1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'a ceza

Hybrid View

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a 1 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin YTL para cezası verdi.
    Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 13 Ağustos tarihinde oynanan Trabzonspor-Vestel Manisaspor maçından bir gün sonra yazılı basında çıkan beyanları ile hakeme hakaret etmekten dolayı Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a 1 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin YTL para cezası uyguladı. Kurul ayrıca, 7 Ağustos tarihinde kulüp resmi internet sitesinde hakeme yönelik sportmenliğe ve spor ahlakına aykırı küçük düşürücü beyanlar nedeniyle Sivasspor Kulübü'ne 20 bin YTL para cezası verdi.
    "Bunların hepsi çete" demesine rağmen Nuri Albayrak'ın aldığı ceza ve Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza... Yorumsuz.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    "Bunların hepsi çete" demesine rağmen Nuri Albayrak'ın aldığı ceza ve Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza... Yorumsuz.
    Aziz Yıldırım bildiğim kadarıyla, basın toplantısı düzenleyip direk federasyonu hedef alan açıklamalar yaptı, Nuri Albayrak bunu mu yaptı acaba? (bilmediğimden soruyorum..)

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yakında puan silinirse şaşmayacağım.

1) Nihat Özdemir'in Trabzonspor maçında hakeme dikkat edilmesini rica ettiği konuşmadan dolayı 20 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
    2) Fenerbahçe'nin Galatasaray maçından önce Serhat Ulueren ve Cihan Oskay gibi şahıslar tarafından 100 yıllık Fenerbahçe camiasına çirkin iftiralar atıldı.
    3) Geçen sene Galatasaray'a 1 maç ceza verilmesine rağmen, Fenerbahçe'ye 3 maç ceza verildi.
    4) Başkan ve yöneticilerin Aziz Yıldırım'ın konuşmasından daha şiddetli konuşmalarına rağmen, Aziz Yıldırım'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi.

FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ!

100. yılında Fenerbahçe'nin önünü kesme adına yapılmış 4 büyük hareket. Hakem hatalarını hiç saymıyorum bile!
    Benim bildiğim Nihat Özdemir rica etmez, ama tabi sen öyle diyorsan öyle olmuş olabilir.. İftira mı, gerçek mi orasını bilemiyorum artık.. Kimse kusura bakmasın ama Aziz Yıldırım döneminden beri neler dönüyor anlamış değilim..

Başkan ve yöneticilerin derken mesela hangileri?

Mesaj Yetkileri