1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Patch 7.01 New Build!!! 07-12-2006

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Arkadaslar ,
    Korsan Oyun Oynayanlarda Bu Hatalar Meydana Gelir ; v721 Yazması , Transfer Parasının 2 Katına Çıkması ...vb Durumlar Oluyor ama Orjinal Oyunlarda Bu Durumlar Söz Konusu Degildir...Yani v701 Patch'i Sağlıklı Bi Şekilde Oynamak İçin Orinal Almanız Gerekir ve Öneririm...

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    Arkadaslar ,
    Korsan Oyun Oynayanlarda Bu Hatalar Meydana Gelir ; v721 Yazması , Transfer Parasının 2 Katına Çıkması ...vb Durumlar Oluyor ama Orjinal Oyunlarda Bu Durumlar Söz Konusu Degildir...Yani v701 Patch'i Sağlıklı Bi Şekilde Oynamak İçin Orinal Almanız Gerekir ve Öneririm...
    bill gates bi lafı var..her sorunun bir çözümü var..çünkü sonucunu düşünerek sorunlar yaratılır anlayan anladı

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by jacke View Post
    bill gates bi lafı var..her sorunun bir çözümü var..çünkü sonucunu düşünerek sorunlar yaratılır anlayan anladı
    işte bi kişi daha sonra hatalardan yakırnırsın hayatında hiç orjinal oyun almamıs üstüne üstelik hatalardan yaakınıyor sen kimsinki hatalardan yakınıyon orjinal oyun almamısın konusmucan o zaman , bide korsanı savunuyor sonrade biz neden avrupa birliğine giremiyoruz . orjinal oyunların pahalı olması türkçe dil destegi olmaması sizin gibilerin yüzünüzden sonrada bunlardan yakınırsınız ne deyebilirim ki
    korsan almısın madem sus

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by jacke View Post
    bak kardeş.birincisi konuşma uslubunu hiç beğenmedim.ikinci olay ise sen benim ne yazdığıma bi bak.ben hatalardan hiç yakınmadım..oyunum orjinal değil ama senin 90 milyon verip oynadığın oyuna ben para vermeden babalar gibi oynuorum.ayrıca bu korsanlıkla avrupa birliğine girememe nedeninin ne alakası var?yani türkiyede herşey tam bi tek biz orjinal oyun almıyoruz diye avrupa birliğine mi giremioz?bu ne saçma mantık.Türkiyenin finansal gücü avrupayla birmi?adam yemek yemeye para bulamıyor 90 milyon oyuna mı versin.eskilerden 98 yıllarında hiçböle sorunlar yoktu.neden ? çünkü o zamanlar orjinal oyun fiyatları 5-10 milyon arası bişeydi.hatta worldcup98 almıştım orjinalini..ve c..r..a..c.kk gerektirmeden bu oyunu nasıl çalıştıracağımıda biliorum.bütün sitelerde var..neden 90 milyon ytl bi oyuna vereyim.ayrica türkçe dil desteği eskilerde vardıda şimdi niye yok oldu..bu adamlar tam takır oyun yapsalar 100 de veririm 200 de veririm.ama hersene aynı şey oluyo.bizi kobay olarak kullanıolar müşterileri...hersene piyasaya sürüolar aaa hata varmış deyip patch çıkartıolar.yahu hiç düşünmüolarmı herkesin evinde internet varmı herkes böle patchlerden anliormu?böle internete girip dosya indirmekten anliormu?adam oyun alio hata cıkıyo varmı böle mantık
    1)avrupa birliği ile hiç alakası yok dogru sölüyon be abi
    2)orjinal oyun alanların hepsinde internet vardır sen merak etme abi
    3)yemek parası bulamıyor ama bilgisaray alıcak parası buluyor vay be abi
    4)sen 98 le 07 yi kiyaslıyon yaa inanılmazsın abi (98de fenerde rıdvan vardı ama şimdi yok)
    5)Şimdiki Teknoloji O zaman Olsaydı 100de olurde 200de olur abi
    6)Oyunun İlk Çıktıgında Sadece İngiltre Ligi Vardı. Bu Yıl Orjinal Oyun Artısı Olsa Seneye Türkçe Olmıyacagı Ne Maglum Unutmaki Herkes İşine Gelenini Yapar

Mesaj Yetkileri