Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'a ceza

Default Aziz Yıldırım'a ceza

1 yıl hak mahrumiyeti detaylar birazdan....

Aziz Yıldırım'a tarihi ceza!!!

PFDK'dan Aziz Yıldırım'a eşine az rastlanır bir ceza geldi !..

Yıldırım'ın hakkındaki şike iddialarına yanıt verdiği toplantıda Futbol Federasyonu'nu hedef alan sözleri nedeniyle, PFDK'dan 1 yıl hak mahrumiyeti cezası geldi !..

kaynak: Ligtv

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hak mahrumiyeti cezası ne demek oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ooo hayırlı, uğurlu olsun. Normal karar, tepki vermemek lazım.

Giderayak elinden geleni yapıyor federasyon bakalım daha neler yapacaklar?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Sadece bu yüzden 1 yıllık ceza?????

Düşürürler tahkimle gerçi yine bir kere de düşmeyecek ceza verin be kardeşim
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hiç sasırmadım haluk ulusoy federasonundan beklenır

düşeceğini sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Adalet Yerini Buluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya benim anlamadığım ne kadar gereksiz bir ceza bu hak mahrumiyeti

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    bunu neye göre söylüyorsun hangi adaletten bahsediyorsun
    Çıkıp Öyle Konuşması Kolay Aziz bey Diyelim Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vay vay vay eger Aziz Yıldırım bundan dolayı bu cezayı alıyorsa kendini aklayamayan haluk ulusoy'a müebbet vermek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

1 yıl bencede abartı ama gereksiz bir ceza

çıkıp öyle konuşan en az 10 tane başkan veya yöçnetici sayarım sana hangisi şu ana kadar 1 yıl ceza almış
    Başka Taraflara Laf Atmayanlar Niye Alsın ki ??

Aziz kendi hariç herkese laf atıyor maşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

alıştık bu cezalara.tebrikler ulusoy!!!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Başkanımıza 1 yıl hak mahrumiyeti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 2000-2001 sezonunda oynanan Samsunspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili şike iddiaları nedeniyle düzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptığı konuşmalarıyla ilgili olarak Başkanımız Aziz Yıldırım’a 1 yıl süreyle hak mahrumiyeti cezası verdi. PFDK, Başkanımız Aziz Yıldırım’a ayrıca 20 bin YTL’de para cezası verdi. Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu kararın açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, PFDK’nın verdiği kararın emsal eylemlerdeki kararlarla uyuşmadığını belirterek "Gerekçeli kararı bekliyoruz, ondan sonra değerlendirme yapacağız" dedi.

Azizde Dosyalar bitmez böyle giderse daha çook alırsınız ceza..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Nihat Özdemir pazartesi belgelerle basın açıklaması yapacağız dedi, Ulusoy da yakın zamanda tekrar seçim olacağını ve bir daha seçilemeyeceğini bildiği için giderayak herşeyi yapıyor.

Burdan hatırlatalım, 7 puan fark çok bizden puan da silin eliniz değimişken.

Sayın Ulusoy sen ne yaparsan yap biz bugün bayram yapıyoruz sen yas tutmaya devam et, çünkü sen üstümeze geldikçe FB daha başarılı olacaktır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

OmErCaGaTaY Misafir

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Adalet Yerini Buluyor.
    katılıyorum

Bence bilmiyor Tarık abi, bilse sanırım böyle yorumlar yapmaz.

Hak mahrumiyeti cezası nedir?
    Bu cezayı alan kişiler, TFF ile resmi olarak yazışamayacak, kendisine gelen resmi belgeleri imzalamayacaktır. Yani başkanımız 1 yıl boyunca TFF'ye ne yazı yollayabilecek, ne gelen yazıları imzalayabilecek ne de kulübü temsil edebilecek. Onun yerine başkan vekili temsil edecek, ama N.Özdemir de şu an cezalı durumda, işe bak

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Burdan hatırlatalım, 7 puan fark çok bizden puan da silin eliniz değimişken.
    bu adamın sizinle veya doha doğrsu azizle kişisel problemi var tutupta burda bizi araya sokma bence siz onunla mücadele edin

sami hangi konuşmasından dolayı ceza aldığını biliyormusun yada ne konuştuğunu biliyormusun?
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 2000-2001 sezonunda oynanan Samsunspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili şike iddiaları nedeniyle düzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptığı konuşmalarıyla ilgili olarak Başkanımız Aziz Yıldırım’a 1 yıl süreyle hak mahrumiyeti cezası verdi. PFDK, Başkanımız Aziz Yıldırım’a ayrıca 20 bin YTL’de para cezası verdi. Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu kararın açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, PFDK’nın verdiği kararın emsal eylemlerdeki kararlarla uyuşmadığını belirterek "Gerekçeli kararı bekliyoruz, ondan sonra değerlendirme yapacağız" dedi.
    gerekli acıklama abicim
    Quote Originally Posted by egowich
    Bence bilmiyor Tarık abi, bilse sanırım böyle yorumlar yapmaz.
    Bazı kişiler bitti şimdi sıra Tarık abiyemi geldi ?? kardeş ki benim hakkımda bir yorumum hakkında alıntı yapıp konuşma oke ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    bu adamın sizinle veya doha doğrsu azizle kişisel problemi var tutupta burda bizi araya sokma bence siz onunla mücadele edin
    Siz derken Ulusoy'dan bahsediyorum. Çoğul değil saygı olarak kullandım orada.(Gerçi neden hala saygı duyuyorum bilmiyorum ama ben böyleyim işte)
    "YÜCE ATATÜRK"

Yakında puan silinirse şaşmayacağım.

1) Nihat Özdemir'in Trabzonspor maçında hakeme dikkat edilmesini rica ettiği konuşmadan dolayı 20 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
    2) Fenerbahçe'nin Galatasaray maçından önce Serhat Ulueren ve Cihan Oskay gibi şahıslar tarafından 100 yıllık Fenerbahçe camiasına çirkin iftiralar atıldı.
    3) Geçen sene Galatasaray'a 1 maç ceza verilmesine rağmen, Fenerbahçe'ye 3 maç ceza verildi.
    4) Başkan ve yöneticilerin Aziz Yıldırım'ın konuşmasından daha şiddetli konuşmalarına rağmen, Aziz Yıldırım'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi.

FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ!

100. yılında Fenerbahçe'nin önünü kesme adına yapılmış 4 büyük hareket. Hakem hatalarını hiç saymıyorum bile!

bunun sonu nereye gidiyor bilmiyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a 1 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin YTL para cezası verdi.
    Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 13 Ağustos tarihinde oynanan Trabzonspor-Vestel Manisaspor maçından bir gün sonra yazılı basında çıkan beyanları ile hakeme hakaret etmekten dolayı Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a 1 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin YTL para cezası uyguladı. Kurul ayrıca, 7 Ağustos tarihinde kulüp resmi internet sitesinde hakeme yönelik sportmenliğe ve spor ahlakına aykırı küçük düşürücü beyanlar nedeniyle Sivasspor Kulübü'ne 20 bin YTL para cezası verdi.
    "Bunların hepsi çete" demesine rağmen Nuri Albayrak'ın aldığı ceza ve Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza... Yorumsuz.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri