1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: "Türk olmak istiyorum"

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Yok mu sanıyordun?

Neyse gelen giden Türk olmak istiyor.2 nedeni var birincisi Türkiyede piyasa değerini arttırmak ikincisi de kendine güveniyorsa milli takıma kadar yükselip avrupaya gitmek.Bu şekilde Milli Takıma gelen oyuncu yarın öbürgün ben oynamayacağım arkadaş dese kim ne diyebilecek?Onun yerine oynayamayan Türk gençleri de cabası.Federasyonun bu saçmalığa son vermesinin zamanı geldi de geçiyor bile
    saçmaladığının fakında değilsin, hangi ülkede oluyor bu ?!!

bir ülke için oynayan bir oyuncu çağrıldığında gelmezse futboldan men cezası alır!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    saçmaladığının fakında değilsin, hangi ülkede oluyor bu ?!!

bir ülke için oynayan bir oyuncu çağrıldığında gelmezse futboldan men cezası alır!
    Ailem için milli takımı bırakmak istiyorum dese milli takıma gelmeyeceğim dese de mi men cezası alacak oyuncu?Nereden nereye geldik yahu

Şuna bir yol yöntem bulsunlar 4 yıl 5 yıl gibi bir kısıtlama koysunlar da böyle saçmasapan tartışmalar bitsin kardeşim adam memlekete geleli 4-5 ay olmuş ben Türk olacağım diyor olur mu olmaz mı orası meşhul gündem işgal ediliyor sadece
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

De Souza'nın Bursa yerel gazetelerinden bir tanesine ayrıntılı bir röportajı vardı. Oradaki ayrıntıyı aktarayım bu yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırır.

----------------------------------------------------------------

"De Souza "Daha yolun başındayım"

De Souza adam markajını ilk kez Bursaspor`da öğrendiğini söyledi. Türkiye`ye alıştığını belirten Brezilyalı futbolcu, `Trabzon maçında hatalarım oldu. Bir daha görev alırsam daha iyi oynarım` dedi.

ELEŞTİRİLİYORDU

Fenerbahçe`nin Türkiye`ye getirip, aynı gün 1 yıllığına Bursaspor`a kiraladığı Brezilyalı futbolcu Edson De Souza Trabzonspor maçında ilk kez sahaya 11`de çıkmış, Frasineanu`nun attığı golün pasını, Burak`ın golünün ise ön hazırlayıcısı olarak galibiyetle önemli rol oynamıştı. Sahada nerede duracağını bilmediği, adam markajı yapmadığı ve kondisyonunun yetersiz olduğu yönünde eleştirilen De Souza Olay Spor`un sorularına içtenlikle yanıt verdi.

MARKAJI BİLMİYORDUM

Öncelikle Türkiye`ye alıştığını ve görev verildiğinde elinden ne geliyorsa yapmaya çalıştığını vurgulayan Brezilyalı genç futbolcu şunları söyledi: `Ben ailemden 12 yaşında ayrıldım. Sao Paulo`ya gittim. Sonra Japonya`da oynadım ve Türkiye`ye geldim. Gurbette oynamak benim için fark etmiyor. Ancak daha önceki takımlarımda oynadığım alan ile Bursaspor`da bana verilen görev çok farklı. Ben ikili forvetin arkasında serbest oynuyordum, markaj yapmıyordum. Bugüne kadar hep kendi karakterimde oynadım.`

HATALARIM OLDU

`Bursaspor`da ise alışık olmadığım bir görev üstlendim. Yeşil beyazlı takıma ilk geldiğimde markaj yapmayı bilmiyordum. Raşit Hoca ile öğrenmeye başladım. Yavaş yavaş yapmaya başladım. Engin Hoca ile forma şansı buldum. Her ikisi de iyi hocalar. Aralarında pek fark göremiyorum. Trabzonspor maçında ilk 11`de forma giydiğim ve kazandığımız için çok mutlu oldum. Elimden geleni yaptım. Bazı hatalarım oldu. Bir daha hocam görev verirse daha iyi performans göstereceğime inanıyorum.`

PİLAV VE TAVUK

Brezilya ve Türkiye`deki yemeklerle ilgili tek farkın baharatlar olduğunu söyleyen De Souza, `Basit yemekler seviyorum. Pilav ve tavuk gibi. Fenerbahçeli Alex ve Beşiktaşlı Marcio Nobre ile ara sıra telefonla görüşürüm. Bana yardım etmeye çalışıyorlar. Takımdaki tüm arkadaşlarla anlaşıyorum. İletişim sorunum yok. Bana `Matheus pas al, gel, hadi` diye bağırıyorlar. Türkçeyi yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. iyi akşamlar, günaydın, nasılsın, iyiyim` diyebiliyor ve anlıyorum şeklinde konuştu.

BURSA`YI SEVİYORUM

Brezilya`da kendisini bekleyen bir kız arkadaşının bulunduğunu da vurgulayan De Souza, `Şu an amacım Bursa`da kalıcı olmak. Sözleşmem 1 yıllık ama kalmak isterim. Bursa`yı seviyorum. İleride ne olur bilmiyorum. Bugünü yaşıyorum. Gelecekle ilgili düşüncem şimdilik yok. Ancak bir gün milli takımda oynamak isterim. Fenerbahçeli Alex, Barcelonalı Ronaldinho`yu ve kaptanımız Egemen`i beğeniyorum` dedi.

TÜRK OLMAK İSTERİM

Bursaspor taraftarına da övgüler yağdıran De Souza, `Daha önce oynadığım takımların hiç birinde bu kadar fanatik taraftar görmedim. İnsanı adeta büyülüyorlar` diye konuştu. Brezilyalı futbolcu son olarak `Fenerbahçeli Aurelio gibi Türk vatandaşı olup Ay Yıldızlı formayı giymek ister misin` sorusuna, `Tabiki memnuniyetle kabul ederim. Türk milli takımında oynamak isterim ama daha katetmem gereken çok mesafe var` cevabını verdi.

Kaynak:Olay Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

nasıl oluyor bu men cezası ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    nasıl oluyor bu men cezası ?

Bkz. FIFA Kuralları

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Bkz. FIFA Kuralları

demek öyle hee, e o zaman çağırdımı gitmek lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post

demek öyle hee, e o zaman çağırdımı gitmek lazım
    Önder - Belçika olayı vardı, hatırlayanlar için "Önder ceza alabilir" haberleri

Mesaj Yetkileri