Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

"Beşiktaş'la görüşmedim"
    Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, kulübün resmi internet sitesinde yer alan, Cola Turka'nın sunduğu "Sorularınızı gönderin, oyuncularımız cevaplasın" bölümünde taraftarların sorularını yanıtladı. Volkan Demirel'e gönderilen sorular ve Volkan'nın verdiği cevaplar şöyle:

-Bu sezon başında da Rüştü sakatlanınca gerçek kimliğini ve karakterini ortaya çıkardın. Birkaç hatalı gol yiyince üzerine çok gelindi. Hatta senin gitmeni isteyenler bile oldu. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?

Bir de sezon başından beri BJK'ya transfer olacağın yer alıyordu basında. Beşiktaş ile görüşme yaptın mı? "Her zaman söylemeye çalışıyorum. Golü atan da yiyen de takımdır. Futbolcunun oyun içinde yaptığı bir sürü hata genellikle göze batmaz ama kaleci hata yaptığında ve bu golle sonuçlandığında hemen Türkiye'de kaleci ön plana çıkar. Bunları ben de sezon içinde yaşadım. Burada önemli olan takım gol yedikten sonra hemen gol atmaya çalışmaktır. Kalecilik her maç değişkenlik gösteren bir meslek. Sözleşmem sezon sonunda biteceği için Beşiktaş dedikodusu çıktı, ama ben Beşiktaş ile hiçbir zaman görüşme yapmadım"

-Maçlara çıkmadan önce bir uğurunuz var mı?

"Maçlara çıkarken herhangi bir uğurum yok, ama soyunma odasına girerken, formamı giyerken ve maça çıktığımda dua ederim"

-Fenerbahçeliler olarak kaleciler konusunda hep rahat ettiğimizi düşünüyorum. Engin olsun, Rüştü olsun şimdi de sen hep içimizi rahatlatan isimler oldunuz. Üstelik Milli Takım'ın da vazgeçilmez kalecileri hep Fenerbahçe'den geliyor. Acaba senden sonra (uzun seneler sonra inşallah) bu geleneğin devam edeceğini düşünüyor musun?

"Fenerbahçe kalesini geçtiğimiz senelerde hep yerli kaleciler korudu. Engin ağabeyi olsun, Rüştü ağabeyi olsun, sadece bir maçlık ara ile kalemiz Enke'ye verildi ama daha sonra Recep ve ben devam ederek Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadık. Bu geleneğin süreceğinden kimsenin endişesi olmasın. Fenerbahçe Spor Kulübü kaleci fabrikası gibi çalışıyor. Benden sonra da son derece iyi yetişen kaleciler olacak ve onlarda bu bayrağı taşımaya devam edecekler"

-Edu ve Lugano ile maç esnasında sıkıntı yaşıyor musun?

"Edu ve Lugano son derece iyi ve kaliteli defans oyuncuları. Sezon başında uzun bir süre vücut diliyle konuşma mecburiyetimiz vardı. Ve eskilerden de sadece Önder vardı. Her ikisiyle de birbirimize alışma süresini çabuk atlattık. Bana göre defansımız takımın sigortası haline geldi. Lige baktığınızda en az gol yiyen takımlardanız"

-İlerleyen zamanlar da Fenerbahçe lehine bir penaltı verildiği zaman topu sen kullanabilir misin?

"Benim işim gol yememek. Bana gelene kadar penaltı atacak saha içinde 10 tane arkadaşım var. Penaltıları onlar benden daha iyi değerlendirirler diye düşünüyorum. Zaten teknik direktörümüz maç çıkmadan önce kimin hangi topları kullanacağı konusunda gerekli açıklamayı yapıyor"

-Kadroda diğer yıldız oyuncularla birlikte oynamak nasıl bir duygu. İçinizden "Ben nasıl oynarsam oynayayım. Bu adam maç kurtarır" dediğiniz oluyor mu?

