Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Kornerden Hat-Trick Yapan Oldumu :))

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

sizin dediğiniz kornerden direk gol mu yoksa kornerlerden gelen diğer goller mi?

Quote Originally Posted by Mehmet26
    sizin dediğiniz kornerden direk gol mu yoksa kornerlerden gelen diğer goller mi?
    korneri kullanan adam dışlardaki adama çıakrıo, oda gelişine vole vuruo veya şut atıo ve %80 gol oluo olay bu kardeş =))

hım...Bravo valla.2.Mesajın Sahibide Bayagı Atmıs.

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

bikeresinde newcastle ile wiganı 7-0 yenmiştim 6'sı kornerden robert ortalıo sherar atıyo,robert ortalıo sherar atıo..,robert ortalıyo ,,,,,..... öhöm. neyse

kardeş kerlon 4 gol atmıştı

Default master

Quote Originally Posted by muratc1907
    Arkadaşlar ben kornerden hiç gol atamıodum artık fm nin bu özelliğine gıcık oluodum... =) ama son 3 maçımda kornerden 5 gol attım sizde durumlar nasıl die sorayım dedim... kullandığım taktik master_ozzy arkadaşımızın yaptığı taktiktir.. en son maçımda bursayla oynadım.. 7 attım.. Nihat Hat-Trick yaptı kornerden.. buraya kaydediyorum bakarsınız =))

buyrun: http://rapidshare.de/files/24714493/MuRaT1907.zip.html

siz en fazla kaç gol attınıs kornerden
    master ın kornerleri cok zekice yapılmıs her macta kesin 1 golüm war

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ya benim adamlar hiç kornerden atamıyor.4 seneme gircem kornerden gol yok sayılır.2-3 tane heralde

8. Default

servet kornerden bi seferinde antalyaspoora 4 tane atmıstı

antalyasporu 11-0 yendim 7 gol tevez den

kornerden gol atıyom ya ama biraz ince ayar lazım ön direkde birini bekletip başkabi ayuncu ön direge saldırıyo biride kaleciyi şıkıştırıyo takımın en iyi kafacısı arka direkte tıklkamak kalıyo ee tabi kornerleride arka direge nişanlamak gerekiyo :

ben de Hat-Trick yaptım her korneri çeza sahası dışına yaptılar ve ordaki hüseyin 3ünüde attı 4üncü kornerde oraya atmadılar

helal olsun valla arkadaşlar

benim oynattıgım taktikte forvetten bi kişi ceza sahası dısında bekliyo defanstan bi kişi geride bekliyo geri kalan herkez kale direklerinden 1 tanesine gönderiyorum dısardaki forvet tek kalıyo orta o adama yapılıyo genelde bu adam kerlon veya benzema oluyo catır catır atıyo 3-4-5 allah ne verdiyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Galatasaray'la Trabzon'u 7-0 yenmiştim. Tevez 6 gol attı 4-5 tanesi kornerden... (master_ozzy'nin 4-4-2 wings taktiğini kullanıyordum)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

razor arkadasin da vinci code taktiginde neredeyse hepsi gol oluo

gökhan ünal fenere aldım bi maçta 4 gol attı 3 kornerden

Quote Originally Posted by muratc1907 View Post
    ehehehe.. olsun ben daha yeni başladıma tmaya merinos gelsin ona 10 atarım kornerden =)) ss ne yaa.. bide save clear ?? bilmiom da o bakımdan
    save game cleaner: oyunun hafızasını azaltmak ve oyunu hızlandırmak için bir şey siteden yükleyebilirsin
    ss:fmdeki o anın fotosu

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

sakın yüklemeyin savegame cleaneri benim oyunum gitti o yüzden........

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri