1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: 4-4-2 MUKEMMEL!!! FM07 nin en saglam taktigi!!

Hybrid View

benim kadroyu gorduysen sattim herkesi... en yasli adam robinson.. yas ortalamasi da 22... o yuzden guclu deil dedim yoksa bizde biliyoz keane,chimbonda,zokora oynatmayi.. 22 yas ortalamayla uefayi aldim lige 4. oldum bence basari..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    benim kadroyu gorduysen sattim herkesi... en yasli adam robinson.. yas ortalamasi da 22... o yuzden guclu deil dedim yoksa bizde biliyoz keane,chimbonda,zokora oynatmayi.. 22 yas ortalamayla uefayi aldim lige 4. oldum bence basari..

en yasli robinson demissinde tristan 20 yasindami bak onu gormeyi unutmussun

ayrintilara cok bakarimda o yuzden gordum hemen hehe

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    kadrom güçlüdeil demişsin ama marcelo,luizao... gibi aldıkların zaten geleceğin yıldızları onlar chimbonda,zokoraya bin basar

chimbonda zokoraya bin basar ama heinze ferdinand terry campbella kapisioz ligde

Mesaj Yetkileri