1 ile 30 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Hybrid View

simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar

Arrow

Quote Originally Posted by erdeminho View Post
    simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar
    Konusmana dıkkat et madem cok bılıyorsun kendın yap da %100 Gorelm

Nekadar cok kendını bılmez var

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

sen önce kişilerle nasıl konuşulur, onlara nasıl seslenilir onu öğren, sonra buraya gel mesaj at/soru sor bizde cevaplayalım olur mu?

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation

bak güzel kardeşim sana kardeşim diyorum çünkü benden çok ufaksın ne kadar anlarsın bilmiyorum ama benden sana bir abi tavsiyesi ilk önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğrenmen gerekiyo sırf bu sitedeki konuşmaların için geçerli değil yaşadığın ve yaşayacağın tüm hayatın için gerekli bu sen bu konuşmalarınla biyere varamayacağını biliyosundur bence ama ben senin yaşına veriyorum biraz daha terbiyeli ve edepli olmanda yarar var kaldıki burda çeviri yapan insanların ne sana ne bana nede diger uyelere bir çeviri yapma zorunlulugu vardır çevirirler kendi oyunlarında kullanırlar ama onlar bizide bir nebze duşunerek bizede yardımcı olmak amacıyla böle bir fikir ve duşunce içine girmişler ben onlara burdan teşekkur ediyorum senide yukarıda dedigim gibi terbiyeli ve adaplı olaman dileğiyle kelimeleri bitiriyorum
    NOT : eğer sana bu söğlediklerimle alakalı bir problemin varsa bana özel mesaj ata bilirsin burda kimse ne senin uşağın nede sana bi iyilik veya çıkarları doğrultusunda bişeyler yapmak zorunda

Mesaj Yetkileri