1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Gerçekten bu oyuncu çok iyi. Eğer alabilirseniz sizin açınızdan çok iyi olur.
    Anderson,Diego,Daniel Carvalho bu üç oyuncuyu alabileceğimiz sanmıyorum acaba Fenerbahçe yönetimi ve Zico acaba bu oyuncular hakkında bilgi sahibi mi diye merak ediyorumBiz bile biliyoruz bu oyuncuların iyi olduklarını acaba onlar biliyolar mı ben olsam devre arası şöyle bi transfer yapmak isterdim eğer yapabilirsem;

Alex gider yerine:anderson,diego,Daniel carvalho
    Deivid gider yerine:Vagner Love
    Lugano gider:yerine Luisao

Tabii bu isimlerin gelmesi çok zor ama Zico faktörü olunca imkansız denilemiyor birde Fenerbahçe son sezonlarda birçok yıldız aldı.Bu bizi bi nebze olsun umutlandırıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Kezman geldiğine göre bunlarda gelir mantığı oluşuyor benim kafamda. Gerçekten bunları alırsanız Avrupa'da çok iyi işler yaparsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Anderson,Diego,Daniel Carvalho bu üç oyuncuyu alabileceğimiz sanmıyorum acaba Fenerbahçe yönetimi ve Zico acaba bu oyuncular hakkında bilgi sahibi mi diye merak ediyorumBiz bile biliyoruz bu oyuncuların iyi olduklarını acaba onlar biliyolar mı ben olsam devre arası şöyle bi transfer yapmak isterdim eğer yapabilirsem;

Tabii bu isimlerin gelmesi çok zor ama Zico faktörü olunca imkansız denilemiyor birde Fenerbahçe son sezonlarda birçok yıldız aldı.Bu bizi bi nebze olsun umutlandırıyor
    Lugano yu niye göndermek istiyosunuz anlamis degilim Luciano dan cok cok iyi bir defans oyuncusudur gidecekse edu gitmelidir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesınlıkle Lugano harıka bır oyuncu gonderılmesı cok büyük hata olur.Edu içinde kararsızım cok hata yapıyor ama bu adam kotu olsa Mılan istemezdi onu sezon basında birde Edu nun yasıda iyi yanılmıyorsam 24 yasında genc yani daha.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri