1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Patch 7.01 New Build!!! 07-12-2006

Hybrid View

Quote Originally Posted by jacke View Post
    türk ligine önem verseniz ölürmüsünüz be...stadiumlarda alttan ısıtma falan eklenmiş dior

alttan ısıtma fm 07 ilk ciktiginda vardi bile

Quote Originally Posted by [[Ceza]] View Post
    alttan ısıtma fm 07 ilk ciktiginda vardi bile

aaa hadiya harbimi kardeş onu biliorum heralde onla ilgili bişeyler eklemişler bu patchde onu demek istedim ben.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by jacke View Post
    aaa hadiya harbimi kardeş onu biliorum heralde onla ilgili bişeyler eklemişler bu patchde onu demek istedim ben.
    Ekledikleri: Editor'de stadyumlarin alttan isitma'li oldugunu belirtebilmeniz.

Editor Michael Nygreen'in SI games'e katilmasi ile beraber yenilenmeye basladi, bu nedenle Editor FM 2006'da oldugundan cok daha az bilgiyi degistirmenize izin veriyor. Bundan sonra cikan her surumle beraber, Editor uzerinde de gelismeler olacaktir.

sigames forumlarında da okudum orjinal oyunu olanlarda da finans sorunu devam ediyor. ben de simdi indiriyorum ama değişmicek galba

patch ne yazikki cok az bir gelisme saglamis tam olarak bir gelisme gostermemis bana gore beklentileri karsilayacak duzeyde bir patch olmamis ozellikle sakatlik ve kart problemi tam olarak giderilmemis ve oyuncu satislarindaki sacma problemler devam ediyor ne yazikki
    O N U R A L P

ben patch i yüklüyorum ama oyunda bir değişiklik yok

Mesaj Yetkileri