1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Turksportal Unofficial Update

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    henüz çok fazla oynama şansım olmadı ama oynadığım süre içerisinde gelen mesajların büyük çoğunluğu etimegut şekerspor ile alakalıydı.adamlar chelsea gibi reputation world class olan coachları bile ben(galatasaray) teklifte bulunmama rağmen kapıveriyorlar.turk liginin reputationı biraz abartı olmuş gibi geldi bana.

yine oyuncuların potansiyellerini kullanma ratingleri de -inceleyebildiğim kadarıyla- fazla kaçmış gibi.bir örnek vermek gerekirse;ali ozturk neredeyse bir dünya klasında forvet.benzer şekilde caner erkin şu an en iyi genç türk oyuncu olarak bahsettiğimiz arda turandan bile iyi durumda.genç olup ta kötü oyuncu kalmamış nerdeyse.

birde galatasarayın coachları neden bu kadar kötü anlamadım.fenerbahçe coachları 18-19 luk güçlere sahipken galatasaray coachları 15i geçmiyorboştakileri de şekerspora kaptırdığımızdan transfer bütçesini antrenörlere yatırmak zorunda kaldım.yalnız youth coachlarını ayrı tutuyorum olaydan galatasarayın hakkı verilmiş orada

henüz lige başlamadığımdan nelerle karşılacağımı tam olarak bilmiyorum ama şu an hangi türk oyuncuyu almam gerektiğine bile karar veremedim.yetenekli genç oyuncuların sayısı çok fazla.

(haa birde unutmadan derdim patchi kötülemek filan yanlış anlaşılma olmasın)
    Yorumların ve eleştirilerin için sana teşekkür ediyorum.

Türkiye liginin reputatin'ları ile hiç oynamadık yani repler oyunun orjinal halinde nasıl ise bunda da öyle.

Genç oyuncular önemli tabi bizim amacımız bunu datayı hazırlarken türk liginde oynayan oyuncuların özelliklernin random olmamasıydı çok geniş bir ekiple çalıştık ve belli standartlara bağlı kaldık. Türk liginde ki c.a ve p.a değerlerine bakarsan (regen oyuncular dışında) ligdeki en iyi oyuncu büyük liglerdeki mücadele eden ve hedefi orta sıralar olan takımların ilk 11 oyuncusu, düşmeye yakın takımlarında yıldızı olmaya aday oyunculardır. O yüzden dediğin oyuncularda ben bir abartı olduğunu düşünmüyorum artı Arda ile caner genç ve ilerde özellikleri artacak oyunculardır o yüzden genç oyuncular hakkında aceleci olmayın derim

Coachlar konusunda da bir çalışmamız olmadı. Daha sonraki çalışmalarımızda bunlara da yer vericez mutlaka.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Coachlar konusunda da bir çalışmamız olmadı. Daha sonraki çalışmalarımızda bunlara da yer vericez mutlaka.
    Bu konuyu biraz daha açayım. Coach'lar konusunda sistemli bir calışmamız daha olmadı ancak GS ve TS takımlarının coach'larında ben bizzat bazı düzeltmeler ve değişiklikler yaptım.

Resmi araştırmayı yapma şansı olur veya bu yamanın ikinci bir sürümu çıkarsa futbolcu dışı personel'e (yönetim, hakem, coach, scout vs.) de büyük miktarda önem verilmesi gerektiğinin farkındayız.

Mesaj Yetkileri