1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Edmar Gees De Souza

Exclamation Edmar Gees De Souza

Sevgili fenerbahçeli arkadaşlarım. Sezonun başında büyük umutlarla, gelecegin yıldızı olarak gosterilen, Brezilya'nın iraci takımından alınan ve bursaspora 1 yıllıgına kiralanan Edmar Gees De Souza'dan haberiniz varmı_?? Ben Çok merak ediyorum bursasporda çok fazla forma şansı bulamıyor. Kiralık sozleşmesi bitince ne olcak acaba.. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim..

ben bir bursalıyım ve şu anda mateus bursasporun en iyi futbolcusu konumunda son iki maçındada gol attı mükemmel bir oyuncu top tekniğini ve sürati aynı anda kullanabilen ender oyunculardan biri keşke bursaspor alsaydı bu otuncuyu ama fenerede helal olsun geleceğin süper yeteneğini bulmuşlar!!!

Kumaşı iyi bir futbolcu ama daha çok çalışıp çok tecrübe kazanması gerekecek. Engin Hoca onu mecburiyetten oynatmıştır. GS maçında Ömer Aysan'ın sakatlığının belirsizliği, Kupa maçında Fresineanu'nun ülkesine erken gitmesi sebebiyle Edmar Souza forma şansı bulmuştur. Daha çok tecrübe kazanması gerekiyor.

Bu adamın bonservisinin yarısını Fenerbahçe 2.5 milyon dolara almış. Kontenjan kısıtlaması kalksa Fenerbahçe'de de oynar zaman zaman, ama kontenjandan dolayı kiralık veriyoruz malesef.

Fenerbahçenin bu transfer konusunda kazıklandıgı hakkında bazı duyumlar aldım. O yuzden sizinle paylaştım.. sezon sonunda ne olur acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by denzib View Post
    Sevgili fenerbahçeli arkadaşlarım. Sezonun başında büyük umutlarla, gelecegin yıldızı olarak gosterilen, Brezilya'nın iraci takımından alınan ve bursaspora 1 yıllıgına kiralanan Edmar Gees De Souza'dan haberiniz varmı_?? Ben Çok merak ediyorum bursasporda çok fazla forma şansı bulamıyor. Kiralık sozleşmesi bitince ne olcak acaba.. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim..
    sen dalga mı geçiyon ya yada hiç futbolu takıp mı etmıyonn...

Bu forumda Bursasporlu arkadaş sayısı fazla. Ben malum Bursaspor maçlarını izleyemiyorum. Bursasporlu arkadaşlar bu Edmar De Souza hakkında yorumlarını bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Duyduğuma göre iyi bir oyuncuymuş; bir de Bursasporlu arkadaşlardan dinlemek isterim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bursasporlular yorumları bekliyoruz
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Şahsen sadece G.Saray maçında attığı gol zamanı görebildim. Onun dışında izleyemedim yaşı 18 olması bizim için büyük bir umut olacaktır. Belki geleceğin yıldızını çıkarıp 21-22 yaşında bir Dünya devine inanılmaz bir ücretle satabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben onu ts ve gs maçında izledim gerçekten tekniği harika bence ilerleyen senelerde iş yapar bu arada yaşı kaçtı bunun???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bende 1-2 macını izledim sadece pek bi abartılcak yetenek göremedim birkaç yıl içinde fenerbahcenin as oyuncularından biri olabilir ama öyle dünya klublerinde oynayacak bi kalitedede degil bence...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    ben onu ts ve gs maçında izledim gerçekten tekniği harika bence ilerleyen senelerde iş yapar bu arada yaşı kaçtı bunun???
    Bir üsteki mesajımı okursan anlayabilirsin. 18 yaşında bende FM'den biliyorum yaşını ve gerçekten çok genç inşallah F.Bahçe'ye iyi bir kazanç getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Bir üsteki mesajımı okursan anlayabilirsin. 18 yaşında bende FM'den biliyorum yaşını ve gerçekten çok genç inşallah F.Bahçe'ye iyi bir kazanç getirir.
    kusura bakma görmemişim..bi de bu adam japonyadanmı geldi buraya yoksa brezilyadanmı???12 yaşından beri japonyadaymışta o yüzden sordum...eger fener bunu japonyada bulmuşssa tebrikler

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Dalga geçmiyorum.. Bursasporu fazla takip etme şansı bulamadıgım için arkadaşların fikirlerini ogrenmek istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    ßence çok sağLam ßi oyuncu MükemmeL Genç Yetenek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gerçek Fenerli'de oldu 1-2 hafta önce hiç sorun yok
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by teamsah View Post
    Kumaşı iyi bir futbolcu ama daha çok çalışıp çok tecrübe kazanması gerekecek. Engin Hoca onu mecburiyetten oynatmıştır. GS maçında Ömer Aysan'ın sakatlığının belirsizliği, Kupa maçında Fresineanu'nun ülkesine erken gitmesi sebebiyle Edmar Souza forma şansı bulmuştur. Daha çok tecrübe kazanması gerekiyor.
    Yineliyorum ve şunu da söyleyim Engin İpekoğlu röportajında espiri ile karışık adam etmeye çalışıyoruz dedi ve Engin İpekoğlu'ndan Trabzon maçı devre arasında fırçayı yemiş "Rakibe ve kendi takım arkadaşlarına saygılı olacaksın" diye. Bunun sebebini de çok çalıma kaçması ve ilerde top kaybedip defansa yardıma gelememesi şeklinde açıkladı.

Ama maçta 2 kritik müdahele yapıp futbolun seyrini değiştirecek kalitede. Estetik, çok teknik ve hızlı bir oyuncu. Ama pişmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Kadroda şans buldukça, maç oynaya oynaya kendini geliştirecektir.

Kısacası gelecekte hayal kırıklığına uğratmayacak bir futbolcu diyebiliriz.

Bir de aşağıdaki linkte De Souza'nın Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde Karşıyaka'ya attığı golü ve taklalarını izleyebilirsiniz. Onu izlemişken Sinan KALOĞLU'nun attığı muhteşem golü de izlemenizi tavsiye ederim. Jenerik bir gol. Taç atışını kullanan De Souza topu Sinan'a attı, Sinan vurdu ve gool. De Souza'nın attığı golün asistini de Sinan KALOĞLU yapmıştı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoLig.aspx

inşallah bir türk takımını başarıya götürür

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon başında Zico'nun isteğiyle alındı diye duymuştum. Daha yaşı genç, muhtemelen önümüzdeki sezon da bir takımda kiralık oynayacaktır. Tabi öğrenmesi gereken çok şey var, pişmesi gerek zaten hazır bir oyuncu olsa Fener alır ilk 11 de oynatır ki Bursa'da da devamlı 11 de oynayan bir oyuncu değil herhalde. Zamanla oynadığı süre artacaktır daha iyi olacaktır.

FB TV'de bir roportajında uzun yıllar Türkiye'de kalabilirim 12 yaşından beri yatılı okullarda ailemden uzakta büyüdüm, şimdi onların yanında olmamam beni etkilemiyor demişti.

İnşallah kendisini geliştirir ve Fenerbahçemize katkıları olur...
    "YÜCE ATATÜRK"

Gelişmesi için sürekli ilk 11 de şans bulması gerekiyor. Çok nadiren ve o bölgedeki sakatlık dolayısı ile forma şansı bulabilmekte. Aksi takdirde pişmesi gecikeceğe benziyor. Fenerbahçe'den önce Bursaspor'a katkı sağlayacak ki ondan sonra Fenerbahçe'ye katkı sağlasın. Bu düşüncelerimi herhangi bir kimseye cevap olsun veya polemik olsun diye yazmadım sadece kendi fikrim.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Sezon başında Zico'nun isteğiyle alındı diye duymuştum. Daha yaşı genç, muhtemelen önümüzdeki sezon da bir takımda kiralık oynayacaktır. Tabi öğrenmesi gereken çok şey var, pişmesi gerek zaten hazır bir oyuncu olsa Fener alır ilk 11 de oynatır ki Bursa'da da devamlı 11 de oynayan bir oyuncu değil herhalde. Zamanla oynadığı süre artacaktır daha iyi olacaktır.

FB TV'de bir roportajında uzun yıllar Türkiye'de kalabilirim 12 yaşından beri yatılı okullarda ailemden uzakta büyüdüm, şimdi onların yanında olmamam beni etkilemiyor demişti.

İnşallah kendisini geliştirir ve Fenerbahçemize katkıları olur...
    inş. türk vatandaşlıına gecerde milli takımımızada faydalı bir oyuncu olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fenerbahçeden kıralık olarak gelen genç oyuncuu .ilk maçını sezon başlamadan hazırlık karşılaşmasında oynadı ve gayette güzel oynadı ama ne yazıkkı raşit çetiner bu adamı keşfedemedi.. çetinerin istifasından sonra goreve gelen ENGİN İPEKOĞLU suoza yı adam etmeye çalıştı yani kendin için oynama takımın için oyna gibi sozlerle antremanlarda souzayı alıştırdı.. ve patlaması beşiktaş maçında oldu diyebiliriz...sağ kanatta bir roket bi çalışan bu adam trabzon,galatasaray maçındada yıne sağ taraftan gelerek goller attı ve attırdı..yın geçen turkiye kupasında karşıyaka gol aan bu futbolcuu bursaspor ne kadar faydalı olacağını 3-4 maçta kanıtladıı...Eğer sezon sonunda fenerbahçe bu souza yı almazsaa bi dakı sene buyuk takım,camia ve taraftar olarak çok umutluyuz..
    HERŞEY BURSASPOR İÇİN

Mesaj Yetkileri