bence beraberlik
rahat alırız maçı
Mahmut super avatar![]()
Ben emin konuşmuyorum, Bursa'nın puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca güven de bir yere kadar. Her maç aynı hadise yaşanıyor bu açılan topiclerde. Her maç için kesin kazanacağız deniliyor (ama kazanılmıyor). İşte ben buna sinir oluyorum. Bu arada amacım seninle polemik yaratmak değil.
orda olucaz...insallah aliriz ve moralle kapatiriz ilk devreyi
bekle benı samıyen bursa_mc geliyoooo
koltukları kırcam![]()
Bursalilar kendinden emin
Çok emin olmayın..
Sonra bozulduğunuzda acı olur..![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Song yedek kulübesinde
Süper Lig'in ilk yarısının son hafta maçında Galatasaray, Bursaspor'u ağırlayacak. Yarınki karşılaşma öncesinde Song'un parasını alamadığı gerekçesiyle Fenerbahçe ve Liverpool maçlarında forma giymediği, hastalığının ise bahane olduğu iddia edilirken, Gerets'in Bursa karşısında Kamerunlu oyuncuyu yedek kulübesinde oturtması bekleniyor.
Ayrıca Liverpool karşısında iyi oynayan Carusca, Arda'nın iyileşmesi nedeniyle yine yedek kalacak. Sarı-Kırmızılı takımın muhtemel 11'i şöyle:
1.Mondragon
2.Cihan
3.Tolga
4.Tomas
5.Ergün
6.Sabri
7.İnamoto
8.Ayhan
9.İliç
10.Arda
11.Ümit Karan
Bursaspor'da ise Ömer Aysan, Ömer Erdoğan, Veli, Eser ve Mehmet Yılmaz sakat, İsmail güldüren ise kart cezalısı. Yeşil-Beyazlı ekibin Galatasaray karşısına aşağıdaki muhtemel kadroyla çıkması bekleniyor:
1.Ömer Çatkıç
2.Hasan
3.Egemen
4.Cumhur
5.Volkan
6.Pancu
7.Sumulikoski
8.Frasineanu
9.De Souza
10.Sinan Kaloğlu
11.Burak Akdiş
Song bu takimdan gidecek gibime geliyor ilk defa guzel bir ilk on bir ile cikacak GERETS
sabrini yerni arda sagda soldada carusca oynasa iyi olurdu hic bu sekilde denemiyor takimi
bence song ve carrusca oynayacak
Bu maçta İsmail Güldüren cezalı, Ömer Erdoğan ve Ömer Aysan Barış'ın durumu şüpheli. Benim tahmin ettiğim ilk 11:
- - - - - - - - - - - - Ömer Çatkıç - - - - - - - - - - -
Hasan - - - - Egemen - - - - Ömer - - - - Volkan
Yiğit---------- Korkmaz -----Erdoğan ----Bekiroğlu
Matheus - - - - Velice - - - - Gabriel - - - - Cornel
( Ömer )------Sumilikoski---- Pancu------Fresineanu
- - - - --- -- - - - Sinan - - - - - Burak - - - - - - - - -
------------------Kaloğlu---------Akdiş
Biz bu maça çok rahat çıkacağız. Umarım bu yüzden güzel bir futbol sergileriz. Galatasaray ise lider ile aradaki puan farkının açılmaması için kazanmak zorunda. Bu maçı kazanacağımız düşünüyorum. Ama Galatasaray kazanacaksa bile bu hiç ama hiç kolay olmayacak.
oh be zafer ilk 11 de değil..
Eleştiri değil gerçekleri söylüyorum burda.Lafları şeyinden anlama.bursaspor unada laf atmıyorum seviyeli bi şekilde konuşmaya çalışıyorum.Malesef anlayacak kapasitede değilsin.
Küme düşme olayınada girmiyorum.Anadolu'da en büyük olduğumuzu çekemeyen toplulukların sözleri.Samsun'da Trabzon kümeye diyodu bi kaç seneye kadar durumu ortada.
[SIGPIC][/SIGPIC]
valla trabzon bursa topiği değil burası. bir son verin tartışmanıza... ayrıca i.güldüren yok bu süper haber
valla i.güldüren kadar olamaz adamı her maç dövesim geliyor