iyiki bi laf öğrenmişiniz. böyle balla şansla 2 maç alır 10 maç verirsin sonucunda ligde 15.liklerde 13.lüklerde sürünürsün.
iyiki bi laf öğrenmişiniz. böyle balla şansla 2 maç alır 10 maç verirsin sonucunda ligde 15.liklerde 13.lüklerde sürünürsün.
evet o balla 13. sünüz![]()
ts nin çok kaliteli bir kadrosu var kullamnabilse gerçekten iyi yerlerde olabilir.
sizde fazla iyi yanlarına bakıyosunuzadam musampa gibi oyuncuyu 2. yarı oyuna alıyor ziya doğana biri futbolcu kullanmayı öğretmeli
bu balla evet 13. yüz bizde bal olmasaydı şu an liderdik....
musampa fener macinda oynadi adama hayran kaldim
benim seni söledini savunan bi tarafım yok oynadığımız futbolla yendiysek fuutbolumuzla yenildik nedenlerini biliyolar bu yani.buna kim razı olur
ewt benim tüm tanıdıklarım biz iyi oynadık dediler 2.YARI
ya arkadaşlar anlayamıyorum hani 1-0 yensen bal olur 2-0 yensen bal olurda 3-0 daha ne olsun![]()
efsanenin geçte olsa biraz
şahlanmasını kaldıramıyolar belki
Bensiz Trabzonspor hakkında ahkam kesmek de neyin nesi
nekop,y_layta.
Bir Trabzonspor taraftarına "Hatice değil,neticeye bakacasın" demek yakışmaz!Trabzonlu şair Sunay Akın çok güzel özetleşmiştir;"Futbol haticedir."
Trabzonspor için "Futbol haticedir.",Trabzonspor için "Futbol,topun o çizgiyi geçip geçmemesinden ibaret değildir."
Tamam kötü haldeyiz güzel futbol falan filan arka plana atılıyor olabilir ama genel anlamda bu böyledir ve böyle bilinsin.Farklı olmak ayrı bi şeydir![]()
Trabzon mac kazanmayı hatırladı güzel. Tebrikler..![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti