Evet daha fazla durma buralarda...![]()
Evet daha fazla durma buralarda...![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Selamlar..
beyler ceza, ayben ve saho sagopaya süper bi diss yapmış.dinleye dinleye bıkmadım ya süper. tavsiye ederim
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
merhaba cafe milletinin insanlari,tekrardan geldim,nasilsiniz
hoşgeldin baran yanlız ikiden bir gidip gelme burası ciddi bi yer.gerek c@fe gerek guşluk ciddi(!) yerlerdir.girip girip çıkamazsın istediğin zaman.geliceksen tam gel gelmiyeceksen yine gel![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Selam ali can beyefendi.
aleyküm selam.
Okula gitmedim bugün. Çok güzel bir his![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyler bugün şemsiyle konuştuk face yapalım mı dedi lig şeklinde yazılılarım var dedim bu yüzden büyük çatlı face işlerine giremem yani bi lig yapamam ama biraz düşündüm ve bi face köşesi açmaya karar verdim.orda tek tek farklı takımların facelerini yaparım.şemsi senlede dediğimiz gibi tatilde yaparız.
evet beyler başlangıç için takım önerilerinizi bekliyorum.
atleticho madridin facepackini yap bence alican![]()
fenerbahce58 artık imzamda yaşıyacak. bugünü saymassak 4 günü kaldı gelmesine![]()
yaw cafe sahıbınden rıca edıyom ortaya gayfe dokmus tosun temızletseni<
Arkadaşlar şuraya bir bakın ya..
http://forum.turksportal.net/vb/show...704#post439704
bu benım ısım
bengisu kim??
dick can odevin hazır
selamlar gençler...
vallaha yenge deildir inşallah
eski yengeydi de bu aralar barışmamız gündemde...
benim durumla aynı gibi bişi bizde barışmak üzereyiz
Herkese merhaba beyler. Yarın okul olması ne güzel di mi?
bArısıp ayrılıonuz yaw