2. Sezonum bitti. Çalkantılı bir sezon geçirdim ama sezonun finali inanılmazdı. Ligde Barça ile Valencia şampiyonluk mücadelesi verdiler. Sezon başında kötü gitti işler benim için. Sezon sonunda yakaladığım müthiş galibiyet serisi ile 15. sıradan 4. lüğe kadar çıktım. Artık şampiyonluk ümidim kalmamıştı. Tek hedefim ilk 4 e girip şampiyonlar ligine gitmekti ama önümde kazanmam gereken R. Madrid ve Valencia maçları vardı. İki takım da sıralamada üstümde olduğu ve Sevilla ile de aynı puanda olduğum için bir an şapiyonlar ligine gidemeyeceğimi düşündüm.

Önce R. Madrid'le oynadım. Maça biraz korkarak çıktım ve maç 0-0 bitti. Artık son iki maçım olan Valencia ve Recreativo maçlarını kazanmam ve Sevilla'nın da deplasmanda oynayacağı Deportivo maçında yenilmesi gerekiyordu. İkili averajda Sevilla avantajlı olduğu için kesinlikle yenilmeliydi.

Sezonun en iyi maçını hatta FM'deki en iyi maçımı oynadım ve Valencia'yı tam 5-0 yendim. Umutlarım iyice artmıştı. Sevilla'nın Deportivo'ya yenileceğini düşünüyordum. Son maçımı kazandım ancak Sevilla hem de deplasmanda kazandı ve 5. oldum. Ancak son haftalardaki maçlarımdan büyük keyif aldım.

Şimdi 3. sezon başladı ve yine kötü gidiyor işler. UEFA eleme turunda ise ilk turu rahat geçtim. Bir tur daha var galiba. Gruplara kalırsam 1. torbadan katılacağım.

Geçen sezon kiraya gönderdiğim Falcao iyi oynamaya başladı. Altyapıya birçok genç aldım. Onları satarak ileride büyük bir gelir elde edeceğim. Bunlardan bazıları : Millan, Lupoli, Freddy Guarin vs. Bu arada İlhan Parlak'ın değeri 11 milyon TL oldu ve Liverpool onu kiralık istedi, çok şaşırdım. Empoli önce istedi vermedim ama Liverpool'un istemesine çok sevindim ama malesef tıpkı GS'ın bir zamanlar İlie'yi satması gibi ben de İlhan'ı 7 milyona Fener'e sattım. Çünkü ekonomik durumum berbattı. Belki İlhan'ı 30-40 milyona satarak tarihe geçecektim ama olmadı.

Alman Sienkiewic (ismini tam hatırlayamadım ) bu defans oyuncusunu aldım. Sag bek olarak da Leyrielton'u aldım. Sol kanada Danimarkalı bir oyuncu aldım. Avrupa şampiyonasının yıldızıydı. Kevin Larsen'in değeri 10 milyon dolar oldu. Reto Ziegler 4 ay sahalardan uzak kalacak. Uzun süre Mista'yı satmak için uğraştım ama kimse almak istemedi. Maaş bütçesini azaltayım istedim.

Veeee... İnter'in intikamı... Maxi Rodriguez'i 50 milyona İnter'e sattığımı üstte söylemiştim. Yarım sezon önce 13 milyona aldığım Lucas Biglia'nın sözleşmesindeki bir açık nedeniyle İnter'in yaptığı 13 milyonluk teklifi mecburen kabul ettim. Parasından değil de zaten Costinha'yı elimden kaçırdım. Diğer defansif orta sahalarım ise Luccin ve Biglia idi. Biglia da gidince 3. sezonun ilk 3 maçında tek defansif orta saha ile oynadım. Luccin de formsuz olunca (aslında suç da bulmamak lazım ona yanındaki adam aşırı ofansif) bu maçları kaybettim. Sonra mecburen paraya kıyıp Tomas Sivok'u aldım. Her ne kadar şu ana kadar bir verim alamasam da bence iyi bir transfer bu. Neyse, şimdi oyuna girip devam edeyim bakalım.

2. Sezonun özetini içeren müthiş hikayeyi birkaç gün içinde CHEMrah TV'de izleyebileceksiniz. Şimdilik bu kadar. Görüşürüz bakalım!