1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: "İntikam" ikisi Fenerli biri Galatasaraylı çıktı!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Neyse arkadaşlar konumuzun özüne dönelim daha Serkan'ı Trabzonsporlu yapacağız
    Tüm fotolarımı kaldırayım bari siteden. Ayrıca yapacaksan şöyle fiyakalı olsun ha

Quote Originally Posted by nekop View Post
    abi eni istersen real madridli yap ama serkanı trabzonsporlu yapma bize bu utancı yaşatma sakın
    Sus uleyn. Ben Karadenizliyim, şeref duyarım Trabzonsporlu olmaktan. Bizim ailede çok zaten TS'li...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Sus uleyn. Ben Karadenizliyim, şeref duyarım Trabzonsporlu olmaktan. Bizim ailede çok zaten TS'li...
    karadenizliymiş karadenizli adam karadeniz takımı tutar gidipte annemle babam gibi fenerli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nekop View Post
    karadenizliymiş karadenizli adam karadeniz takımı tutar gidipte annemle babam gibi fenerli olmaz
    Tabi tabi Babam Trabzonsporlu zaten. Trabzon düzelmezse bizim evdeki Lig TV her an gidebilir O nedenle ben de TS başarılı olsun istiyorum yani.

Sen konuyu değiştirme işte ailecek FB'lisiniz
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Tabi tabi Babam Trabzonsporlu zaten. Trabzon düzelmezse bizim evdeki Lig TV her an gidebilir O nedenle ben de TS başarılı olsun istiyorum yani.

Sen konuyu değiştirme işte ailecek FB'lisiniz
    ailecek degil annem babam teyzelerim fenerli amcalarım eniştelerim trabzonsporlu dayılarım galatasaraylı ailede bi beşiktaşlı yok

Mesaj Yetkileri