1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye şok ceza!

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Daha büyük bir skandal ortaya çıktı.

Federasyonda yetkili isimlerden Tahir Kıran Telegol'de şu açıklamayı yaptı.

Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı yüzünden 3 maç ceza verilmedi.Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye verilen 1 maç ceza,Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 2 maç ceza ile birleştirildi.

Yani federasyon seyircisiz oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray maçını tepkilerden korktuğu için seyircisiz oynatamadı,sonraki cezaya ilave etti.

Dünyada böyle bir yöntemi ilk defa görüyorum.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı yüzünden 3 maç ceza verilmedi.Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye verilen 1 maç ceza,Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 2 maç ceza ile birleştirildi.

Yani federasyon seyircisiz oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray maçını tepkilerden korktuğu için seyircisiz oynatamadı,sonraki cezaya ilave etti.

evet dün telegolü ben sonuna kadar izledim,ve tahir kiran canli yayina baglandiginda aynen Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı yüzünden 3 maç ceza verilmedi.Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye verilen 1 maç ceza,Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 2 maç ceza ile birleştirildi dedi.bunun üzerine serhat ulueren skandal dedii bunun hakkinda,bence gercekten bir skandal bu.eger fenerbahce maci seyircisi oynamasi gereken yerde seyircili oynadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Bu federasyondan da ancak böyle bir karar beklenirdi zaten. Ne yapacaklarını şaşırdılar kıvırıp duruyorlar. Madem eski maçtan kapatsaydın o zaman kardeşim, iş işten geçtikten sonra konuşmak olmaz. Ve hala Türk futbolunu yönetiyorlar anlamak güç.

Ama olay şu ilk açıklanan küfürden dolayı 1 maç, sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı 2 maç, ama bugün Şekip Mosturoğlu da açıkladı; daha önce oynanan maçlarda edilen küfürler ve hiçbirşeyin yapılmaması, son olarak da hem BJK, hem GS'nin kupa maçlarında edilen küfürlerin televizyondan bile duyulması (lig tv nin sesi en düşük seviyeye getirmesine rağmen) ve bunlardan sonra eğer adalet varsa küfürden dolayı bu 2 kulübün de 1 maç ceza alması gerekir. Ama dünkü açıklamayla güya o eski maçtan, küfürden kapanmadı diyecekler ve verilmesi gereken cezalar yine verilmeyecek.

Ne olursa olsun bu yaptıkları, FB camiasını daha da hırslandıracak, onlara inat başarılı olmaya zorlayacaktır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri