mactir galibiyetle gidiyorum,Allah bozmasın![]()
valla abicim ben BJK ile oynuyorum ve su anda 20 de 20 devam ediyo ama inanin artik bay gelmeye basladi bende yedek oyunculari su anda takima monte ediyorum ama onlarda digerlerine ayak uyduruyo...
fenerbahçeyle 2 sezondur hiç yenilgi almadım ondan bi önceki senede uefa kupasını aldım
su an gs ile genelde 29 mac ust uste kazandim seri bozulsun koyucam
67 mac oldu resmi koyamıyorum berabere kalırsam veya yenilirsem resmi koyucam
57 mac yenilmezligim var
arkadaşlar ben türkiye ikinci lig b den idç ile oynadım 7 maç yenilmedim takımım o kadar iii degildi ama ben yine yenilmedim...
benm 32 maç oldu![]()
Bende Fenerle 128 maç yenilmedim...Her babayigidin harcı deildir..SS istemeyin elimizde kalmadı..inşallah ilerleyen zamanlarda gösteririm..
FB ile 3.ncü sezondayım,
57 maç
ligde 31 mac yenilmedim aralıksız tüm kupaları hesaba alırsak 50 mac falan
bayern münich ile bir sezon hiç yenilmedim.ama son maçlarda şamp.garanti olduğudan yedekleri soktum o arada 1-2 defa yenilmiş olabilirim.ŞL de de yarı final ya da çeyrek finalde elendim
oynadigim oyunda trabzonspor 25 maclik namaglup serisine sahip olmasina ragmen sampiyonluktan oldukca uzak.ilginc bir ayrinti. bu sezonki ankaraspor gibi![]()
NAC Bredayla nağmağlup bi sezon geçirdim
FM Gazetesi
ben atmadan harbi soliim fbyle 8 mac![]()
Yaa benim oyunun başından 2011 e kadar olabilirdi. ya salak salak yenilgiler aldım. Türkiye kupasında deplasmanda trab. 5-0 yendim. içerde 3-2 yenildim. Barcelona deplasmanına çıktım. bütün G. amerikalılar milli takımlara gitmiş 1-0 yenildim. O milli takım olayını hiç sevmiyorum. Ş.Ligi finaline çıkıyorum G. amerikalılar yok.
ligde 61 maç yenilmemezlik. Galatasaray ile
beşiktaşla 32 maçdaha iyi olucaz umarım,takım olarak daha çok çalışmamız lazım
![]()
63 mac Fenerbahce..
60 mac fenerbahce
real madriddee 86 mac yenilmedim her yer dahill yani samp lgi isp kupasi lig her yer dahil ole cok parayla transfer yapmadim sissokko traore diego souza oktay erol fm 2006