1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: İşte geleceğin süperstarı !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasarayı bole cocuklar buldugu ıcın kutluyorum turkfutbolunn gelcegı bunlar ama keske hepsini altyapıda kendı yetıstırse altyapıdakı cogu oyuncuları baska ıstanbul takımlarından alıyor tıpkı fb bjk de oldugu gıbı ben fb lıyım bunuda belırteyım
    su anda turkıyede altyapıdan kendısı en cok oyuncu yetıstıren takım trabzonla gencler dır
    bunu nıe yazdı bu cocuk dıenler olabılır ben bunu herkes oo gs altyapıdan adam yetıstırmıs falan dıe yazanlar ıcın yazdım gs altyapıdan adam yetıstırmıyo altyapıya adam buluyor ama kotu mu yaptı ııy pis mi diecez hayır aferin diecez adam bulmaya devam etsın dıecez

En fazla arda gibi bişey olur sonrada 4-5 milion euroya avrupaya satarsınız..

Quote Originally Posted by denzib View Post
    En fazla arda gibi bişey olur sonrada 4-5 milion euroya avrupaya satarsınız..
    noldu arda yı 4-5 milyon € ya sattık mı? ...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    galatasarayı bole cocuklar buldugu ıcın kutluyorum turkfutbolunn gelcegı bunlar ama keske hepsini altyapıda kendı yetıstırse altyapıdakı cogu oyuncuları baska ıstanbul takımlarından alıyor tıpkı fb bjk de oldugu gıbı ben fb lıyım bunuda belırteyım
    su anda turkıyede altyapıdan kendısı en cok oyuncu yetıstıren takım trabzonla gencler dır
    bunu nıe yazdı bu cocuk dıenler olabılır ben bunu herkes oo gs altyapıdan adam yetıstırmıs falan dıe yazanlar ıcın yazdım gs altyapıdan adam yetıstırmıyo altyapıya adam buluyor ama kotu mu yaptı ııy pis mi diecez hayır aferin diecez adam bulmaya devam etsın dıecez
    Alt yapida adam yetistirmek nedir?

Yani bir oyuncunun alt yapida yetismis olmasi icin hangi yasta alt yapiya alinmis olmasi gerekir veya A takimina alinmadan alt yapida kac yil gecirmis olmasi gerekir?

Yani simdi Arda, Ferhat ve Aydin'in 12 yasinda Galatasaray'a getirilip futbollarinin Galatasaray'da yontulmasi ayni zamanda diger egitimlerine de Galatasaray'dan katkida bulunmak, Galatasaray alt yapisindan yetismek degilmidir?

Herkez futbola bir yerde tabii ki baslayacak. Alt yapidan yetistirmek gecin hayatinda ilk defa topa vurmasini bir takim'in aly yapisinda yapmasindan olmaz. 3-4 sene bir oyuncu alt yapida oynar, egitim alir ve artik o takimin futbol stili ile ozdeslesir ve alt ypidan cikti denilebilir. 17 yasinda PAF takimina alinmis bir oyuncuya ben alt yapidan cikmis demem, ama eger bir oyuncu 14 yasinda amator bir takimdan transfer ediliyorsa ve 3-4 sene egitilip sonra A takima cikartiliyorsa, bu alt yapidan yetistirmekten baska bir sey degildir. Galatasaray'in yaptigi transferlerin cogu da ya 12-14 yas gurubunadir veya 19-23 yas gurubunadir.

Not: Yazdiginin iki gun once bir gazete'de cikan haberden etkilenmis bir yazi oldugunu dusunuyor ve bu habere veya aciklamayi yapan kisiye inanmadan once biraz daha arastirman gerektigini belirtmek istiyorum.

Mesaj Yetkileri