Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
Ömer Abi Saygılar;

Benim 1 kaç sorum olacak.Beni aydılatacağınızı düşünüyorum.

1 . Dün akşam patch 7.01 New Build indirdim ve yükledim.

2 . Daha sonra Turksportal Unofficial Update yamayıda indirip kurdum.Oyunu açtığımda versiyon değişikliği ile 7.2.1 oldu.

3 . Yama içindeki dosyaları Belgeleriminde ki,sport actives klasörünün içinde bulunu Db nin içine yapıştırdım.

4 . Turksportal Unofficial Update aktif olması için NEW GAME'i seçerek yeni oyun başlama seçeneğini tıkladım.Karşıma pencere açıldı. 2 tane seçenek çıktı;

a - Update ve orjınal seçenekleri vardı.Bende Update seçeneği seçerek oyunu başlattım.

b- Fakat Fenerbahçe kulubunu aldğımda Rüştü hala kiralıktı ve yama aktif olmamıştı.Problem devam ediyor.

Bir an önce halletmek istiyorum.Çünkü beni bekleyen 3 tane inceleme yazısı var.Onları yetiştirmem lazım.

Önerilerinizi ve beni bilgilendirmenizi istiyorum.Teşşekkür ederim şimdiden...
İYİ ÇALIŞMALAR
Simdi ilk olarak oyun versiyonunun 7.2.1 cikmasinin nedeni no-cd yamasi kullaniyor olman. Bu yamayi kullanmak yerine orjinal CD ile oyunu oynamani tavsiye ederim.

Yamanin calismamasi konusuna gelince. Herseyi dogru yapmissin gibi geliyor bana ve bu sorunun neden ciktigini tam olarak bilmeyecegim. Acaba editor'u acinca karsina cikan Turksportal Unofficial Update secenegini secince dogru veritabani karsina cikiyor mu?