Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Kornerden Hat-Trick Yapan Oldumu :))

Default Kornerden Hat-Trick Yapan Oldumu :))

Arkadaşlar ben kornerden hiç gol atamıodum artık fm nin bu özelliğine gıcık oluodum... =) ama son 3 maçımda kornerden 5 gol attım sizde durumlar nasıl die sorayım dedim... kullandığım taktik master_ozzy arkadaşımızın yaptığı taktiktir.. en son maçımda bursayla oynadım.. 7 attım.. Nihat Hat-Trick yaptı kornerden.. buraya kaydediyorum bakarsınız =))

buyrun: http://rapidshare.de/files/24714493/MuRaT1907.zip.html

siz en fazla kaç gol attınıs kornerden

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

galatayla merinosu 11-0 yendim 6 sı kornerden javi guerrero attı ss yok save game clear var

Quote Originally Posted by anılcıkmıcık
    galatayla merinosu 11-0 yendim 6 sı kornerden javi guerrero attı ss yok save game clear var
    ehehehe.. olsun ben daha yeni başladıma tmaya merinos gelsin ona 10 atarım kornerden =)) ss ne yaa.. bide save clear ?? bilmiom da o bakımdan

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

oldu bende carlos tevez bir macta 4 gol atti kornerden

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by muratc1907
    ehehehe.. olsun ben daha yeni başladıma tmaya merinos gelsin ona 10 atarım kornerden =)) ss ne yaa.. bide save clear ?? bilmiom da o bakımdan
    ss oyun içi görüntü demek
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Fernando torres 6 gool atmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bende wing taktikle bayaği gol atıyordum kornerlerden

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

valla 2005 de fenerde alex orta servet lucı gol ama 2006 da atamıyorum sıteden taktık kullan dıcenız ama onuda sevmıyorum kendı taktıgımı kullanmak ıstıyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

ozzy nin yaptığı taktikte gerçekten güzel goller atabiliyosun kornerden gelen topa

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

fm2005 de sık sık kornerden gol atılıyodu ama bu oyunda baya bi gerçekçi yapmışlar fazla gol atılmıyor

Quote Originally Posted by turgut
    valla 2005 de fenerde alex orta servet lucı gol ama 2006 da atamıyorum sıteden taktık kullan dıcenız ama onuda sevmıyorum kendı taktıgımı kullanmak ıstıyorum
    2005'te güzel bir korner varyasyonu vardı defans'tan çıkan adam kaleciyi sıkıştırıyordu geride tek adam diğerleri uzak direk yakın direğe orta ve gool servet çetin bende gol kralı olmuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by r_a_z_o_r
    2005'te güzel bir korner varyasyonu vardı defans'tan çıkan adam kaleciyi sıkıştırıyordu geride tek adam diğerleri uzak direk yakın direğe orta ve gool servet çetin bende gol kralı olmuştu.

ehhe bendede lucıano ve servet zorluyoodu krallıgı alex zaten asıst kralı oluyodu
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

Sitedeki 4-4-2 wings taktikle kornerlerin çoğu gol oluyor..ben çok oldu kornerden hat-trick....

eheheh.. baya var mışş yaa kornerdenn gol şov yapan =)) efet bu taktikle çok gol oluo.. aslında tatktik mantıklı.. 8 oyuncunuzu ceza alanına kalenin içine gönderionus ee karşı takımda onları tutmak için markaj yapıolar .. 1 adamı dışarı da bırakınca top hep ona gelio.. sert şut çeken adamlarla her maçta bol gol atılıo =))

Nesil
    2006

ben kornerden gol attığımı hatırlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben fazla atamıyorum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    ben fazla atamıyorum
    sen hangi taktiği kullanıosun?

http://rapidshare.de/files/21694161/...Wings.tac.html

bak bu taktikle oynarsan eğerr kornerden istemedin kadar gol atarsın =)) hile değil.. sadece taktik.. master_ozzy sağolsun =))

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Bende olmadı olmasında ollucaksa öle 3-4 tane olmasın bi tane olsun her maçta kornerden gol mu olur bende iyiki olmuyo ama herkezin zevki ayrı

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Bende olmadı olmasında ollucaksa öle 3-4 tane olmasın bi tane olsun her maçta kornerden gol mu olur bende iyiki olmuyo ama herkezin zevki ayrı
    ya öle her maçta 3-4 tane olmuo zayıf rakiplere o kadar oluo.. bazen hiç olmuo yada 1 atne falan oluo.. yani hep öle kornerden maç kazanmıosun =)) dene istersen bi..

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Hiç dikkat etmedim ama olmadı galiba...
    Ama kadronuz da Iaquinta varsa neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bu taktikle korner varyasyonu sayesinde gol atmak çok kolay
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

master_ozzy nin taktiği süperdi ama kendi takttiğimi yapmayı tercih ettim kornerden gol atmak için bütün uzunları ileri çıkarttım kısalarıda geri çektim güzel gidiyo şimdilik
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

ozzy taktiği süper ya ben bir maçta 4 gol attım 2 si samaras 2 si jun la süperdi
    ama samaras diyarbakır maçında kornerden hat-trick yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla bence ferdinand ı alan bu sorunu çözer.çünkü adamın kornerden vurduğu çoğu kafa topu gol oluyo.uzun boylu adamlar avantajlı oluyo yani.

dünya kupasında augustine (doğru duydunuz eski ankaragücülü oyunda serbest kalan augustine) ile toplamda 15 gol atarak dünya kupasında gol kralı yapmıştım.Üstelik dobidik ronaldo'nun o kadar sene katılarak kırdığı rekoru tek kupada kırmıştm.Augustine'de gollerinden 11 tanesini kornerden atmıştı.(e bu kadar gol atılır da kupa alınmaz mı???)

Kornerlerden hiç gol atamıyodum hatta hep korner kullandığım zaman rakibe topu kaptırıp kontraya kalmasını sağlıyodum ama ozzy nin taktiğiyle son maçta 2 gol attım kornerden

oldu herny D:

evet dediğim gibi aslında olay basit.. sadece bütün adamları rakip sahaya göndericeksin yani ceza alanına 1 kişiyi dışarıda ve bir kişiye defansta bırakıcaksın.. ve korneri kullanan adam dışarıdaki atıo.. dışardaki adamın topa ii vuruo sa en kötü ihtimalle her maçta en az 1 gol atarsın =))

bende de ümit karan 4 gol atmışrı kornerden bi maçta

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

hypia ile 3 gol attım

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri