1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Sampiyonlar ligi nasil alinir (FENERBAHCE)Normal deil bu taktik.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

ilk deneyim benden olsun taktigi biraz degistirdim chelsea ya karsi tam saha pres ve elimde sakat olmayan oyuncularla anca bu kadar

Bu da mac sonu son taktiksel durum ben maca boyle basladim ve boyle bitirdim ama chelsea her 10 dk da bir taktik degistirdi

Quote Originally Posted by netislem View Post
    ilk deneyim benden olsun taktigi biraz degistirdim chelsea ya karsi tam saha pres ve elimde sakat olmayan oyuncularla anca bu kadar

Bu da mac sonu son taktiksel durum ben maca boyle basladim ve boyle bitirdim ama chelsea her 10 dk da bir taktik degistirdi

Ilk mesajimda belirttigim gibi taktik icinde kadrona gore bazi degisimlere gidebilirsin.Ornegin Tuncay daha cok topla beraber kosup az orta yapip iceriye girebilir ama Arda daha fazla o kanattan orta yapabilir fln... Tam saha pres olayina gelincede zaten ortasaha bayyaaa bi presli benim taktikte eger solediin defansin da tam saha presde yer almasiysa zaten cok onde kurulan defans hatti bozulabilir bence dikkat etmek lazim.
    Ayrica diger arkadaslar icin bir onerim var mac esnasinda taktikle mutlaka oynamalisin.Yenik duruma dustugunde sag sol bekleri daha cok ileri cikartirsin.iste gobektekilerden biri olabilir.Ondeysen zaman gecirirsin fln.Yoksa bu oyunun diger oyunlardan gercekcilik bakimindan hic bi farki kalmaz.

Mesaj Yetkileri