"Fenerbahçe içindeki her oyuncu zaten birer yıldızdır. Kullandığı arabası, duruşu, giyimi, hareket tarzı Fenerbahçe'nin 100 yıllık tarihine uygun olmalıdır. Bütün arkadaşlarım çok kaliteli insanlar. Bizi iyi takım yapan etkenler de zaten bunlar. Burada en önemli şey bireysel hareket etmemek takım halinde hareket etmektir. Bu son yıllarda bunu başardığımıza inanıyorum. Maç esnasında tabii ki bir oyuncunun neleri yapıp yapmayacağı konusunda fikirlerim oluyor ama maç kurtarmak bir birliktelik, takım işi"

-Fenerbahçe olarak neden Avrupa'da başarı elde edemiyoruz. Kadromuz süper, yönetim iyi daha ne olsun bunun altında yatan sebep neler? Başkaları bunu nasıl başarıyor?

"Genelde bu soru sorulduğunda hep kıyaslama yapılıyor. Bu kıyaslamalar bizi oldukça rahatsız ediyor. Hiç bir taraftarımız bizi başka bir takımla kıyaslamamalı. Kendi yaptıklarımıza bakmamız lazım. Bu sezon dikkat ettiyseniz dışarıda oynadığımız tüm maçlarda çok iyi performans gösterdik. Bunun tek sebebi tecrübe ile ilgili. Artık Fenerbahçe yurt dışında da söz sahibi olabilecek bir takım hüviyetinde ve ben inanıyorum ki bu sezon özellikle 100. yılımızda Avrupa'da ses getireceğiz"

-Yan toplar ve ortalardan gol olmasının boyunun uzun olması ile ilgisi var mı?

"Bence yan ortalardan gol yemenin boyla hiçbir alakası yok. Bu tamamen o zaman ki maçın konsantre ve pozisyon alımı ile alakalı. Ben her yediğim golden sadece ders çıkarmaya çalışıyorum aynı hataları tekrarlamamalıyım diye düşünüyorum"

-Sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılacak mısın? Bu bir Avrupa takımı olabilir mi?

İkinci devre kaleci transferi yapılacağı basında yer alıyor. Bu seni rahatsız ediyor mu? "Benim takımdan ayrılma gibi bir düşüncem yok ama sözleşmem sezon sonu bitiyor. Başkanımız ve yöneticilerimiz, teknik kadro "Kal" dediği müddetçe her zaman Fenerbahçe'de görev almayı düşünürüm ve isterim. Bu arada başka bir kalecinin transferiyle gidecek değilim. Çünkü kendime güvenim tam. Her oyuncunun yurt dışı hayali vardır ama sadece yurt dışında bir takımda oynamak için Fenerbahçe'den ayrılmak istemem" Ailen sana destek oluyor mu? Boş zamanlarında bilgisayar oyunu oynuyor musun? "Ailem bana her zaman destek oldu. Onların sayesinde bu noktalara geldiğimi düşünüyorum. Kamplarda oynadığımız bir futbol oyunu var. Takım halinde internette yurt dışında bir turnuvadayız ve iyi sonuçlar alıyoruz, ama bunun detayları hakkında şimdilik bir şey yazmak istemiyorum"

-Avrupa'yı düşünür müsün?

"Daha önce de belirttim. Avrupa her zaman Türk oyuncu için hayalleri süsleyen bir düşünce. Önemli olan sizin isminizi dünyanın tanıması. Bunu sağlamanın yolu da zamanı iyi kullanmaktan geçiyor. Futbolla ilgilenen birine dünyadaki kaleciler içersinde kimleri beğendiğini sorduğunuzda ortaya mutlaka Buffon ve Dida gibi isimler çıkacaktır. İşte benim amacım 3-4 sene içinde Volkan Demireli'i bu isimlerin içine ilave etmek. Bunun için zamana ihtiyacım var ama ne yaptığımın farkındayım"

-Rüştü Reçber sana destek oluyor mu?

"Her zaman kimsenin etkisi altında kalmadan söylediğim bir şey var. Rüştü ağabeyinin bende emeği çok büyük. Ondan öğrendiğim ve bundan sonra da öğreneceğim çok şey var. Rüştü ağabeyle çalışmak ve ben oynadığımda onun beni desteklemesi her zaman bana güven vermiştir. Burada olduğu müddetçe de bu devam edecektir"

-Hatalı gollerden sonra ne yapıyorsun?

