1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: "Cok Sukur Halimize" Dedirten Fotograf!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    bu yetim cocuklardan okadar cok varkii,insan bunlara bakip hem üzülüyor hemde haline sükrediyor.bizim karnimiz tokken onlarin karni ac,biz güzel elbiseler giyerken onlarin giyecek elbiseleri yok.ben yazin tatile izmire gittigimde (övünmek icin söylemiyorum bütün herkesin bunu yapmasi gerek)arkadaslarimi toplayip bu kücük öksüz cocuklarin karnini doyurup onlara elimden gelebildigi kadar arkadaslarla para toplayip elbise almistik,bazi artistler ise halimize gülmüstü,ama tekrar izmire gideyim ayni olayi gücüm yetinceye kadar tekrar yapacam,cünkü yetimi beslemek cok büyük bir sevap,ve benim gibi duygulari olan kisiler bunlari alip beslerlerse ve bunlari evlatlari olmayan kisiler evlatlik alirsa ne kadar güzel hos olur,hem cok büyük bir sevaba girerler hemde böyle öksüzlerin göz göre göre kötü yollara düsürülmesine engel olmus olurlar.
    Baran eger senin gibiler cogalirsa bu muhtac insanlar azalacaktir. Size gulenler de once banyoda kendilerine bakip gulsunler. Allah senden razi olsun. Daha bu yasta bu bilinci kazandiysan simdiden buyuk bir adam olmussun demektir. Su kis gunu disarida titreyerek uyuyan bircok insan var. Hicbir sey yapamiyorsak, gece uyumadan once basimizi yastigimiza koydugumuzda bir dua edelim bu insanlara. Gunluk yasamayalim ve bu konulari konusmaktan kacmiyalim. Bunlari dusundukce ben oyle huzurlu oluyorum ki. Cunku aksi halde vicdan azabi duyuyorum. Baran senin yaptigin yardimi bile yapmadim henuz. Iste demek ki sen benden daha adamsin.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Baran eger senin gibiler cogalirsa bu muhtac insanlar azalacaktir. Size gulenler de once banyoda kendilerine bakip gulsunler. Allah senden razi olsun. Daha bu yasta bu bilinci kazandiysan simdiden buyuk bir adam olmussun demektir. Su kis gunu disarida titreyerek uyuyan bircok insan var. Hicbir sey yapamiyorsak, gece uyumadan once basimizi yastigimiza koydugumuzda bir dua edelim bu insanlara. Gunluk yasamayalim ve bu konulari konusmaktan kacmiyalim. Bunlari dusundukce ben oyle huzurlu oluyorum ki. Cunku aksi halde vicdan azabi duyuyorum. Baran senin yaptigin yardimi bile yapmadim henuz. Iste demek ki sen benden daha adamsin.
    emrah abi estagfurullah,kimse kimseden büyük degildir,hepimiz esitiz bu dünyada.kiminin duasi kiminin sadakasi.bizim gibi düsünenler insallah cogalirda bu ülkede öksüz,sokak cocuklari olmaz,ama hergün haberlerde öyle seyler görüyorumki bu tür olaylar eksilmesi gereken yerde cogaliyor iste bu benim gücüme gidiyor.neden bazi kendilerini düsünen insanlar bunlara yardim etmezler neden bunlarla alay gecelerler.bunlari anlamak elde degil.daha bugün gördügüm bir haberde bir anne bile denilemeyecek bir cani 9 aylik bebegini döverek öldürmüs,iste bunun gibi caniler oldukca biz daha cok cekeriz bu olaylari.ama bize düsen görev gücümüz yettigince bu cocuklari beslemek ve bu kötü yoldan saptirmak.

Mesaj Yetkileri