-
24.Aralık.2006, 03:46
Geremi sürprizi
Ara transfer döneminde bombaları patlatmayı hedefleyen yönetim, Kamerunlu futbolcudan olumlu yanıt aldı
F.Bahçe yönetimi, 100. yıldaki transfer bombaları için harekatını sürdürüyor. Milan Baros'a teklif sunan ve cevap bekleyen yönetim, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Geremi'nin de peşine düştü. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yapan sarı-lacivertli bir yönetici, Geremi'nin menajeri ile görüştü ve futbolcuyu almak istediklerini belirtti.
BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR
Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Kamerunlu oyuncunun "Şartlarda anlaşabilirsek F.Bahçe'ye gelebirim" demesi yönetimi sevindirdi. G.Birliği'nde keşfedilen Njitap Geremi, Real Madrid'e transfer olmuştu. Ardından Premier Lig ekiplerinden M'boro'ya giden 28 yaşındaki siyahi orta saha oyuncusunu, dünya devi Chelsea renklerine bağlamıştı.
Deniz DERİNSU
Reddetmek çok zor
F.Bahçe, 100. yılı en iyi şekilde bitirmek için transfer atağına geçti. Yabancı kontenjanının sıkıntı yaratması nedeniyle rota yerlilere döndü. Hertha Berlin'de oynayan Yıldıray Baştürk ve menajeri ile görüşmelerde büyük mesafe alındı. Yıldıray, "F.Bahçe bana çok cazip bir teklif yaptı. Reddetmek kolay değil" açıklamasıyla sarı- lacivertli ekibe yeşil ışık yaktı.
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Gurbetçi oyuncuyu Bayern Münih'in de istemesi transferin önündeki en büyük engel. Yıldıray'ın İranlı menajeri de gönlünün F.Bahçe'den yana olduğunu söyledi. Yıldıray'ın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması, Hertha'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak bakmasına neden oluyor. F.Bahçe ayrıca Schalke'de forma giyen Hamit Altıntop için de girişimlerini sürdürüyor.
Deniz DERİNSU
Mesaj Yetkileri