"Hata yaptığım belli başlı zaaflarım olduğu söyleniyor. Benim her şeyde iyi olduğum yönünde bir iddiam yok ama şu bir gerçek ki oynadığım her maç kariyerime bir şeyler ilave ediyorum. Hatalarım oluyor. Bunları en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum. Zaten hata yapmadan doğruyu bulmanız mümkün değil. Kendi mahkememi kendim kurarım ama ne olursa olsun çok fazla kafama taktığımı düşünmüyorum. Sevinci ve üzüntüyü 1 günde bitirmek hem benim hem de bütün takımın doğrusudur"

-Bir maça çıktığın zaman gol yiyeceğim korkusu yaşıyor musun?

"Hiçbir maça çıkarken rakipten korkmam. Aksine rakibim "Bugün Volkan kalede ona nasıl gol atacağım diye korksun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe'de Yıldıray harekatı

Fenerbahçe'de transfere hız verildi.

Yeni yılda bombaları patlatarak, özellikle Avrupa arenasında güç kazanmak isteyen sarı lacivertliler, Aston Villa'nın golcüsü Milan Baros'un ardından, Hertha Berlin'deki milli yıldızımız Yıldıray Baştürk'ü de listesine aldı. Premier Lig'in ünlü kulübü Tottenham'ın yanısıra Bundesliga'dan da birçok talibi olan Yıldıray'ın İranlı menajeri ile temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler, ara transferde milli oyuncunun işini bitirmek için nabız yokladı.

Deivid'den beklenen verimin alınamaması üzerine golcü arayışlarına hız veren sarı lacivertliler, Çek Milan Baros'un işini bitirmek için kolları sıvarken, Zico'nun onayıyla Yıldıray Baştürk'ün de peşine düştüler. Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan milli yıldız ile önümüzdeki günlerde birebir görüşme yapılacak. UEFA Kupası'nda final arzulayan Fenerbahçe'nin, Yıldıray Baştürk ile birlikte Schalke'de forma giyen bir diğer milli oyuncu Halil Altıntop'a da teklif götürdüğü ve gurbetçi yıldızla da önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı öğrenildi.

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

F.Bahçe'den Yıldıray operasyonu!
    UEFA’da final hedefleyen F.Bahçe, Milan Baros’tan sonra Milli Takım’ın yıldızı için de temasa geçti.F.Bahçe’de transfere hız verildi.

Hurriyet Gazetesinin bugünkü (23.12.06) sayısında F.Bahçe'nin transfer arayışlarında Almanya'da top koşturan Milli futbolcumuz Yıldıray'a yöneldiği öne sürüldü.

Yeni yılda bombaları patlatarak, özellikle Avrupa arenasında güç kazanmak isteyen sarı lacivertliler, Aston Villa’nın golcüsü Milan Baros’un ardından, Hertha Berlin’deki milli yıldızımız Yıldıray Baştürk’ü de listesine aldı. Premier Lig’in ünlü kulübü Tottenham’ın yanısıra Bundesliga’dan da birçok talibi olan Yıldıray’ın İranlı menajeri ile temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler, ara transferde milli oyuncunun işini bitirmek için nabız yokladı. Deivid’den beklenen verimin alınamaması üzerine golcü arayışlarına hız veren sarı lacivertliler, Çek Baros’un işini bitirmek için kolları sıvarken, Zico’nun onayıyla Yıldıray Baştürk’ün de peşine düştüler.

Halil de gündemde

Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan milli yıldız ile önümüzdeki günlerde birebir görüşme yapılacak. 100. yılında UEFA Kupası’nda final arzulayan Fenerbahçe’nin, Yıldıray Baştürk ile birlikte Schalke’de forma giyen bir diğer milli oyuncu Halil Altıntop’a da teklif götürdüğü ve gurbetçi yıldızla da önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı öğrenildi.

Nesil
    2006

Bu Yıldıray haberinin yalan olacağını sanmıyorum. Çünkü bütün Türkiye basını aynı haberi yazmış. İnşallah doğrudur. Ortasahamıza çok iyi bir güç gelecek hem Avrupa'da hem de ligde başarıyı daha rahat yakalamamıza neden olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fener'den Wederson çıkarması!
    Ankaraspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Wederson'a Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de talip oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Wederson'u Ankaraspor'dan resmen istedi.

Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta yaptığı resmi teklifin ardından Sarı-lacivertli kulübün de Wederson'u bugün Ankaraspor'dan resmen istediği öğrenildi. Ankaraspor, Sarı-lacivertli kulübün teklifine sıcak yaklaşırken, Wederson'un transferinde önceliğin Galatasaray da olduğunu belirtti. Ankaraspor'un, Wederson'un transferi için Galatasaray'la anlaşamaması durumunda Fenerbahçe'nin teklifini değerlendireceği ve Sarı-lacivertli kulüpten golcü oyuncu Semih'in yanısıra bir miktar da para isteyeceği öğrenildi. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman'ın, sakatlanarak sezonu kapatan golcü oyuncu Mehmet Yılmaz'ın yerine Semih'in transfer edilmesine sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin, Wederson'un transferi için ısrarcı olduğu öğrenilirken, Sarı-lacivertli kulübün Galatasaray'ın verdiği paradan daha fazlasını Ankaraspor'a vermeye hazır olduğu iddia edildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Zico'dan Semih'e veto!
    Zico, Semih Şentürk’ü kiralamak isteyen bir çok kulübün teklifini geri çevirdi.Brezilyalı teknik adam yönetime başvuran Bursaspor, Ankaragücü, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve Sivasspor kulüplerine olumsuz cevap verilmesini istedi. Semih’in çok kaliteli bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Zico, "Onu asla bırakmam. Kezman ve Deivid’in iyi bir alternatifi. Her zaman yararlanabilirim" dedi.

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Daum F.Bahçe'den kimi istedi?
    Köln, Daum aracılığıyla Luciano’yu istedi, F.Bahçe yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertlilerin malı olan Brezilyalı, Alman kulübüne verilirse Kanarya 600 bin dolar ödemekten kurtulacak. Sözleşmeye de özellikle “Beşiktaş’a gidemez” maddesi konacak.

F.Bahçe'ye dostane teklif. Sarı-lacivertlilerin eski hocası ve şu anda Köln’ün başında bulunan Daum, eski öğrencisi Luciano’ya talip oldu. Sezon başı hazırlık kampında şanssız bir sakatlık geçiren ve en az 4 ay oynayamayacağı için sözleşmesinin feshedilme yoluna gidilen Luciano, sezon sonuna kadar alacağı 1.2 milyon doların tamamını istemesi üzerine sözleşmesi askıya alınmıştı. Ancak aylık ücreti ödenmeye devam edilmiş ve devre arası takıma dönme opsiyonu bırakılmıştı. Sezon sonuna kadar F.Bahçe’nin malı olan Brezilyalı savunma oyuncusunun tedavisinin tamamlandığı ve oynayabilecek duruma gelmesi nedeniyle Daum’un bu oyuncuyla görüşüp “Bize gelir misin? Köln’de çıkış yakalamak istiyoruz. Sana ihtiyacımız var” dediği, Sambacı’nın da teklife olumlu baktığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’A GİTMEYECEK
    İlk yarı sonuna kadar ödenen 600 bin doların dışında ikinci yarıda da ödenecek olan 600 bin dolarlık tutardan kurtulma şansı doğan F.Bahçe yönetimi de Daum’un teklifine sıcak baktı. Lugano ve Edu’nun sert sözleşmeleri nedeniyle bu oyuncuları gönderip, Luciano’yu geri getirmesi zor olan sarı-lacivertlilerin, Luciano’ya 2. yarı ödemesi gereken 600 bin doları ödemek istemedi ve Köln’e gitmesini uygun gördü. Ancak Daum’la yapılan görüşmede önemli bir şart konuldu ve garanti istendi.

İSTANBUL’A GELİYORLAR
    Yönetim Daum’la yaptığı ön görüşmede “Bu futbolcuyu size veririz. Ancak bize bu oyuncuyu Beşiktaş’a vermeme konusunda garanti vermeniz şart. Aksi takdirde sezon sonuna kadar zaten bizim oyuncumuz. Parasını öder takımda tutarız” dendi ve Daum da buna kesinlikle böyle bir şeyin olmayacağının garantisini verdi. Daum ve Murat Kuş ikilisinden birinin bugün-yarın İstanbul’a geleceği, sözleşmeye konulacak özel madde ile Luciano’yu Köln’e verecekleri öğrenildi.

