1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Mc.Speedy ® & meddah

Hybrid View

yaw gençler makaraya sarıyoz ne güzel işte ne komplosu eğlenin biraz bizle beraber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    yaw gençler makaraya sarıyoz ne güzel işte ne komplosu eğlenin biraz bizle beraber
    La olm işin gücün yok mu senin biz senin milleti kekle die mi mod yaptık (Yaptılar) Otur biras editleme yap...Bak sölicem Tarık Abiyle Selman Abiye..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    La olm işin gücün yok mu senin biz senin milleti kekle die mi mod yaptık (Yaptılar) Otur biras editleme yap...Bak sölicem Tarık Abiyle Selman Abiye..
    Yönetici oldu diye kekleyemez mi? Kendisi beni iki kez keklemeye çalışmıştır fakat başarısız olmuştur...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Söyle Bakalım Abilerine (abilerime )

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Yönetici oldu diye kekleyemez mi? Kendisi beni iki kez keklemeye çalışmıştır fakat başarısız olmuştur...
    3.Sağlam olur be abicim takma kafana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kekler tabi kekleyebilirse

Mesaj Yetkileri