sizin dediğiniz kornerden direk gol mu yoksa kornerlerden gelen diğer goller mi?
sizin dediğiniz kornerden direk gol mu yoksa kornerlerden gelen diğer goller mi?
korneri kullanan adam dışlardaki adama çıakrıo, oda gelişine vole vuruo veya şut atıo ve %80 gol oluo olay bu kardeş =))Originally Posted by Mehmet26
hım...Bravo valla.2.Mesajın Sahibide Bayagı Atmıs.![]()
bikeresinde newcastle ile wiganı 7-0 yenmiştim 6'sı kornerden robert ortalıo sherar atıyo,robert ortalıo sherar atıo..,robert ortalıyo ,,,,,..... öhöm. neyse![]()
kardeş kerlon 4 gol atmıştı
master ın kornerleri cok zekice yapılmıs her macta kesin 1 golüm warOriginally Posted by muratc1907
ya benim adamlar hiç kornerden atamıyor.4 seneme gircem kornerden gol yok sayılır.2-3 tane heralde
servet kornerden bi seferinde antalyaspoora 4 tane atmıstı
antalyasporu 11-0 yendim 7 gol tevez den
kornerden gol atıyom ya ama biraz ince ayar lazım ön direkde birini bekletip başkabi ayuncu ön direge saldırıyo biride kaleciyi şıkıştırıyo takımın en iyi kafacısı arka direkte tıklkamak kalıyo ee tabi kornerleride arka direge nişanlamak gerekiyo:
ben de Hat-Trick yaptım her korneri çeza sahası dışına yaptılar ve ordaki hüseyin 3ünüde attı 4üncü kornerde oraya atmadılar
helal olsun valla arkadaşlar
benim oynattıgım taktikte forvetten bi kişi ceza sahası dısında bekliyo defanstan bi kişi geride bekliyo geri kalan herkez kale direklerinden 1 tanesine gönderiyorum dısardaki forvet tek kalıyo orta o adama yapılıyo genelde bu adam kerlon veya benzema oluyo catır catır atıyo 3-4-5 allah ne verdiyse
Ben de Galatasaray'la Trabzon'u 7-0 yenmiştim. Tevez 6 gol attı 4-5 tanesi kornerden... (master_ozzy'nin 4-4-2 wings taktiğini kullanıyordum)
razor arkadasin da vinci code taktiginde neredeyse hepsi gol oluo
gökhan ünal fenere aldım bi maçta 4 gol attı 3 kornerden![]()
sakın yüklemeyin savegame cleaneri benim oyunum gitti o yüzden........