Kaynak : Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Orta sahada arı gibi calısan bir Yıldıray süper olur. Alex milimetrik pas atar yine kosmaz Appiah her zamanki gibi mücadele eder Yıldıray rakibi yıpratır ileridede Kezman var birde yanına Baros'u alabilirlerse gercekten Fenerbahce durdurulması cok zor bir takım olur. Yorumlarımız haberlere göre tabi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Orta sahada arı gibi calısan bir Yıldıray süper olur. Alex milimetrik pas atar yine kosmaz Appiah her zamanki gibi mücadele eder Yıldıray rakibi yıpratır ileridede Kezman var birde yanına Baros'u alabilirlerse gercekten Fenerbahce durdurulması cok zor bir takım olur. Yorumlarımız haberlere göre tabi

haberler + senin kurduğun mantelite mükemmel olur

Milan Baros'un bittiği yönünde haber aldım. Sizlere duyurmak istedim. Deivid gidecek, Baros gelecek.

Mehmet Topuz konusunda görüşülüyor, diğer takımlar da bastırıyor M.Topuz için. Parayı kim basarsa o alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yıldıray ve baros u alsak kımse bızı durduramaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Milan Baros'un bittiği yönünde haber aldım. Sizlere duyurmak istedim. Deivid gidecek, Baros gelecek.

Mehmet Topuz konusunda görüşülüyor, diğer takımlar da bastırıyor M.Topuz için. Parayı kim basarsa o alacak.
    nerden aldın haberı abı

Sağlam bir kaynaktan aldım. Milan Baros gelecekmiş. Sene başında transferi tamamlanacakmış aslında; Alex'in ısrarla Deivid'i istemesi üzerine Baros'tan vazgeçilmiş. Daum da Baros'u istemişti. Aziz Yıldırım'ın sene başındaki röportajında göreceksiniz ki "Baros ile Deivid arasında kaldık. Deivid'i transfer ettik." demişti.

Mehmet Topuz konusunda ise kim parayı bastırırsa o alacakmış. Fenerbahçe bir adım önde.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Yıldıray konusunda Hoeness bir açıklama yapmış. Hoeness açıklamasında "Yıldıray'ın Hertha'da bir döneme damga vurma olasılığı var. Hertha'da takımı yönetebilir ve geliştirebilir. Başka bir takımda bu imkanı yok veya bunu çaba sarf ederek elde etmesi lazım. Burada herkes ona bakıyor. Yıldıray'ın bunları düşünmesi gerekir.Yıldıray sözleşmesinin uzatılması konusunda çok tarafsız davranıyor. Tüm kalbiyle takıma bağlı olduğu izlenimi almadım. Kendisini rahat hissetmediğini de söyleyemem. Yıldray'ın Hertha'da kalma şansını yüzde 50 olarak görüyorum" şeklinde görüş belirtmiş...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Psikolojik olarak etkilemeye çalışıyor gibi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yıldıray ın gitmediği takım kalmadı yav yarısı size yarısı bize
    bu arada ben baros haberine pek inanmıyorum fenerbahçe carlos u bitirdi haberlerinden sonra

Geremi sürprizi

Ara transfer döneminde bombaları patlatmayı hedefleyen yönetim, Kamerunlu futbolcudan olumlu yanıt aldı

F.Bahçe yönetimi, 100. yıldaki transfer bombaları için harekatını sürdürüyor. Milan Baros'a teklif sunan ve cevap bekleyen yönetim, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Geremi'nin de peşine düştü. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yapan sarı-lacivertli bir yönetici, Geremi'nin menajeri ile görüştü ve futbolcuyu almak istediklerini belirtti.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR
    Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Kamerunlu oyuncunun "Şartlarda anlaşabilirsek F.Bahçe'ye gelebirim" demesi yönetimi sevindirdi. G.Birliği'nde keşfedilen Njitap Geremi, Real Madrid'e transfer olmuştu. Ardından Premier Lig ekiplerinden M'boro'ya giden 28 yaşındaki siyahi orta saha oyuncusunu, dünya devi Chelsea renklerine bağlamıştı.

