8.5 milyon TL alacak. Eskiden de 7.5 milyondu herhalde. Yani çok farklı değil ama en azından bir daha yeni sözleşme lafını ağzına almaz. Bu arada yavaş yavaş yukarı tırmanıyorum ligde. Tabi benim ünlü "Madrid Geceleri, Bırakın O Kızı Taktiğim" ile![]()
Son transfer döneminde Ze Castro ve Luiz jimenezi sattım. Ekonomik durumum çok rahatladı. Şu an 40 milyon YTL lik transfer bütçem var. İlk işim sağ bekimi yenilemek. Orda Valera ve Seitaridis var ama ikisini toplasan bir adam etmez yani. Onun için Brezilyalı Leyrielton'ı düşünüyorum. Hamit'in de durumuna bakacağım o da olabilir. Bir de Mokoena'yı iyi bir paraya satabilirsem bir oyuncu daha transfer edebilirim. Bedavaya aldığım Ziegler ve çok az bi paraya aldığım Larsen, orta sahanın solundaki boşluğu dolduramıyorlar. Gerçi Larsen çok maç kazandırdı ama. Değerinin hala 2.5 milyon olması bende şüphe uyandırıyor. Bazen öyle goller atıyor ki. Bazen ayıptır söylemesi çay yudumlarken adam 35 metreden bi çakıyor 90 a çay üstüme dökülüyor o derece yaniHala Martin Petrov'un eksikliğini hissediyorum. Scoutlarım da doğru dürüst birini bulamıyorlar ki. Aslında çok adam var da oraya alabileceğim. Bana hem defasif hem de ofansif yönü iyi olan bir oyuncu lazım, tıpkı Maniche gibi.
Forvette Falcao'yu 2 ay pilot takıma gönderdim, kendine geldi biraz ama yine de Falcao gibi oynamıyor. Mista harika oynuyor bu aralar. F. Torres sözleşme imzaladıktan sonra sakatlandı. 1 aydır onsuz oynuyorum. Bana garip gelen şu ama Sergio Agüero'nun değeri 40 milyon TL den 16 milyon TL ye düştü. Niye oluyor anlamıyorum. Adam gol attıkça değeri düşüyor. Yarın oyuna devam edeceğim. Bu gün oynamam zor. Bakalım sezon sonunda ne olacak. Şu an ligin 24. haftasındayım.
Yalnız şu komik şeyi anlatmadan edemeyeceğim. Avrupa liglerinde maç trafiğinin yoğun olmasından dolayı bazı maçlar erteleniyor ama İspanya liginde artık -şeyi- çıktı bu olayın. İkinci yarı başladığında, 2. haftasında, benim diğer birçok takımdan 3 maç eksiğim vardı. Yani ben henüz ilk yarıyı tamamlamış oluyordumSonra 2 günde bir maç yapmaya başladım. Doğal olarak herkes sakatlandı. Ben bu kadar olaydan sonra ilk 4 e girersem helal olsun bana. Son oyunlarımdan birinde yine komik bir ofsayt itirazı vardı. Rakip oyuncu hem savunmanın ilerisinde hem de rakibe pası atan benim oyuncum olmasına rağmen, rakip takmın attığı bir golde benim oyuncularım ofsayt itirazı yaptılar. Salak FM basını da hemen şüpheli gol diyor. Ben oyunu oynarken çok gülüyorum ya valla.