1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    serdar,burak,mehmet sedef,fahri bunlar çokça oynadı kabze gibi sonradan oyuna giren futbolcular olmadılar zaten ben tandoğanı beğenmediğimden topuz un gelmesini istiyorum
    fahri ne zaman oynadi ya.simdi yedeklerde.hic bir macta oynamiyor.ne güzel adam oynuyomu yok,mehmet sedef son maclarda hic oynamiyor.ama hasan kabze hep oynuyor,sonradan girse dahi takima ne büyük katkilar yapiyo.sizi yedek futbolcumuzla yendik ama hatirla bunu.
    al iste ali tandogani begenmiyorsunuz satin oda bitsin,genclerbirligindew ne güzel oynuyodu,galatasaray onu alacakken siz girdiniz araya onu aldiniz,simdi begenmedik diyorsunuz ve yolluyonuz.iste sorun burada.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    fahri ne zaman oynadi ya.simdi yedeklerde.hic bir macta oynamiyor.ne güzel adam oynuyomu yok,mehmet sedef son maclarda hic oynamiyor.ama hasan kabze hep oynuyor,sonradan girse dahi takima ne büyük katkilar yapiyo.sizi yedek futbolcumuzla yendik ama hatirla bunu.
    al iste ali tandogani begenmiyorsunuz satin oda bitsin,genclerbirligindew ne güzel oynuyodu,galatasaray onu alacakken siz girdiniz araya onu aldiniz,simdi begenmedik diyorsunuz ve yolluyonuz.iste sorun burada.
    beyler tartısma yapamayın once kardes hasan kabze tartısması yapılırmı bunu en ıyı orengı gecen sen besıktas macı ıdı bır mehmet sedef ıle hasan kabze eslestırılırmı ustelık kabze mıllı oyuncu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    beyler tartısma yapamayın once kardes hasan kabze tartısması yapılırmı bunu en ıyı orengı gecen sen besıktas macı ıdı bır mehmet sedef ıle hasan kabze eslestırılırmı ustelık kabze mıllı oyuncu
    ya emrah tartisma güzel birseydir ya.ama biz küfür,hakeret etmeden tartisiyoz.eger tartismayacaksak bu forumda neden futbol genel bölümü var???ozaman herkes desin,paylasim icin saol kardes,ay ne güzel kardes,mükemmelin kardes falan filan...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve hatta Baki Mercimek Besiktas'ta oynayacak oyuncular degil.Oynamasi gerekenler zaten yeterince oynuyor(bkz. Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)
    Sen kimden bahsediyorsun anlamadim.
    Cok begeniyorsaniz Ali Tandogan'i siz alabilirsiniz,hatta bir iyilik yapin transfer edin su adami.Oyle yedek oyuncumuzla falan yendik deme ortami germe.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve hatta Baki Mercimek Besiktas'ta oynayacak oyuncular degil.Oynamasi gerekenler zaten yeterince oynuyor(bkz. Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)
    Sen kimden bahsediyorsun anlamadim.
    Cok begeniyorsaniz Ali Tandogan'i siz alabilirsiniz,hatta bir iyilik yapin transfer edin su adami.Oyle yedek oyuncumuzla falan yendik deme ortami germe.
    peki ozaman neden fahri tatani aldiniz,neden bakiyi aldiniz.iste deminden beri bunu söylüyorum ama siz besiktasli oldugunuz icin bunlari bilerek kabullenmiyonuz.ali tandogani zamaninda karismasaydiniz alacaktik zaten.genclerbirliginde attigi frikik golleri,süper ortalari meshurdu zaten.hasan kabze konusunda ilk önce sen densconstantinin mesajina bak sonra gel bana mesaj yaz.biz hasan kabzeyi yedek birakiyoz ama oynadimi mükemmel oynuyo,bunu belirtmek istedim ama sen lafi nereden istiyosan anla.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

peki ozaman neden fahri tatani aldiniz,neden bakiyi aldiniz.iste deminden beri bunu söylüyorum ama siz besiktasli oldugunuz icin bunlari bilerek kabullenmiyonuz.ali tandogani zamaninda karismasaydiniz alacaktik zaten.genclerbirliginde attigi frikik golleri,süper ortalari meshurdu zaten.hasan kabze konusunda ilk önce sen densconstantinin mesajina bak sonra gel bana mesaj yaz.biz hasan kabzeyi yedek birakiyoz ama oynadimi mükemmel oynuyo,bunu belirtmek istedim ama sen lafi nereden istiyosan anla.
    Kardesim Hasan Kabze iyi oynadigi halde yedek kaliyor demek istemis,bunda ne var anlamadim!!Oyle soylemene gerek yok,son cumlen cok gereksiz cevap vermek istemiyorum.
    Oncelikle Fahri'yi Tigana'nin istedigini sanmiyorum.Eger kendi istedigi bir oyuncu olsaydi,Jose Kleberson ve Koray Avci sakatken mutlaka oynardi.Yonetimin yaptigi bir transfer olabilir ve bencede yanlis bir transfer ama Fahri artik genc oyuncu statusunu gecti yani artik kendini gelistiremez ve kapasitesi belli.Yani Besiktasin Turk futboluna kaynettirdigi bir sey yok.
    Baki'de bence Besiktas'ta oynayacak bir oyuncu degil,zaten Genclerbirliginde bile dogru duzgun oynamiyordu.Ama Tigana begenmis ve oynatiyor iste mumkun oldugunca(Bizi deli ediyor o ayri).
    Ali Tandogan'da yavas yavas formunu buluyor ve oynuyor.Baska soylemek istedigin oyuncu varmi
    Fahri Tatan,Baki Mercimek ve Ali Tandogan artik gelisimini tamamlamis ve Turk futboluna yapacak bir katkisi bulunmayan oyuncular.Bu adamlar Besiktasimda en fazla yedek olabilirler,tabi Turk futbolu bu adamlara muhtacsa yazik Turk futboluna.
    Birde Galatasaray'a bakalim,Milli oyuncu Tolga Seyhan ve Hasan Kabze yedek.Mehmet Topal Canakkale Dardanelspor'dan alindi dogru duzgun mac oynamadi.Ozgurcan ortalarda yok Hakan Sukur hala oynuyor.Ugur Ucar kiralik gitti.Arda Turan gecen sene Ersun Yanal tarafindan kesfedilmese simdi oynamiyor olacakti.Iki tane yetenikli kaleci ise Mondragon'un arkasinda telef oldu(Aykut Ercetin ve Fevzi Elmas)
    Benim soyledigim adamlara bak ve kim Turk futboluna zarar veriyor gor.
    Senin soyledigin adamlarin Turk futboluna katkisi olamaz ama benim soyledigim adamlarin su anda Turk futbolunun gelecegi olmasi gerekirdi.

Ayrica aldigimiz oyuncular 10 dan fazla olabilir ama bunlarin genc olanlari 3-5 tanedir ve yetenikli olanlar oynuyor(Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)Ibrahim Akin Galatasaray'da olsa bu kadar sabredebilirmiydiniz cok merak ediyorum ve Mehmet Topuz'u Ali Tandogan,Fahri Tatan'la ayni yere koyan mantigi anlayamiyorum.

Mesaj Yetkileri