Deniz DERİNSU

Reddetmek çok zor

F.Bahçe, 100. yılı en iyi şekilde bitirmek için transfer atağına geçti. Yabancı kontenjanının sıkıntı yaratması nedeniyle rota yerlilere döndü. Hertha Berlin'de oynayan Yıldıray Baştürk ve menajeri ile görüşmelerde büyük mesafe alındı. Yıldıray, "F.Bahçe bana çok cazip bir teklif yaptı. Reddetmek kolay değil" açıklamasıyla sarı- lacivertli ekibe yeşil ışık yaktı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
    Gurbetçi oyuncuyu Bayern Münih'in de istemesi transferin önündeki en büyük engel. Yıldıray'ın İranlı menajeri de gönlünün F.Bahçe'den yana olduğunu söyledi. Yıldıray'ın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması, Hertha'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak bakmasına neden oluyor. F.Bahçe ayrıca Schalke'de forma giyen Hamit Altıntop için de girişimlerini sürdürüyor.

Deniz DERİNSU

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geremı ye gerek yok bence orda appiah ve aurelıo bıze yeter ama appiah'ı yolluycak olursak geremı cok ıyı bır transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Appiah ve Aurelio varken Geremiye hic gerek yok bize bir sag bek ve sag kanat lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Özellikle Appiah gibi biri varken Geremi'ye hiç ama hiç gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Geremi sağ bekte de oynuyor ve sağ beke ihtiyacımız var.kesinlikle alınsın
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Geremi ile Appiah'ın mevkileri aynı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yabancı hakkımızı geremi ilemi kullanıcaz ya daha iyi sağ bekler bulunabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İşe bak ya .. Fenerbahçede 2 kaliteli dmc var 3. almak istiolar .. Biz daha bir tanesini bulamıyoruz .. Geremi Fenerbahçe için lüks olur bence .. Galatasaraya gelsin ..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    yabancı hakkımızı geremi ilemi kullanıcaz ya daha iyi sağ bekler bulunabilir
    geremiden iyi sağ bek oyuncusu Fenerbahçe'ye gelmez kolay kolay

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    İşe bak ya .. Fenerbahçede 2 kaliteli dmc var 3. almak istiolar .. Biz daha bir tanesini bulamıyoruz .. Geremi Fenerbahçe için lüks olur bence .. Galatasaraya gelsin ..
    arkadaşım geremi sağ bek ve sağ kanat oynuyo fm 07 de bakabilirsin mevki dmc değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sağ beke de ihtiyacınız yokki .. Önder var serkan var kerim var .. Bizde cihan var Düşün yani .. Bize gelsin ya

Geremi DMC değil. Hiç maç izlemiyor musunuz yahu? Herkes DMC demiş, ben mi yanlış biliyorum acaba diye düşündüm bir an. Adam sağ bek ve sağ kanatta oynayabiliyor. Fenerbahçe için biçilmiş kaftan.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Geremi DMC değil. Hiç maç izlemiyor musunuz yahu? Herkes DMC demiş, ben mi yanlış biliyorum acaba diye düşündüm bir an. Adam sağ bek ve sağ kanatta oynayabiliyor. Fenerbahçe için biçilmiş kaftan.
    bende söyledim ama pek takan olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    geremiden iyi sağ bek oyuncusu Fenerbahçe'ye gelmez kolay kolay

arkadaşım geremi sağ bek ve sağ kanat oynuyo fm 07 de bakabilirsin mevki dmc değil
    Hahaha Arkadaşım Sen SaçmaLadın ßiraz ona ßakılırsa uğur BoraL Sol açık Adamı Defans oynuyor Appiah Orta saha adamı ama Zico Sağ Açık oynatıyor Oyunla gerçek Yaşantıyı Karıştırma Geremi nin Gerçek Yeri MehmeT aurelio ve Appiah ın oynadı MEvkidir

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by SrT.01 View Post
    Hahaha Arkadaşım Sen SaçmaLadın ßiraz ona ßakılırsa uğur BoraL Sol açık Adamı Defans oynuyor Appiah Orta saha adamı ama Zico Sağ Açık oynatıyor Oyunla gerçek Yaşantıyı Karıştırma Geremi nin Gerçek Yeri MehmeT aurelio ve Appiah ın oynadı MEvkidir
    hiç maç izlemediğin ne kadar belli oluyor biliyo musun? geremi sağ bek ve sağ kanat oyuncusudur ve dediğin gibi nasıl uğur boral defans oynuyorsa onuda bazen dmc olarak görebiliyoruz.ama gerçek mevki sağ bek ve sağ kanattır.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri